- Ljubimac -

Mačka uverena da je vlasnica vratila pogrešnog psa od grumera

Upoznajte mačku Mili i njenog psa, brata i prijatelja, Lupima. Njihova vlasnica Amanda Alkmim kaže da je veza ovog krznenog para u početku bila komplikovana, ali se na kraju razvila u nešto posebno.

Izvor: 24sedam
Podeli
Foto: Chendongshan/Shutterstock
Foto: Chendongshan/Shutterstock

Mili i Lupim su se zavoleli i počeli su da uživaju u zajedničkom društvu.

"Oni su sada najbolji prijatelji", rekla je Amanda za The Dodo.

Nedavno je, međutim, naizgled uobičajen odlazak kod grumera zamalo upropastio sve što su Mili i Lupim "na mišiće" izgradili kada je o njihovom odnosu reč.

Naime, pre neki dan, Amanda je shvatila da su kovrdže malog Lupima postale previše duge i neuredne. Tako da ga je odvela kod grumera koji ga je okupao i frizuru mu doveo u red, konačno više nije bio toliko čupav.

Mili, u međuvremenu, nije bila obaveštena o tome. Kada se Lupim vratio od svoh frizera, izgledao je kao potpuno novi pas, činilo se i da ga je Mili smatrala takvim - očigledno uverena da je Amanda kući dovela pogrešnog psa.

@amandaalckmim0 Responder @alinedanny2 ♬ Jump - Tik Tok

Lupim je izgledao prilično zgodno i lepo, ali Milina ledena reakcija nekako je pokvarila njegovo uzbuđenje oko novog "looka". Nije ga prepoznala. Ili joj se jednostavno nije dopala promena.

"Bilo je baš nezgodno", požalila se vlasnica.

Na sreću, ubrzo je Mili shvatila da je to samo njen Lupim, uprkos tome što je izgledao drugačije, na kraju je prepoznala svog starog prijatelja.

Sada, ne samo da Lupim voli svoj novi izgled, već ponovo deli lepe trenutke sa mačkom koju najviše voli.

"Mili je bila šokirana kada je videla Lupima nakon grumera. Ali sada su ponovo stari prijatelji", zaključuje njihova vlasnica Amanda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu