Utorak, 21.06.2022.

08:25

Čeda Jovanović kaže da se preporodio: Deda sa Tare mu je "sredio" pluća, a baba iz Lajkovca želudac

Izvor: Kurir

Èeda Jovanoviæ kaže da se preporodio: Deda sa Tare mu je "sredio" pluæa, a baba iz Lajkovca želudac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

eto

pre 1 godinu

malo udjes u politiku i zaradis tolik oda mogu kad s razbolis da te lece najbolj ilekari na svetu. decu ,mu cuva policija i dalje. a ja muci o se na psolu 40 godina dobio infarkt i kad sam trebao na kontrolu kazu mi ne mzoe sistem da mi andje termin. a komsija crnograc zaakze za jedan dan, oni imaju vise prav ovde u srbiji nego mi srbi. to je dovela nasa politika. Svi on igledaj ukako danarod zivi bolej pa eto bas ta navodno prijateljsa crna gora koja je bila sa nam u savezu izdala nas radi svojih interesa i dalej oni uzivaj uovde umesto da

čovek

pre 1 godinu

Čedo, želim ti sreću i dugo zdravlje.
Samo te molim, ne bavi se više politikom, bar ne u ovoj zemlji...
Doduše, probao si sa Komšićem u BiH ali nešto je zabagovalo.

Neko

pre 1 godinu

"Sad ću da vratim fizičku snagu, da vratim dug deci i Jeleni i u septembru da razgovaram s prijateljima iz stranke i da napravimo normalan LDP", zaključio je Čeda.

Koliko dobro složena priča. Ne verujem u ništa van moderne medicine, ali davljenik se i za slamku hvata. Dakle isto kao i ja. I desi se čudo. Onda podatak 100 eura dnevno 40 dana. Štrecnem se, pomislim da nije neka kombinacija? Ja ti udarim reklamu tebi ide koliko si zarađivao do sad, posla više nego ikad, a meni razlika. Nadrilekara ima a prevaranata još više. I opet ide priča i ja oduševljen a onda na kraju ova rečenica. Jedan od onih koji nikada ništa nisu radili pre politike, gde su se obogatili. Kako da mu verujem? Što reče onaj dal beše USA političar moje je da varam i lažem. E Čedo a bio si po meni velika nada 90-ih. U stvari samo si rečit.

S brda s dola

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

Čuo sam i ranije za te metode sa petrolejom, tegla i sveća itd. Meni lično je kao detetu čovek sa karaburme namestio ruku za pola sata. Tetiva. Malo držao ruku u toploj vodi, secnuo naglo tetiva se vratila, onda u hladnoj vodi i ćao. A dan ranije je hirurg rekao mora operacija. Dakle ne treba odbaciti ni hiljade godina učenja travara i sličnih. I neka zarađuju koliko mogu kao i privatnici sa klinikama što da ne ako pomažu? Samo jedna stvar mi smeta. Oni nikad ne plaćaju porez. Možda ne mogu da se registruju pa moraju da rade na crno? Recimo taj što je meni rešio problem je radio i za vreme Tita. Čuo sam da mu sad sin radi isti posao i isto je koliko ko da. Što mi je super jer će poneka bogata stipsa dati malo ali će se spasiti i onaj ko baš nema para. Ali u proseku sigurno zarađuje dobro a tsko i treba. Neko mi jednom kaže pa to bi ti rešio svaki državni kiropraktičar. Pa što me iz doma zdravlja nisu poslali kod njega nego kod hirurga?

Gaginho

pre 1 godinu

Sada ide uklanjanje sedih dlaka, podmlađivanje srca, mozga, p...og organa, resetovanje ili vraćanje na fabričko podešavanje misli i pomisli, NEW ČEDA, FOREVER YOUNG, IMMORTAL, "starac Fočo od stotine leta".

Morona

pre 1 godinu

Pa ti sledeći put veruj korporaciji koja postade "nauka" a zapravo je biznis. Operacija očiju je hirurgija (deo medicine) što farmacija nikada nije bila.Svi mi verujemo u hirurgiju i medicinu u kojoj programer nije svetski doktor.

Goran

pre 1 godinu

Да ниси нешто пред Богом и људима згрешио...Ја бих рекао да јеси и то дебело ...Али ја не судим има онај кантар горе .

Istina

pre 1 godinu

Jos da nadje nekog da mu resetuje mozak i popravi ga da bude malo pametniji.Doduse,maznuo je on ogromnu lovu,za to je bio pametan ali za politicke ideje je jako zanak.

Ara

pre 1 godinu

Odgledah ceo intervju na YT-u. I mogu vam reći da od Čede nisam ništa pametnije čuo u poslednjih 25 godina. Briga o zdravlju, predrasude o alternativnim načinima lečenja koje je imao, motivacione rečenice itd. Drago mi je kada čovek tako evoluira... Ima još stavova iz različitih oblasti života koje bi mogao preispitati i dodatno se edukovati da ne bi čekao da mu se nešto ne daj bože slično desi pa da opet preispituje svoje stavove. U svakom slučaju veliki pozdrav za Čedu u buđenju.

Mr.Max

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)
Pa mukotrpno je radio 10 godina i uspeo da kupi par fabrika i proputuje ceo svet.Stigao je čak i do najvećih vrhova sveta.Stranka koju vodi je uspela da ima 10x manje glasova od Belog koji se zezao.
I posle ljudi pričaju Amerika je obećana zemlja i Američki san ma nema nigde kao u Srbiji.
Pa iz pocepanih starki na studentskim demonstracijama do Džipova obezbedjenja skupih satova i firmirane garderobe za samo par godina.
P.S Nemoj molim te da se vraćaš u politiku,tebi će biti bolje a nama još gore.

vadikalno

pre 1 godinu

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.
(x, 21. jun 2022 13:46)

Samo kad se vi radikali javljate... po sistemu "rugala se koza ovci..."

bVb

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)

Ima ovaca za šišanje, uvek. I nad popom ima pop, što bi se reklo.

budiboksnama

pre 1 godinu

Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv
(drmr, 21. jun 2022 11:56) Naravno. Nije on odabran da bude ozbiljan političar nego za prljave zadatke. I nikom nije bilo sumnjivo odakle nesvršeni student odjednom prvi Đinđićev saradnik?

hm

pre 1 godinu

@kuki
Pazi, on ima lovu, a ti nemas ni kalkator, da bar na njega izracunas, kada već ne znaš mentalno da racunaš. To je stvarno nepravda.
Hajde pozajmi racunaljku od nekoga, pa izracunaj koliko je 40x100.

Mikii

pre 1 godinu

Za pare koje matori naplacuje po danu svaki skolovaniji doktor ce te srediti od glave do pete. Tako da zaista ne razumem ovoliko zaludjivanje nekakvim travarom sa Tare kad je ocigledno da su pare te koje resavaju pitanje bolesti. Ko ih ima, naravno.

Vot iss yo nem

pre 1 godinu

Za dedu sa Tare 3000 dinara, a babu iz Lajkovca 2000 dinara. Idi begaj. Kada bi se tako "sređivalo" VMA bi mogli prenameniti u javni toalet.

Rob Sinji

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

I još ne da ni da se jede nego samo neki tonici i čajevi.

Komša

pre 1 godinu

Čedo ravnozemljaško.
Pored tolike struke on kod Jove s Romanije.
Tri put šprican ,ja mislio da je moderan,emančipovan a on ovako...
Cccc...a nadao sam se da ce da postane vegan,ekolog....To je tako kul,moderno...

Needukovan

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)
(ManeNBG, 21. jun 2022 11:56)

Mane sa Novog Beograda, jel ti veruješ u Deda mraza? E, baš taj Deda mraz je poštenom borcu Čedi doneo dzipove, privatno obezbedjenje, pare da letuje na mestima koja ti nisi video ni na razglednici itd itd.
A ostale pare je zaradio tako što je pošteno brao maline.
Pa, da - sa Deda mrazom

Uska pruga lajkovačka

pre 1 godinu

Čovek je umislio da je nešto bitan i sposoban.Da, nesposoban za bilo kakav rad ispostavilo se i za politiku.Ali da živi o tuđem trošku i to kraljevski, e to zna odlično da radi.
Inače, za takve tipove važi ona Konstraktina: "zar ja da umrem".Ej, JA, ČEDA, kako to, to nije moguće.

x

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.
(Самосвесна грађанка, 21. jun 2022 09:14)

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.

i papir je na klik

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi

Zapisnik

pre 1 godinu

Bilo je samo pitanje vremena kada ce covek visoke inteligencije i otvorenog uma poput Jovanovica shvatiti da se medicina deli samo na onu koja radi i ima rezultat i onu koja ne radi i samo odrzava status quo uz olaksavanje simptoma. A deda Milovan :) Nije nije Jovanovic ni prvi ni poslednji koga je resetovao i okrenuo ga 180 stepeni u odnosu na ono sto je do tada mislio. Samo sitne duse koje apsolutno nemaju blage veze o cemu pricaju mogu da se rugaju Milovanu. Jer njegov pristup RADI posao. I Milovan izvodi pacijente iz bolesti dok ih lekari u odredjenoj bolesti samo odrzavaju uz gomilom opravdanja. Bravo Jovanovicu, Bravo Milovane!

Miler

pre 1 godinu

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.
(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

Nije droga u pitanju vec hemija za povecanje rezultata nakon vezbanja. Vecina koja je koristila sredstva za povecanje performansi i izgleda tokom vezbanja i koja je zapatila koronu se jako strasno provela. To su sve bili teski slucajevi.

ManeNBG

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)

Pero Ždero

pre 1 godinu

Možeš koliko hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
Da ti Bog da se razmašeš a ponekad ti ukaže da ideš ukrivo. Ako shvatiš i ispraviš se, dobro je i za tebe i druge, ako ne...

Milan Vladimir

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.

drmr

pre 1 godinu

I sam sam nekada bio clan a i rukovodeci na neki nacin te stranke. Doduse to je bilo pre 15ak godina kada sam verovao da je to ideologija Zorana. U sustini ljudi u stranci jesu bili super, mladi, obrazovani, svi slicnih interesovanja. Od osnivanaj LDP je belezio dobre reziltate, bio patlamentsrna stranka, sa nekih 5-10% podrske sto je za novu stranku bio odlican rezultat. Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv.

Milesa

pre 1 godinu

Nema od toga ništa druže, ti moraš da se zaštitiš od negativne energije, a kao javna ličnost posle svakog eksponiranja dobijaš povratnu info od svih ljudi koji o tebi misle to što misle... tako da bolje ti je da se povučeš i sačuvaš svoje zdravlje koje je već narušeno.

Boss

pre 1 godinu

radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

"Ingerioznoj osobi" ? "Naratoru" ? Idi bre i ti i ovi nepismeni sto ti lajkuju.

joca b.

pre 1 godinu

Narodna medicina na osnovu iskustva. Znači sve isto kao i naućna moderna medicina samo se u naučnoj to zove naučno istraživanje, pokus i sl. a u narodnoj se zove probaš pa vidiš i kad shvatiš da je pomoglo onda primenjuješ dalje.

On treba da se zamonasi, mnogo je gresan to je jedini lek

pre 1 godinu

Izgleda kao da ima 70.
(Vladan, 21. jun 2022 08:31)

Nemoj da vredjas ja imam 70 u bolje izgledam, ali ne radim to sto je radio Ceda.

Nikola

pre 1 godinu

(Dežurna kritičarka, 21. jun 2022 09:20)
Imate li nekog da preporučite za nameštanje zeluca? Moderna medicina mi nije pomogla, pa da pokušam alternativnim putem.

beogradski

pre 1 godinu

Svaki od tih 40 dana, kako kaže, platio je po 100 evra, smršao je šest-sedam kg, izbacio svu vodu...

Znaci nista za sirotinju kod dede...

Pera

pre 1 godinu

Ovog tz. dedu od 87.g. mozete naci na jutjubu. Otkucajte ,,Travar sa Tare" ili dr. Milos Milosevic. Nikada nisam volio Čedu, ali ovog puta je ucinio najbolji izbor za sebe.

Dežurna kritičarka

pre 1 godinu

Za perolej i tinkture ne znam,ali za nameštanje želudca sam se osvedočila da pomaže.Nisam ni znala da to postoji i da je moguće.Mesecima sam živela sa groznim bolovima u želudcu, dok mi nisu pokazali za nameštanje želudca sa svećom i teglom.Spasila sam se.

Неко123

pre 1 godinu

'Četrdeset dana sam bio kod njih, došao s jednom slikom života, vratio se s drugom filozofijom života", priča Jovanović.'

Има и једна установа код Пожаревца у коју би могао да свратиш, да то мало поправи и прочисти један други аспект живота.

П.С. Могао је и код Караџића на лечење.

Djogani

pre 1 godinu

Meni je moja baba namestila zeludac twglom i svecom kad sam imao 14 godina. Pre toga sam umirao od bolova 11 dana. Doktorka mi govorila da mi nije nista i da treba da idem kuci, a ja zut kao sveca. Baba sredila za 5 minuta sve nestalo.

neZnalac

pre 1 godinu

"Političar Čedomir Jovanović"? Mislite, bivši istrošen političar, beznačajan više za bilo šta, kao vala i svi drugi iz DOSa, i uopšte svi političari

Самосвесна грађанка

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.

Dragan RS

pre 1 godinu

Koliko god se 99% nas Srba ne slagalo sa politickim likom i dijelom doticnog niko mu ne moze osporiti da se radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.

Самосвесна грађанка

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.

neZnalac

pre 1 godinu

"Političar Čedomir Jovanović"? Mislite, bivši istrošen političar, beznačajan više za bilo šta, kao vala i svi drugi iz DOSa, i uopšte svi političari

Djogani

pre 1 godinu

Meni je moja baba namestila zeludac twglom i svecom kad sam imao 14 godina. Pre toga sam umirao od bolova 11 dana. Doktorka mi govorila da mi nije nista i da treba da idem kuci, a ja zut kao sveca. Baba sredila za 5 minuta sve nestalo.

Неко123

pre 1 godinu

'Četrdeset dana sam bio kod njih, došao s jednom slikom života, vratio se s drugom filozofijom života", priča Jovanović.'

Има и једна установа код Пожаревца у коју би могао да свратиш, да то мало поправи и прочисти један други аспект живота.

П.С. Могао је и код Караџића на лечење.

Needukovan

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)
(ManeNBG, 21. jun 2022 11:56)

Mane sa Novog Beograda, jel ti veruješ u Deda mraza? E, baš taj Deda mraz je poštenom borcu Čedi doneo dzipove, privatno obezbedjenje, pare da letuje na mestima koja ti nisi video ni na razglednici itd itd.
A ostale pare je zaradio tako što je pošteno brao maline.
Pa, da - sa Deda mrazom

Boss

pre 1 godinu

radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

"Ingerioznoj osobi" ? "Naratoru" ? Idi bre i ti i ovi nepismeni sto ti lajkuju.

Dežurna kritičarka

pre 1 godinu

Za perolej i tinkture ne znam,ali za nameštanje želudca sam se osvedočila da pomaže.Nisam ni znala da to postoji i da je moguće.Mesecima sam živela sa groznim bolovima u želudcu, dok mi nisu pokazali za nameštanje želudca sa svećom i teglom.Spasila sam se.

Dragan RS

pre 1 godinu

Koliko god se 99% nas Srba ne slagalo sa politickim likom i dijelom doticnog niko mu ne moze osporiti da se radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.

Pera

pre 1 godinu

Ovog tz. dedu od 87.g. mozete naci na jutjubu. Otkucajte ,,Travar sa Tare" ili dr. Milos Milosevic. Nikada nisam volio Čedu, ali ovog puta je ucinio najbolji izbor za sebe.

drmr

pre 1 godinu

I sam sam nekada bio clan a i rukovodeci na neki nacin te stranke. Doduse to je bilo pre 15ak godina kada sam verovao da je to ideologija Zorana. U sustini ljudi u stranci jesu bili super, mladi, obrazovani, svi slicnih interesovanja. Od osnivanaj LDP je belezio dobre reziltate, bio patlamentsrna stranka, sa nekih 5-10% podrske sto je za novu stranku bio odlican rezultat. Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv.

beogradski

pre 1 godinu

Svaki od tih 40 dana, kako kaže, platio je po 100 evra, smršao je šest-sedam kg, izbacio svu vodu...

Znaci nista za sirotinju kod dede...

Milan Vladimir

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.

On treba da se zamonasi, mnogo je gresan to je jedini lek

pre 1 godinu

Izgleda kao da ima 70.
(Vladan, 21. jun 2022 08:31)

Nemoj da vredjas ja imam 70 u bolje izgledam, ali ne radim to sto je radio Ceda.

budiboksnama

pre 1 godinu

Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv
(drmr, 21. jun 2022 11:56) Naravno. Nije on odabran da bude ozbiljan političar nego za prljave zadatke. I nikom nije bilo sumnjivo odakle nesvršeni student odjednom prvi Đinđićev saradnik?

i papir je na klik

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi

Zapisnik

pre 1 godinu

Bilo je samo pitanje vremena kada ce covek visoke inteligencije i otvorenog uma poput Jovanovica shvatiti da se medicina deli samo na onu koja radi i ima rezultat i onu koja ne radi i samo odrzava status quo uz olaksavanje simptoma. A deda Milovan :) Nije nije Jovanovic ni prvi ni poslednji koga je resetovao i okrenuo ga 180 stepeni u odnosu na ono sto je do tada mislio. Samo sitne duse koje apsolutno nemaju blage veze o cemu pricaju mogu da se rugaju Milovanu. Jer njegov pristup RADI posao. I Milovan izvodi pacijente iz bolesti dok ih lekari u odredjenoj bolesti samo odrzavaju uz gomilom opravdanja. Bravo Jovanovicu, Bravo Milovane!

x

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.
(Самосвесна грађанка, 21. jun 2022 09:14)

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.

Miler

pre 1 godinu

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.
(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

Nije droga u pitanju vec hemija za povecanje rezultata nakon vezbanja. Vecina koja je koristila sredstva za povecanje performansi i izgleda tokom vezbanja i koja je zapatila koronu se jako strasno provela. To su sve bili teski slucajevi.

Milesa

pre 1 godinu

Nema od toga ništa druže, ti moraš da se zaštitiš od negativne energije, a kao javna ličnost posle svakog eksponiranja dobijaš povratnu info od svih ljudi koji o tebi misle to što misle... tako da bolje ti je da se povučeš i sačuvaš svoje zdravlje koje je već narušeno.

Mikii

pre 1 godinu

Za pare koje matori naplacuje po danu svaki skolovaniji doktor ce te srediti od glave do pete. Tako da zaista ne razumem ovoliko zaludjivanje nekakvim travarom sa Tare kad je ocigledno da su pare te koje resavaju pitanje bolesti. Ko ih ima, naravno.

Vot iss yo nem

pre 1 godinu

Za dedu sa Tare 3000 dinara, a babu iz Lajkovca 2000 dinara. Idi begaj. Kada bi se tako "sređivalo" VMA bi mogli prenameniti u javni toalet.

Rob Sinji

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

I još ne da ni da se jede nego samo neki tonici i čajevi.

joca b.

pre 1 godinu

Narodna medicina na osnovu iskustva. Znači sve isto kao i naućna moderna medicina samo se u naučnoj to zove naučno istraživanje, pokus i sl. a u narodnoj se zove probaš pa vidiš i kad shvatiš da je pomoglo onda primenjuješ dalje.

bVb

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)

Ima ovaca za šišanje, uvek. I nad popom ima pop, što bi se reklo.

Komša

pre 1 godinu

Čedo ravnozemljaško.
Pored tolike struke on kod Jove s Romanije.
Tri put šprican ,ja mislio da je moderan,emančipovan a on ovako...
Cccc...a nadao sam se da ce da postane vegan,ekolog....To je tako kul,moderno...

Uska pruga lajkovačka

pre 1 godinu

Čovek je umislio da je nešto bitan i sposoban.Da, nesposoban za bilo kakav rad ispostavilo se i za politiku.Ali da živi o tuđem trošku i to kraljevski, e to zna odlično da radi.
Inače, za takve tipove važi ona Konstraktina: "zar ja da umrem".Ej, JA, ČEDA, kako to, to nije moguće.

hm

pre 1 godinu

@kuki
Pazi, on ima lovu, a ti nemas ni kalkator, da bar na njega izracunas, kada već ne znaš mentalno da racunaš. To je stvarno nepravda.
Hajde pozajmi racunaljku od nekoga, pa izracunaj koliko je 40x100.

Nikola

pre 1 godinu

(Dežurna kritičarka, 21. jun 2022 09:20)
Imate li nekog da preporučite za nameštanje zeluca? Moderna medicina mi nije pomogla, pa da pokušam alternativnim putem.

Mr.Max

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)
Pa mukotrpno je radio 10 godina i uspeo da kupi par fabrika i proputuje ceo svet.Stigao je čak i do najvećih vrhova sveta.Stranka koju vodi je uspela da ima 10x manje glasova od Belog koji se zezao.
I posle ljudi pričaju Amerika je obećana zemlja i Američki san ma nema nigde kao u Srbiji.
Pa iz pocepanih starki na studentskim demonstracijama do Džipova obezbedjenja skupih satova i firmirane garderobe za samo par godina.
P.S Nemoj molim te da se vraćaš u politiku,tebi će biti bolje a nama još gore.

ManeNBG

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)

Pero Ždero

pre 1 godinu

Možeš koliko hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
Da ti Bog da se razmašeš a ponekad ti ukaže da ideš ukrivo. Ako shvatiš i ispraviš se, dobro je i za tebe i druge, ako ne...

Goran

pre 1 godinu

Да ниси нешто пред Богом и људима згрешио...Ја бих рекао да јеси и то дебело ...Али ја не судим има онај кантар горе .

Istina

pre 1 godinu

Jos da nadje nekog da mu resetuje mozak i popravi ga da bude malo pametniji.Doduse,maznuo je on ogromnu lovu,za to je bio pametan ali za politicke ideje je jako zanak.

eto

pre 1 godinu

malo udjes u politiku i zaradis tolik oda mogu kad s razbolis da te lece najbolj ilekari na svetu. decu ,mu cuva policija i dalje. a ja muci o se na psolu 40 godina dobio infarkt i kad sam trebao na kontrolu kazu mi ne mzoe sistem da mi andje termin. a komsija crnograc zaakze za jedan dan, oni imaju vise prav ovde u srbiji nego mi srbi. to je dovela nasa politika. Svi on igledaj ukako danarod zivi bolej pa eto bas ta navodno prijateljsa crna gora koja je bila sa nam u savezu izdala nas radi svojih interesa i dalej oni uzivaj uovde umesto da

vadikalno

pre 1 godinu

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.
(x, 21. jun 2022 13:46)

Samo kad se vi radikali javljate... po sistemu "rugala se koza ovci..."

Ara

pre 1 godinu

Odgledah ceo intervju na YT-u. I mogu vam reći da od Čede nisam ništa pametnije čuo u poslednjih 25 godina. Briga o zdravlju, predrasude o alternativnim načinima lečenja koje je imao, motivacione rečenice itd. Drago mi je kada čovek tako evoluira... Ima još stavova iz različitih oblasti života koje bi mogao preispitati i dodatno se edukovati da ne bi čekao da mu se nešto ne daj bože slično desi pa da opet preispituje svoje stavove. U svakom slučaju veliki pozdrav za Čedu u buđenju.

čovek

pre 1 godinu

Čedo, želim ti sreću i dugo zdravlje.
Samo te molim, ne bavi se više politikom, bar ne u ovoj zemlji...
Doduše, probao si sa Komšićem u BiH ali nešto je zabagovalo.

Morona

pre 1 godinu

Pa ti sledeći put veruj korporaciji koja postade "nauka" a zapravo je biznis. Operacija očiju je hirurgija (deo medicine) što farmacija nikada nije bila.Svi mi verujemo u hirurgiju i medicinu u kojoj programer nije svetski doktor.

S brda s dola

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

Čuo sam i ranije za te metode sa petrolejom, tegla i sveća itd. Meni lično je kao detetu čovek sa karaburme namestio ruku za pola sata. Tetiva. Malo držao ruku u toploj vodi, secnuo naglo tetiva se vratila, onda u hladnoj vodi i ćao. A dan ranije je hirurg rekao mora operacija. Dakle ne treba odbaciti ni hiljade godina učenja travara i sličnih. I neka zarađuju koliko mogu kao i privatnici sa klinikama što da ne ako pomažu? Samo jedna stvar mi smeta. Oni nikad ne plaćaju porez. Možda ne mogu da se registruju pa moraju da rade na crno? Recimo taj što je meni rešio problem je radio i za vreme Tita. Čuo sam da mu sad sin radi isti posao i isto je koliko ko da. Što mi je super jer će poneka bogata stipsa dati malo ali će se spasiti i onaj ko baš nema para. Ali u proseku sigurno zarađuje dobro a tsko i treba. Neko mi jednom kaže pa to bi ti rešio svaki državni kiropraktičar. Pa što me iz doma zdravlja nisu poslali kod njega nego kod hirurga?

Neko

pre 1 godinu

"Sad ću da vratim fizičku snagu, da vratim dug deci i Jeleni i u septembru da razgovaram s prijateljima iz stranke i da napravimo normalan LDP", zaključio je Čeda.

Koliko dobro složena priča. Ne verujem u ništa van moderne medicine, ali davljenik se i za slamku hvata. Dakle isto kao i ja. I desi se čudo. Onda podatak 100 eura dnevno 40 dana. Štrecnem se, pomislim da nije neka kombinacija? Ja ti udarim reklamu tebi ide koliko si zarađivao do sad, posla više nego ikad, a meni razlika. Nadrilekara ima a prevaranata još više. I opet ide priča i ja oduševljen a onda na kraju ova rečenica. Jedan od onih koji nikada ništa nisu radili pre politike, gde su se obogatili. Kako da mu verujem? Što reče onaj dal beše USA političar moje je da varam i lažem. E Čedo a bio si po meni velika nada 90-ih. U stvari samo si rečit.

Gaginho

pre 1 godinu

Sada ide uklanjanje sedih dlaka, podmlađivanje srca, mozga, p...og organa, resetovanje ili vraćanje na fabričko podešavanje misli i pomisli, NEW ČEDA, FOREVER YOUNG, IMMORTAL, "starac Fočo od stotine leta".

ManeNBG

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)

Dragan RS

pre 1 godinu

Koliko god se 99% nas Srba ne slagalo sa politickim likom i dijelom doticnog niko mu ne moze osporiti da se radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.

Zapisnik

pre 1 godinu

Bilo je samo pitanje vremena kada ce covek visoke inteligencije i otvorenog uma poput Jovanovica shvatiti da se medicina deli samo na onu koja radi i ima rezultat i onu koja ne radi i samo odrzava status quo uz olaksavanje simptoma. A deda Milovan :) Nije nije Jovanovic ni prvi ni poslednji koga je resetovao i okrenuo ga 180 stepeni u odnosu na ono sto je do tada mislio. Samo sitne duse koje apsolutno nemaju blage veze o cemu pricaju mogu da se rugaju Milovanu. Jer njegov pristup RADI posao. I Milovan izvodi pacijente iz bolesti dok ih lekari u odredjenoj bolesti samo odrzavaju uz gomilom opravdanja. Bravo Jovanovicu, Bravo Milovane!

Самосвесна грађанка

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.

Pera

pre 1 godinu

Ovog tz. dedu od 87.g. mozete naci na jutjubu. Otkucajte ,,Travar sa Tare" ili dr. Milos Milosevic. Nikada nisam volio Čedu, ali ovog puta je ucinio najbolji izbor za sebe.

Неко123

pre 1 godinu

'Četrdeset dana sam bio kod njih, došao s jednom slikom života, vratio se s drugom filozofijom života", priča Jovanović.'

Има и једна установа код Пожаревца у коју би могао да свратиш, да то мало поправи и прочисти један други аспект живота.

П.С. Могао је и код Караџића на лечење.

Djogani

pre 1 godinu

Meni je moja baba namestila zeludac twglom i svecom kad sam imao 14 godina. Pre toga sam umirao od bolova 11 dana. Doktorka mi govorila da mi nije nista i da treba da idem kuci, a ja zut kao sveca. Baba sredila za 5 minuta sve nestalo.

neZnalac

pre 1 godinu

"Političar Čedomir Jovanović"? Mislite, bivši istrošen političar, beznačajan više za bilo šta, kao vala i svi drugi iz DOSa, i uopšte svi političari

Mikii

pre 1 godinu

Za pare koje matori naplacuje po danu svaki skolovaniji doktor ce te srediti od glave do pete. Tako da zaista ne razumem ovoliko zaludjivanje nekakvim travarom sa Tare kad je ocigledno da su pare te koje resavaju pitanje bolesti. Ko ih ima, naravno.

x

pre 1 godinu

Каже да ће да направи нормалну ЛДП. Да ли то значи да сам била члан ненормалне? Добро је да већ дуго нисам члан ЛДП, а немам намеру да будем ни било које друге.
(Самосвесна грађанка, 21. jun 2022 09:14)

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.

Dežurna kritičarka

pre 1 godinu

Za perolej i tinkture ne znam,ali za nameštanje želudca sam se osvedočila da pomaže.Nisam ni znala da to postoji i da je moguće.Mesecima sam živela sa groznim bolovima u želudcu, dok mi nisu pokazali za nameštanje želudca sa svećom i teglom.Spasila sam se.

joca b.

pre 1 godinu

Narodna medicina na osnovu iskustva. Znači sve isto kao i naućna moderna medicina samo se u naučnoj to zove naučno istraživanje, pokus i sl. a u narodnoj se zove probaš pa vidiš i kad shvatiš da je pomoglo onda primenjuješ dalje.

Ara

pre 1 godinu

Odgledah ceo intervju na YT-u. I mogu vam reći da od Čede nisam ništa pametnije čuo u poslednjih 25 godina. Briga o zdravlju, predrasude o alternativnim načinima lečenja koje je imao, motivacione rečenice itd. Drago mi je kada čovek tako evoluira... Ima još stavova iz različitih oblasti života koje bi mogao preispitati i dodatno se edukovati da ne bi čekao da mu se nešto ne daj bože slično desi pa da opet preispituje svoje stavove. U svakom slučaju veliki pozdrav za Čedu u buđenju.

vadikalno

pre 1 godinu

Sam podatak da si bilo kada bila član LDP dovoljno govori koliko si samosvesna.
(x, 21. jun 2022 13:46)

Samo kad se vi radikali javljate... po sistemu "rugala se koza ovci..."

Milan Vladimir

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.

Milesa

pre 1 godinu

Nema od toga ništa druže, ti moraš da se zaštitiš od negativne energije, a kao javna ličnost posle svakog eksponiranja dobijaš povratnu info od svih ljudi koji o tebi misle to što misle... tako da bolje ti je da se povučeš i sačuvaš svoje zdravlje koje je već narušeno.

bVb

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)

Ima ovaca za šišanje, uvek. I nad popom ima pop, što bi se reklo.

Komša

pre 1 godinu

Čedo ravnozemljaško.
Pored tolike struke on kod Jove s Romanije.
Tri put šprican ,ja mislio da je moderan,emančipovan a on ovako...
Cccc...a nadao sam se da ce da postane vegan,ekolog....To je tako kul,moderno...

Needukovan

pre 1 godinu

Ceda mi je odvratan kao covek, ne zelim mu nista lose ali vest da su iz bolnice izbacili bolesnika da bi ovog primili nikada necu zaboraviti. Nesrecan i bolestan prozivece ovaj zivot u opljackanom bogatsvu.
(Milan Vladimir, 21. jun 2022 11:13)
To nije bila vest bec podla bestidna izmisljotina. O kom opljackanom bogatstvu pricas? Onom sto se prividja DB propagandnim biltenima vec 20 godina a niko nigde nijednoig dinara nije nasao ? Mislim da ces ti nesrecan proziveti zivot, a ovaj Jovanovic sa svojih petoro dece je srecan i ispunjen covek borac koji se mnogo i ne obazire na lajavce iz prasine ;)
(ManeNBG, 21. jun 2022 11:56)

Mane sa Novog Beograda, jel ti veruješ u Deda mraza? E, baš taj Deda mraz je poštenom borcu Čedi doneo dzipove, privatno obezbedjenje, pare da letuje na mestima koja ti nisi video ni na razglednici itd itd.
A ostale pare je zaradio tako što je pošteno brao maline.
Pa, da - sa Deda mrazom

hm

pre 1 godinu

@kuki
Pazi, on ima lovu, a ti nemas ni kalkator, da bar na njega izracunas, kada već ne znaš mentalno da racunaš. To je stvarno nepravda.
Hajde pozajmi racunaljku od nekoga, pa izracunaj koliko je 40x100.

Morona

pre 1 godinu

Pa ti sledeći put veruj korporaciji koja postade "nauka" a zapravo je biznis. Operacija očiju je hirurgija (deo medicine) što farmacija nikada nije bila.Svi mi verujemo u hirurgiju i medicinu u kojoj programer nije svetski doktor.

Boss

pre 1 godinu

radi o jednoj jako ingerioznoj osobi i dobrom naratoru.

(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

"Ingerioznoj osobi" ? "Naratoru" ? Idi bre i ti i ovi nepismeni sto ti lajkuju.

Uska pruga lajkovačka

pre 1 godinu

Čovek je umislio da je nešto bitan i sposoban.Da, nesposoban za bilo kakav rad ispostavilo se i za politiku.Ali da živi o tuđem trošku i to kraljevski, e to zna odlično da radi.
Inače, za takve tipove važi ona Konstraktina: "zar ja da umrem".Ej, JA, ČEDA, kako to, to nije moguće.

Vot iss yo nem

pre 1 godinu

Za dedu sa Tare 3000 dinara, a babu iz Lajkovca 2000 dinara. Idi begaj. Kada bi se tako "sređivalo" VMA bi mogli prenameniti u javni toalet.

drmr

pre 1 godinu

I sam sam nekada bio clan a i rukovodeci na neki nacin te stranke. Doduse to je bilo pre 15ak godina kada sam verovao da je to ideologija Zorana. U sustini ljudi u stranci jesu bili super, mladi, obrazovani, svi slicnih interesovanja. Od osnivanaj LDP je belezio dobre reziltate, bio patlamentsrna stranka, sa nekih 5-10% podrske sto je za novu stranku bio odlican rezultat. Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv.

i papir je na klik

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi

Rob Sinji

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

I još ne da ni da se jede nego samo neki tonici i čajevi.

On treba da se zamonasi, mnogo je gresan to je jedini lek

pre 1 godinu

Izgleda kao da ima 70.
(Vladan, 21. jun 2022 08:31)

Nemoj da vredjas ja imam 70 u bolje izgledam, ali ne radim to sto je radio Ceda.

Miler

pre 1 godinu

Ako vec spominje svoje zdravlje kad mu je sve cisto i direktno kod nase politike bez dlake na jeziku, neka i ovdje jasno kaze, droga me je umalo kostala sopstvenog zivota.
(Dragan RS, 21. jun 2022 09:13)

Nije droga u pitanju vec hemija za povecanje rezultata nakon vezbanja. Vecina koja je koristila sredstva za povecanje performansi i izgleda tokom vezbanja i koja je zapatila koronu se jako strasno provela. To su sve bili teski slucajevi.

beogradski

pre 1 godinu

Svaki od tih 40 dana, kako kaže, platio je po 100 evra, smršao je šest-sedam kg, izbacio svu vodu...

Znaci nista za sirotinju kod dede...

Nikola

pre 1 godinu

(Dežurna kritičarka, 21. jun 2022 09:20)
Imate li nekog da preporučite za nameštanje zeluca? Moderna medicina mi nije pomogla, pa da pokušam alternativnim putem.

budiboksnama

pre 1 godinu

Ali ovaj covek je toliko sujetan, bahat, omalovazava ljude, rad, da su redom poceli da ga napustaju prvo istaknute licnosti, a zatim i svi koju razmisljaju svojim glavom. Zato Ceda 10 godina nema stranku, nek klub ljubitelja njegovoh polyrona, gde vise glasova od njega imaju raznoraznu Vacici i slicni. Sam je kriv
(drmr, 21. jun 2022 11:56) Naravno. Nije on odabran da bude ozbiljan političar nego za prljave zadatke. I nikom nije bilo sumnjivo odakle nesvršeni student odjednom prvi Đinđićev saradnik?

Pero Ždero

pre 1 godinu

Možeš koliko hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
Da ti Bog da se razmašeš a ponekad ti ukaže da ideš ukrivo. Ako shvatiš i ispraviš se, dobro je i za tebe i druge, ako ne...

Istina

pre 1 godinu

Jos da nadje nekog da mu resetuje mozak i popravi ga da bude malo pametniji.Doduse,maznuo je on ogromnu lovu,za to je bio pametan ali za politicke ideje je jako zanak.

eto

pre 1 godinu

malo udjes u politiku i zaradis tolik oda mogu kad s razbolis da te lece najbolj ilekari na svetu. decu ,mu cuva policija i dalje. a ja muci o se na psolu 40 godina dobio infarkt i kad sam trebao na kontrolu kazu mi ne mzoe sistem da mi andje termin. a komsija crnograc zaakze za jedan dan, oni imaju vise prav ovde u srbiji nego mi srbi. to je dovela nasa politika. Svi on igledaj ukako danarod zivi bolej pa eto bas ta navodno prijateljsa crna gora koja je bila sa nam u savezu izdala nas radi svojih interesa i dalej oni uzivaj uovde umesto da

S brda s dola

pre 1 godinu

A kod dede travara sa Tare ČILI i ĐUMBIR?!?
Ko je ovde lud?
(Tupson Glupkovski, 21. jun 2022 10:41)

Deda nije, 100e/dnevno po osobi pa ti vidi
(i papir je na klik, 21. jun 2022 12:07)

Čuo sam i ranije za te metode sa petrolejom, tegla i sveća itd. Meni lično je kao detetu čovek sa karaburme namestio ruku za pola sata. Tetiva. Malo držao ruku u toploj vodi, secnuo naglo tetiva se vratila, onda u hladnoj vodi i ćao. A dan ranije je hirurg rekao mora operacija. Dakle ne treba odbaciti ni hiljade godina učenja travara i sličnih. I neka zarađuju koliko mogu kao i privatnici sa klinikama što da ne ako pomažu? Samo jedna stvar mi smeta. Oni nikad ne plaćaju porez. Možda ne mogu da se registruju pa moraju da rade na crno? Recimo taj što je meni rešio problem je radio i za vreme Tita. Čuo sam da mu sad sin radi isti posao i isto je koliko ko da. Što mi je super jer će poneka bogata stipsa dati malo ali će se spasiti i onaj ko baš nema para. Ali u proseku sigurno zarađuje dobro a tsko i treba. Neko mi jednom kaže pa to bi ti rešio svaki državni kiropraktičar. Pa što me iz doma zdravlja nisu poslali kod njega nego kod hirurga?

Goran

pre 1 godinu

Да ниси нешто пред Богом и људима згрешио...Ја бих рекао да јеси и то дебело ...Али ја не судим има онај кантар горе .

čovek

pre 1 godinu

Čedo, želim ti sreću i dugo zdravlje.
Samo te molim, ne bavi se više politikom, bar ne u ovoj zemlji...
Doduše, probao si sa Komšićem u BiH ali nešto je zabagovalo.

Mr.Max

pre 1 godinu

Ja se pitam otkud njemu i 4.000 evra da plati "lecenje" dedi i babi?
(Raymond, 21. jun 2022 14:55)
Pa mukotrpno je radio 10 godina i uspeo da kupi par fabrika i proputuje ceo svet.Stigao je čak i do najvećih vrhova sveta.Stranka koju vodi je uspela da ima 10x manje glasova od Belog koji se zezao.
I posle ljudi pričaju Amerika je obećana zemlja i Američki san ma nema nigde kao u Srbiji.
Pa iz pocepanih starki na studentskim demonstracijama do Džipova obezbedjenja skupih satova i firmirane garderobe za samo par godina.
P.S Nemoj molim te da se vraćaš u politiku,tebi će biti bolje a nama još gore.

Gaginho

pre 1 godinu

Sada ide uklanjanje sedih dlaka, podmlađivanje srca, mozga, p...og organa, resetovanje ili vraćanje na fabričko podešavanje misli i pomisli, NEW ČEDA, FOREVER YOUNG, IMMORTAL, "starac Fočo od stotine leta".

Neko

pre 1 godinu

"Sad ću da vratim fizičku snagu, da vratim dug deci i Jeleni i u septembru da razgovaram s prijateljima iz stranke i da napravimo normalan LDP", zaključio je Čeda.

Koliko dobro složena priča. Ne verujem u ništa van moderne medicine, ali davljenik se i za slamku hvata. Dakle isto kao i ja. I desi se čudo. Onda podatak 100 eura dnevno 40 dana. Štrecnem se, pomislim da nije neka kombinacija? Ja ti udarim reklamu tebi ide koliko si zarađivao do sad, posla više nego ikad, a meni razlika. Nadrilekara ima a prevaranata još više. I opet ide priča i ja oduševljen a onda na kraju ova rečenica. Jedan od onih koji nikada ništa nisu radili pre politike, gde su se obogatili. Kako da mu verujem? Što reče onaj dal beše USA političar moje je da varam i lažem. E Čedo a bio si po meni velika nada 90-ih. U stvari samo si rečit.