Tinejdžerku golmana ponizio ginekolog: Boluješ od homoseksualnosti

Tinejdžerka golman (19) Siudad de Mursije došla je kod svog ginekologa kako bi saznala zašto joj se smanjio broj dana između dva menstrualna ciklusa, a ginekolog joj je pritom u kartonu homoseksualnost naveo kao bolest, pišu španski mediji o slučaju koji je sablaznio javnost.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 07.10.2021.

19:55

Tinejdžerku golmana ponizio ginekolog: Boluješ od homoseksualnosti
Foto: Fotokostic

"Pitao ju je može li da stavi homoseksualnost u njen zdravstveni karton. Iznenadio ju je njegov zahtev, ali je pristala jer je mislila da je to releventna informacija za njen poremećaj zbog kojeg je i došla na pregled", rekla je njena šokirana majka Santi.

Sve se dogodilo u bolnici Kraljice Sofije u Murciji protiv čijeg će ginekologa majka devojčice da podnese tužbu. Tako su, kaže neimenovana devojka, zajedno odlučili.

"Na prvu sam se nasmejala, ali nije uopšte smešno. Mene to i nije baš jako pogodilo, ali druge bi osobe to mogle da shvate kao ozbiljnu uvredu", zaključila je tinejdžerka.

Skandalozan i sramotan postupak lekara osudio je i klub spomenute devojke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: