Učiteljica se udala za samu sebe

Učiteljica Patricija Kristin je rešila da se suprotstavi očekivanjima društva i u 28. godini je raskinula veridbu sa partnerom i venčala se sa samom sobom.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.09.2021.

13:50

Učiteljica se udala za samu sebe
Ilustracija: Shutterstock/Belt944

Dok većina ljudi venčanje povezuje sa predanošću svom životnom partneru, Patricija je odlučila da uloži sve svoje vreme, novac i energiju u sebe, počastivši se raskošnim vjenčanjem na kojem se i udala - za sebe.

Patricija je objasnila da već godinama oseća pritisak okoline da se uda pre nego što napuni 30 godina.

Tokom ceremonije, Patricija je govorila o ljubavi prema sebi i kako se nada da će druge mlade žene prihvatiti sebe, bez obzira jesu li u vezi ili same.

"Nisam htela da se pokorim društvenim očekivanjima i odlučila sam da pokažem ženama da je najvažniji odnos u životu onaj koji imaju sa samom sobom", objasnila je.

"Ceo život tražimo nekoga kome bi se obvezali, a da se pre toga nikad nismo obvezali samom sebi", dodaje.

Nakon ceremonije, Patricia i njezinih devet prijatelja su održali ležerno slavlje u parku, a 28-godišnjakinja je kasnije na Instagramu podelila fotografije ceremonije uz koje je napisala: "Rekla sam da... samoj sebi!"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: