Urnebesno: Afričke životinje hodaju u ritmu hit pesme iz 80-ih VIDEO

Poznati australijski veterinar Kris Braun objavio je na svom TikTok profilu video koji prikazuje afričke životinje kako hodaju u ritmu hit pesme "Africa" iz 1982., koju je snimila američka grupa Toto.

Izvor: index.hr

Nedelja, 07.05.2023.

19:26

Urnebesno: Afričke životinje hodaju u ritmu hit pesme iz 80-ih VIDEO
Foto: Profimedia

"Službeno nisam ok nakon što sam ovo video", napisao je veterinar koji je snimio lava, žirafe i dikobraza kako se kreću u ritmu pesme "Africa". Na samom kraju videa prikazana je impala kako ludo "pleše" u ritmu Eminemove pesme "Without Me".

Snimak je postao viralni hit skupivši više od 9.5 miliona pregleda i 1.6 miliona lajkova.

"Impala je urnebesna", komentarisala je jedna tiktokerka, a druga napisala: "Ovo je neverovatno".
@drchrisbrown I’m officially not ok after working this out 🤯 🦁 🦒 🦏 #funny #animals #animalsoftiktok #wildlife #adventure #africa ♬ original sound - Dr Chris Brown

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: