"Odrasli usvajaju odrasle" - bizarni rijaliti ukinut posle tri epizode: "Jezivo", "Povraća mi se"

Nova rijaliti serija "Adults adopting adults" ("Odrasli usvajaju odrasle") izazvala je toliko burnu reakciju javnosti da je ukinuta posle samo tri emitovane epizode.

Život

Izvor: B92

Utorak, 15.03.2022.

19:32

Foto: Fer Gregory/shutterstock

Nova serija ne može više da se nađe ni na jednoj striming platformi, niti može da se kupi bilo gde. Producenti kao da žele da se prave da ta serija nikada nije ni postojala.

I to sa dobrim razlogom.

Serija prati šest parova koji su se odlučili da usvoje zakonski punoletnu osobu. Razlozi za to mogu biti plemeniti, i sudeći po Fejsbuk grupama u kojima pojedinci traže porodice koje bi htele da ih usvoje, izgleda da ova praksa nije toliko neuobičajena.

Ono što je, međutim, unelo jezu u gledaoce su epizode koje prate Denija i Kristi iz Ohaja, koji su odlučili da usvoje trudnu 20-godišnju Ilijanu iz Austrije.

Kako saznajemo iz serije, Kristi nije htela da ima decu, ali Deni je navodno oduvek želeo da ima ćerku. Način na koji Deni govori o svojoj budućoj ćerki, dok kamera snima reakciju njegove supruge, odaje utisak da Kristi nije zadovoljna ovom odlukom.

Posebno je mračan razlog što Kristi ne podržava ovo usvajanje. Kako Deni sam priča, i ranije je hteo da usvoji punoletnu devojku iz komšiluka, ali je počeo da razvija romantične emocije prema njoj pa se to usvajanje nije realizovalo.

Gledaoci su pomislili da će i u slučaju sa Ilijanom doći do iste situacije, posebno kada Deni, kroz šalu, kaže svojoj supruzi da će dočekati svoju ćerku na aerodromu sa natpisom "Dobro došla, gde je moj felacio?".

Komentatori na Tiktoku istakli su neprimerenost ovog komentara, kao i da Deni previše ističe kako voli Ilijanu.

"Povraća mi se od ovog čoveka, sve što izgovori zvuči neprilično", "Ovo je toliko jezivo, tačno je izabrao ranjivu žrtvu - trudnu mladu ženu koja nema nigde nikoga", "Čekajte, kroz šalu spominje felacio, koji hoće da dobije od svoje ćerke? Odvratno i neoprostivo", samo su neki od komentara koji su se širili na različitim društvenim mrežama.

Pojedini komentatori navodili su da ovo nije usvajanje već trgovina ljudima. Producenti su ukinuli emitovanje serije posle tri epizode, ali kako su mnogi primetili, ovo ukidanje serije je bilo drugačije, jer epizode ne mogu da se nađu na striming platformama.

"Kada ukinu serije, i dalje postoji opcija da gledate emitovane epizode. Ali ovde kao da su želeli da se prave da ta serija nikada nije postojala, jer nigde ne može da se kupi ili gleda", primetila je jedna jutjuberka.

Kao razlog za ukidanje serije produkcija je navela "lošu gledanost", iako je izuzetno teško poverovati u to, jer je serija sa ovoliko kontroverznom primesom bila tema društvenih mreža poslednjih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: