Ponedeljak, 18.10.2021.

15:14

250 evra za odrezak kod "Nusreta" - mušterije: "Jeftinije je da odletiš do Turske"

Izvor: B92

250 evra za odrezak kod "Nusreta" - mušterije: "Jeftinije je da odletiš do Turske" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Јабучило

pre 2 godine

Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!
(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Ти се хобирај, а ја ћу да једем к'о човек.

Сузана

pre 2 godine

Овај лик је клован. Кувари су Геннаро Цонталдо,Антонио Царлуццио, Јамие Оливер,Гордон Рамсау.
Обичан циркузант.

Pejgamber Radovan

pre 2 godine

(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Kako ti lepo pristaje onaj srpski izraz: "pokondirena tikva"!? Školski si primer.

mile pemzioner

pre 2 godine

Koji sam ja luzer majko mila. Celo vece se premisljam dal da kupim u radnji jedno ili dva piva. Naletim na Kozel 0.55L na akciji i kupim dva. Siroko.

Coca-Colichar

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pa 31 i po evro... Coca-Cola je 10,5 evra. Šta ti nije jasno?

Veliki brat

pre 2 godine

‚@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.
(fenomen, 19. oktobar 2021 11:32)

Niko nije skontao, čovek (možda i nesvesno) hteo da napravi aluziju - 1 koka-kola = 1 evro, 2 koka-kole = 21 evro, pa koliko onda koštaju 3 koka-kole?





U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!
(Staka Zulu, 19. oktobar 2021 12:31)

Eto, prostor nekadašnjeg "Ruskog cara" je izdavan za oko 40.000 evra mesečno, pa cene nisu bile ovolike, mada je tu imalo šampanjca od 2000€ pa i skupljeg.
Sad, možemo misliti koliko košta iznajmljivanje prostora za restoran u Londonu...

dovla

pre 2 godine

Secam se prvog Nusretovog restorana u maloj tesnoj ulicici u Etileru, otvoren je negde 2010/2011. Predivno mesto, sjajno usluga i jos bolje meso. I uvek pun educiranih i sekularnih ljudi. Vec sledeci veliki restoran otvoren takodje u Etileru nije vise bio to. Pocela je seljana iz Anatolije da se skuplja, nakon toga du ga otkrile instagramuse i fejsbucarke. Negde u to vreme sam prestao da idem u Nusret, tacnije u Nusretove skupe restorane. Ovih dana njegovi restorani u Istanbulu su prepuni Arapa i Iranaca. Ono sto svakako vredi da se proba je burger menu u malim Nusretovim restoranima (Kanyon, Niºantaºi, Bebek mozda ima jos neki). Sjajan burger, pomfrit, kola i baklava sa sladoledom za 120 lira (to mu dodje negde 11 eura).
Pravi full menu Nusret restorani su odavno bezobrazno skupi i u principu ih izbegavam. Za mene je izgubio dusu iako moram da priznam da je meso i dalje odlicno. Ali to je individualno. Cene u Istanbulu su daleko nize nego u NY, Dubaiu ili Londonu.

zlo

pre 2 godine

Ja odveo sina za rodjendan. Carpaccio, stejk za dvoje $250, casa vina i kola kola za njega, baklava, cini mi se 25$. Ja ne jedem slatko ali sam probao i definitivno najbolja baklava koju sam ikad probao. Sa baksisom koji je ovde u Majamiju automatski, i ja ostavio malo preko, 450$. Ljudi se bune zbog cena jer su i Turci i nasi koji tamo rade alavi pa npr narucite Dom Perignon iz 2015e koji kosta $450 a oni vam uvale iz 2005e koji je npr $1500 jer te vide sad pa ko zna kad a vecina njihove klijentele i ne gleda u racun.

Bole

pre 2 godine

Hahahah fazon je sto za ovog lika ni ne znaju ljudi koji nemaju Instragram. Realno Inatagram je za sirotinju i za budale. Frajer je zahvaljujuci takvima i postao milioner.

Neko iz dijaspore

pre 2 godine

Kao prvo, kako vidim sa racuna, ova 'gospoda' jedu skupu hranu, a sta piju: Red Bull !! Red Bull??? Pa gde ce vam dusa, Instagrameri i selfijasi??
Kao drugo: vidim da se kod nas u Srbiji jos uvek kvantitet (velicina porcije) vise ceni nego kvalitet (ukus, izgled i tekstura iste).
Mi u Srbiji jednostavno (hteli mi to da priznamo ili ne) nemamo prefinjen i istancan ukus za kulinarsku hranu niti znamo da prepoznamo ukuse drugacije od mlevenog mesa (najveci shit sto postoji), i crnog luka. Ko ima pare, neka ih i trosi. Mi te pare u Srbiji nemamo, pa cemo lepo da se najedemo i u kiosku sa pljeskavicama u lepinji. Sto neko rece , porcije su tolike da ih ni zdravi odrasli muskarci ne mogu da savaldaju. To nama treba!
Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!

djulbastija

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...
(Žurkolomac,

Nemoj tako, mozda ti je taj Turcin neki rodjak.

smeh

pre 2 godine

Za hranu davati tolike pare? Pa skoro beše emisija gde su napravili obrok koji inače košta 160 Eura o pandan tom obroku koji košta oko 30 Eura. Mnogi ljudi nisu bili primetili razliku. I opet, za hranu davati tolike pare? Ovce.

Dusan

pre 2 godine

@djordje

Druže gde ste to bili i šta ste to jeli vas dvoje za ojro 100 kod Nusreta, sa sve uključenom napojnicom?!

Dve salate i to klot i šta ste delili jedno pivo?!

Djoda

pre 2 godine

Jeste, ovi sto imaju tolike pare su budale, a mi bez dinara u dzepu svi pametni. Shvatite da nekom tih 250 dolara ne predstavlja nista. Otici ce tamo iz radoznalosti, platice da mu onaj posoli biftek. I to je ok. Ne mozemo gledati kroz nasu prizmu sta rade drugi ljudi.
Mozda je tog dana zaradio 30k dolara, mozda i vise. Tako da nema smisla pricati kako neko baca pare, jer sve zavisi od perspektive.
Zamislite sta tek mogu da kazu za nas africka plemena bez tekuce vode kad vide da ulice peremo pijacom vodom.

S1pac

pre 2 godine

Mislim da su svi pogrešno shvatili. Pa ovaj lik je ustvari hteo da pokaže da je on nivo i da se jede sam na odabranim mestima. Zar nije video cene u meniju?!

dr mr

pre 2 godine

ne znam zasto komentarisete , kad 90% vas nema para za ovaj restoran.
ko ima para a zeli da proba, ima da ode u restoran...
zapamtite, nista nije skupo ako dobro zaradjujes, nasledio si puno ili si se dobro udala..

Peki

pre 2 godine

Imate vrhunski takav restoran,još lepšeg enterijera i pogleda, u Starom Baru u Crnoj Gori. U tom restoranu klopa za četvoro, sa sve predjelom i vrhunskim mesom, košta 120 EUR.

Magarac

pre 2 godine

Bili u Bodrumu, navukla nas snajka koja je po opisu koji je neko ovde upravo dobro napisao “došla da se slika za inst”, mi platili, uši magareće porasle u sekundi. Meso je stvarno ok, ali cene nerealne, u restoranu dve vrste mušterija, ljudi sa kintom i kompleksaši sa naoštrenim selfi kamerama. I poneki magarac.

Vanja LFC

pre 2 godine

Racun od 23.Septembra.
Ovaj tvit se provukao po Engleskim medijima dan posle.
Lepo je sto se neko seti skoronmesec dana posle da okaci vest. Umalo se paučina skupila.

Smuki

pre 2 godine

@Partizan Saint Germain

Sve stoji. Samo ja bih dodao pitanje ko je njima uopste dozvolio da se toliko nahvataju para. Kapitalizam je zlo.

No1e

pre 2 godine

Ljudi promaše poentu čitavog koncepta!
Nije steak skup već je to način da se onemogući "običnim" ljudima da priđu, gde ljudi koji su ostvarili nešto u svetu ne žele da se guraju sa fanovima, radoznalima, secikesama koje bi pokušali da im prodaju žvaku i uđu u društvo.
Messi, Ronaldo, Jordan, Rolling Stones-i... Ostvareni ljudi. E sada zamisli da dok jedeš prilazi Milojko da te hvali, podilazi, časti te pićem, slika se sa tobom... onda te gnjavi da "ima kombinaciju za neki poslić", pa da mu dođeš na svadbu, itd.

E, zato šnicla košta 1000$, kuće i vile su milionske, itd, itd.

Nije ništa skupo, već nemaš.

leptir masna

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina.
Žurkolomac

Sve sto imamo malo bolje od klope je zahvaljujuci turcima i jos nekima.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Čuveni kuvar? Nusrat je mesar koji je postao "meme" na internetu sa svojim začinjavanjem mesa i sada unovčava svoju popularnost...

tocilo

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.

Miško Genija

pre 2 godine

I u New York ista prica. Dranje realno nizasta. Gosti, turisti, I ljopci sa sponzorusama koji slikaju tanjire. Plus sto su ga odmah po otvaranju odvalili od negative u New York timesu ( jevrejske novine) od tad poluprazan

Staka Zulu

pre 2 godine

U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!

panter pudlica

pre 2 godine

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.
(tocilo, 19. oktobar 2021 12:06)

Imaš ti restorane gde jedeš i za mnogo manje od 350. Nije to poenta gde jesti jeftinije, već da i u Beogradu ima bolesno skupih restorana. Nisi ukapirao moj komentar jer si otišao u pogrešnom smeru. Ali kapiram da si Beograđanin pa braniš ugled svoga grada. Ali dobro, svako normalan zna šta je Beograd...

Milano

pre 2 godine

Vecera 300 DEM (jedi i pi koliko hoces). Veceralo 9 ljudi racun 2700 DEM
(maj 1980). Poredjenja radi golf MK1 placen u julu iste godine 10400 DEM.

Dragan

pre 2 godine

Ovaj tip je godinama u ekspanziji, sve popularniji..ali ovo je i za bogatase preskupo,stvarno je rezanje. Ma šurenje.

Ali ako,dok je dunava biće i šarana.

Djoksa

pre 2 godine

Ima taj odavno YT kanal i tako je i stekao slavu. Sve što zna je da nosi tamne lenonke i da soli preko lakta. Ima jedab drugi turski kuvar sa kojim ga upoređuju, CZN Burak. Salt Bae za njega nije ni početnik.

Žurkolomac

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...

only fools and horses

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ajde molim vas recite, gde je u Beogradu Coca Cola 1000 dinara. Najviše što sam ja video je 300-400. Da ne pričam o burgeru od 100 funti.

da, moje ime

pre 2 godine

to je London! sta su ocekivali, cene kao u Leskovcu?! london je uvek vazio za skup grad za zivot. ovo ti je kao da kod nas neko potrosi 300e u kafani u srbiji.

Kole

pre 2 godine

Bravo za Turčina!!!
Jedan od retkih koji nije otišo da bude jeftin rob zapadnjacima za siću već je ukapirao njihov sistem,na sta se lože i primenio u praksi samo još žešće.I ja bi ih drao da mogu

Partizan Saint Germain

pre 2 godine

Jel neko od vas misli da je 21€ za dve koka kole puno za Djokovica, Jokica, Luku Jovica? Za Messija, Ronalda, Bezosa, Muska? Takvi ljudi i odlaze tamo, oni koji imaju i kojima 750€ za stejk ne znaci nista jer tih 750€ zarade za pola sata, dodje im kao nama 2€. I sad mi njih nazivamo bu***ama sto trose takve pare ali ne kapirate da kad neko ima stotine miliona € da njemu 100€ nije isto kao nama

Batica

pre 2 godine

U Nusretovom restoranu u Istanbulu, atmosfera je odlična, Turci kao i uvek izuzetno gostoprimljivi, a cena njegovog burgera je 15€, dok je steak oko 40€.
I mogu priznati možda najbolje potrošenih 40€ ikada, meso je prelepo, a dezert dobiješ gratis, uz sve performans od konobara.
Njegovi restorani u Dubaiu, NY, Londonu su za šišanje ovaca, u Istanbulu u odnosu na kvalitet mesa je izuzetno povoljno.

Kladovo

pre 2 godine

Slično iskustvo : turski restoran u inostranstvu i u Turskoj su dve potpuno različite stvari.
Ne znam zašto je to tako, ali je tako.

mare

pre 2 godine

Koji je ovo samo prodavač magle...
(Dado, 19. oktobar 2021 10:55)

Ja mislim da nije.. Covek je samo iskoristio priliku da uzima novac bogatasima i kompleksasima..

sreddit

pre 2 godine

E ljudi ovaj batica je influenser, jer ipak ima konkretan posao tj. biznis, pa na nas ostale utiče da bacamo peglu zbog đilkoškog pristupa marketingu koji ruku na srce pali kod raznih šabana i drugih kojima su pare previše lako došle.

Još sam se pitao kad sam tu i tamo video ovo džibera kako se tripuje pristupajući sol i kao da vodi ljubav sa stejkovima.

Drugim rečima u pitanju je klasična Kardašijanka među vlasnicima restorana. Lika ne bih ga nazvao ni kuvarom jer pečenje stejkova je naučna fantastika samo za one koji ne mogu da priušte kvalitetno meso i peć odnosno roštilja.

Svejedno, što napisa već neko - dok ima ovaca biće i šišanja.

Ali moramo primetiti da zahvaljujući društvenim mrežama i površnom pristupu životu naša civilizacija definitivno nazaduje.

AJA

pre 2 godine

Kakav shaban mlati lovu i treba kad smo glupi ))
Svi koji kukaju kolike su cene znali su sta ih ceka prema tome neka idu ponovo i da se slikaju za insta

Srki

pre 2 godine

Ja mislim da je normalnom covjeku koji drzi do svog dostojanstva ispod casti da se slika sa ovim i da bude vidjen sa njim. To sve iz razloga sto je ovaj konstantno u drustvu bjelosvjetskog sljama.

BluntedBoy

pre 2 godine

ovi ljudi koji su jeli nemaju nista od kulture. pa ko bre ide u restoran i porucuje red bull? svi napitci su im secerne sode, i treba bre covek da ih odere! kapa dole za nusera, on je skontao...

panter pudlica

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.

dusan

pre 2 godine

Ali dve baklave 44 funti!??!?!?!?!?!?? Ahahahahahahahahahahahahahaha kod nas brutalne balkave mozes da kupis za 100-200din po komadu.

poznavalac materije

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Ovo je izjava za Alan Forda!

fenomen

pre 2 godine

@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.

Krastavac

pre 2 godine

Odro ih ko Musa jarca. Ako, i treba. Na jelovniku pišu cene, nije im oto pare. Mogli su kod ćopavog Miće u Bibernicu na pljesku za pola ojra.

Deksi

pre 2 godine

Hahahah kod ovog Dodikov sin ide da jede u Dubaiju, a Dodik bi ovde tudju djecu slao u rat. Hahahha nevjerovatno kakve smo mi ovce, tako nam i treba realno..

Smuki

pre 2 godine

Lik tacno zna sta radi. Covek igra na bazicni, nesvesni, animalisticki nagon da covek bude vidjen, popularan. Kapitalizam je omogucio i ljudima, sa upitnom inteligencijom, da dodju do novca (gosti ovakvih restorana su uglavnom fudbaleri, starlete...) i da isti nemilo trose. Po meni dok je covek u plusu on radi pametnu stvar a za opis takvog posla srpski jezik je bogat izrazima. Neki od njih mozemo procitati i u komentarima :)

lud, ludji, Srbin

pre 2 godine

On je to i napravio za budale koje ne znaju šta će s parama.
(Tvrtko, 19. oktobar 2021 11:00)
Budale su oni koji neznaju zaraditi pare. Iskreno cene su prilagodjene klijanteli. Eto šta da kazemo onda u Berlinu jedan restoran prodaje steak za 4400€ i pun Rusa. Mora da rezervišeš 3 nedelje unapred ako zeliš taj Kobe file .Senvič u Adlon hotelu za 400€ pa još se klijentela zahvaljuje da bolji senvič nemozete naći ni za 3x veće pare.
Problem je da budala mora da se zadovolji pljeskavicom od 200dinara jer je nesposoban da zaradi više pa mu krivo

blic

pre 2 godine

Ovaj prevarant je zahvaljujuci Instragamu i kompleksasima postao poznat. Nevjerovatno, lik je sve za*ebo, nesto slicno ko sto je i Luka Jovic za*ebao jedan Real Madrid.

Bradilic

pre 2 godine

Pa sta si ocekivao molim te? Zna se ko ide tamo i koliko kosta. Ko da ja odem i kupim Ferari i cudim se sto toliko kosta. Ako nisi neki milijarder onda se raspitas malo pre kolike su tacno cene. Naravno, ne treba odrezak da kosta 750e, ali ako je covek stavio tu cenu i ima ljude da mu dolaze onda ocigledno zna posao. Ako doticni nema para da plati toliko, onda ocigledno nije trebao da ide gde mu nije mesto.

magla svuda oko nas

pre 2 godine

covek od sprdnje napravio Biznis samo takav, neverovatno sta sve prolazi u danasnjem svetu, normalan covek da ne poveruje, ali dobro, niko vas ne tera tamo da idete, to i jeste napravljeno za budale koje ne znaju sta ce sa parama, da budu vidjeni, slikani itd..

Brada Bg

pre 2 godine

Ma kakav poznati kuvar.običan cirkuzant...
(boci, 19. oktobar 2021 10:59)

On nije kuvar, po profesiji je mesar, to jedino i radi...

dr

pre 2 godine

Pa u Parizu, Londonu, na atraktivnim lokacijama isto koka kola košta 10 evra u kafiću. Ovaj lik je napravio neki svoj brend, bole ga uši, dobro mu ide.

Svaka roba ima svog kupca

milos

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pise na računu, 18? su dve kole + 15% bakšiš ukupno 20.7?

mile

pre 2 godine

pa svako fensi mesto je takvo prodaja magle u sustini, sta se cude ?? to su mogli isto napisati i za svaki drugi skuplji restoran argument je bezveze potpuno, neka kupuju/jedu na kiosku na ulici to ce biti povoljnije.
samo napred sisaj ovce bice vune za dzempere posle ide zima.

Če ge vara

pre 2 godine

Sta nama politicari servisiraju svakoga dana i koliko nas sve to kosta ovaj je mala maca , ja bi zeleo da ovaj Nusref bude predsednik manje bi nas vozao...

Masariko

pre 2 godine

Čovek je napravio brend. Mada, meni kvalitet hrane kod onog Buraka mnogo bolje izgleda. Sudeći po klipovima. Nemam pare da probam ni jednog ni drugog.

Milos

pre 2 godine

Ovaj lik u sustini sluzi da bi kompleksasi dosli kod njega, uslikali kako jedu kod njega i postavili to na Instagram. Detaljno sam pogledao par njegovih snimaka, i dosao sam do zakljucka da je lik najobicni cirkuzant. Znaci lik je bukvalno kroz najobicniju sprdacinu postao planetarno "popularan".

cirkus

pre 2 godine

15% servis, lagano naplatise 280 eura uslugu konobarisanja.... sve je tako precenjeno u svetu, a vecina ne vredi ni zute banke, problem je sto im malogradjanstina daje na znacaju, pa ove stvari prolaze, slicno je i u muzickoj i filmskoj industriji, sportu..

ff

pre 2 godine

Ako je skupo, uskoro će propasti jer nece imati mušterije. Ako ne propadne, znači da nije skupo. Ako uperi pištolj u tebe i utera te u restoran, suditi mu. Ali ako dobrovoljno odeš i znaš šta te čeka..cemu uopšte komentarisanje svega?

KuntaKinte

pre 2 godine

Prosto mi je neverovatno da sednes u restoran, pogledas meni, vidis cene, odlucis da narucis, i kad ti stigne racun, ospes paljbu kako su preskupi.
Pa niko te nije terao da tu sednes i jedes, sam si zeleo da pricas okolo kako si klopao bas kod ovog lika.
Plus, verovatno si pre toga i gledao po netu taj restoran, video ponudu i cene, zakazao.
Znaci, sam si sebi kriv, i niko drugi.
A ovaj covek, kao vlasnik restorana, ima svako pravo da stavi cene koje god zeli, moze kafa da kosta i 500 funti, ili biftek 10.000 funti, ako neko zeli da dodje, doci ce i platice.
Liberalni kapitalizam, veoma prosto.

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 2 godine

jeste,ali on soli niz podlakticu..
Meni je smešno je što postoje snobovi koji sve ovo plaćaju ,a onda naravno selfi sa računom ,...
Normalno ,tu su ovce,tu je vuna ,šta preostaje? Pa šišanje ...

dS>0

pre 2 godine

Al ih je izradio sve...u nabavci plati jendu Kokisku 2? proda 10x skuplje...malo se kretenises po drustvenim mrezama (ako te nije blam) i op lupis 10x vece cene tako se radi biznis...

Mishelinko

pre 2 godine

Kupite neku obicnu, jeftinjju govedinu. Napravite marinadu od kisele vode, bibera u zrnu, malo soli i malo rendanog ananasa. Kisela voda i ananas ce poceti da razlazu meso i bice meko kao dusa. Zatvorite u neki sud ili kesu na 3 sata. Na vruc tiganj (ili rostilj) po 3 do 5 minuta sa svake strane ako je debljine 2 do 3cm i potom u rernu na 8 do 10 minuta. Dodatno bibera i soli po zelji. Nema na cemu.

Stef

pre 2 godine

Čovek je od internet sprdnje napravio biznis na svetskom nivou. U početku je možda bilo i logično da se ljudi žale i kukaju, ali on već godinama otvara restorane po čitavom svetu. Tako da, ko će ga znati...neka laju, on čovek našao ovčice i samo šiša :D

magla svuda oko nas

pre 2 godine

covek od sprdnje napravio Biznis samo takav, neverovatno sta sve prolazi u danasnjem svetu, normalan covek da ne poveruje, ali dobro, niko vas ne tera tamo da idete, to i jeste napravljeno za budale koje ne znaju sta ce sa parama, da budu vidjeni, slikani itd..

Djoda

pre 2 godine

Jeste, ovi sto imaju tolike pare su budale, a mi bez dinara u dzepu svi pametni. Shvatite da nekom tih 250 dolara ne predstavlja nista. Otici ce tamo iz radoznalosti, platice da mu onaj posoli biftek. I to je ok. Ne mozemo gledati kroz nasu prizmu sta rade drugi ljudi.
Mozda je tog dana zaradio 30k dolara, mozda i vise. Tako da nema smisla pricati kako neko baca pare, jer sve zavisi od perspektive.
Zamislite sta tek mogu da kazu za nas africka plemena bez tekuce vode kad vide da ulice peremo pijacom vodom.

Partizan Saint Germain

pre 2 godine

Jel neko od vas misli da je 21€ za dve koka kole puno za Djokovica, Jokica, Luku Jovica? Za Messija, Ronalda, Bezosa, Muska? Takvi ljudi i odlaze tamo, oni koji imaju i kojima 750€ za stejk ne znaci nista jer tih 750€ zarade za pola sata, dodje im kao nama 2€. I sad mi njih nazivamo bu***ama sto trose takve pare ali ne kapirate da kad neko ima stotine miliona € da njemu 100€ nije isto kao nama

panter pudlica

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.

Magarac

pre 2 godine

Bili u Bodrumu, navukla nas snajka koja je po opisu koji je neko ovde upravo dobro napisao “došla da se slika za inst”, mi platili, uši magareće porasle u sekundi. Meso je stvarno ok, ali cene nerealne, u restoranu dve vrste mušterija, ljudi sa kintom i kompleksaši sa naoštrenim selfi kamerama. I poneki magarac.

poznavalac materije

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Ovo je izjava za Alan Forda!

Dragan

pre 2 godine

Ovaj tip je godinama u ekspanziji, sve popularniji..ali ovo je i za bogatase preskupo,stvarno je rezanje. Ma šurenje.

Ali ako,dok je dunava biće i šarana.

Deksi

pre 2 godine

Hahahah kod ovog Dodikov sin ide da jede u Dubaiju, a Dodik bi ovde tudju djecu slao u rat. Hahahha nevjerovatno kakve smo mi ovce, tako nam i treba realno..

Mishelinko

pre 2 godine

Kupite neku obicnu, jeftinjju govedinu. Napravite marinadu od kisele vode, bibera u zrnu, malo soli i malo rendanog ananasa. Kisela voda i ananas ce poceti da razlazu meso i bice meko kao dusa. Zatvorite u neki sud ili kesu na 3 sata. Na vruc tiganj (ili rostilj) po 3 do 5 minuta sa svake strane ako je debljine 2 do 3cm i potom u rernu na 8 do 10 minuta. Dodatno bibera i soli po zelji. Nema na cemu.

Staka Zulu

pre 2 godine

U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!

ff

pre 2 godine

Ako je skupo, uskoro će propasti jer nece imati mušterije. Ako ne propadne, znači da nije skupo. Ako uperi pištolj u tebe i utera te u restoran, suditi mu. Ali ako dobrovoljno odeš i znaš šta te čeka..cemu uopšte komentarisanje svega?

Kole

pre 2 godine

Bravo za Turčina!!!
Jedan od retkih koji nije otišo da bude jeftin rob zapadnjacima za siću već je ukapirao njihov sistem,na sta se lože i primenio u praksi samo još žešće.I ja bi ih drao da mogu

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Čuveni kuvar? Nusrat je mesar koji je postao "meme" na internetu sa svojim začinjavanjem mesa i sada unovčava svoju popularnost...

mare

pre 2 godine

Koji je ovo samo prodavač magle...
(Dado, 19. oktobar 2021 10:55)

Ja mislim da nije.. Covek je samo iskoristio priliku da uzima novac bogatasima i kompleksasima..

Žurkolomac

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...

Srki

pre 2 godine

Ja mislim da je normalnom covjeku koji drzi do svog dostojanstva ispod casti da se slika sa ovim i da bude vidjen sa njim. To sve iz razloga sto je ovaj konstantno u drustvu bjelosvjetskog sljama.

mile pemzioner

pre 2 godine

Koji sam ja luzer majko mila. Celo vece se premisljam dal da kupim u radnji jedno ili dva piva. Naletim na Kozel 0.55L na akciji i kupim dva. Siroko.

Brada Bg

pre 2 godine

Ma kakav poznati kuvar.običan cirkuzant...
(boci, 19. oktobar 2021 10:59)

On nije kuvar, po profesiji je mesar, to jedino i radi...

KuntaKinte

pre 2 godine

Prosto mi je neverovatno da sednes u restoran, pogledas meni, vidis cene, odlucis da narucis, i kad ti stigne racun, ospes paljbu kako su preskupi.
Pa niko te nije terao da tu sednes i jedes, sam si zeleo da pricas okolo kako si klopao bas kod ovog lika.
Plus, verovatno si pre toga i gledao po netu taj restoran, video ponudu i cene, zakazao.
Znaci, sam si sebi kriv, i niko drugi.
A ovaj covek, kao vlasnik restorana, ima svako pravo da stavi cene koje god zeli, moze kafa da kosta i 500 funti, ili biftek 10.000 funti, ako neko zeli da dodje, doci ce i platice.
Liberalni kapitalizam, veoma prosto.

cirkus

pre 2 godine

15% servis, lagano naplatise 280 eura uslugu konobarisanja.... sve je tako precenjeno u svetu, a vecina ne vredi ni zute banke, problem je sto im malogradjanstina daje na znacaju, pa ove stvari prolaze, slicno je i u muzickoj i filmskoj industriji, sportu..

Batica

pre 2 godine

U Nusretovom restoranu u Istanbulu, atmosfera je odlična, Turci kao i uvek izuzetno gostoprimljivi, a cena njegovog burgera je 15€, dok je steak oko 40€.
I mogu priznati možda najbolje potrošenih 40€ ikada, meso je prelepo, a dezert dobiješ gratis, uz sve performans od konobara.
Njegovi restorani u Dubaiu, NY, Londonu su za šišanje ovaca, u Istanbulu u odnosu na kvalitet mesa je izuzetno povoljno.

Smuki

pre 2 godine

Lik tacno zna sta radi. Covek igra na bazicni, nesvesni, animalisticki nagon da covek bude vidjen, popularan. Kapitalizam je omogucio i ljudima, sa upitnom inteligencijom, da dodju do novca (gosti ovakvih restorana su uglavnom fudbaleri, starlete...) i da isti nemilo trose. Po meni dok je covek u plusu on radi pametnu stvar a za opis takvog posla srpski jezik je bogat izrazima. Neki od njih mozemo procitati i u komentarima :)

Krastavac

pre 2 godine

Odro ih ko Musa jarca. Ako, i treba. Na jelovniku pišu cene, nije im oto pare. Mogli su kod ćopavog Miće u Bibernicu na pljesku za pola ojra.

blic

pre 2 godine

Ovaj prevarant je zahvaljujuci Instragamu i kompleksasima postao poznat. Nevjerovatno, lik je sve za*ebo, nesto slicno ko sto je i Luka Jovic za*ebao jedan Real Madrid.

da, moje ime

pre 2 godine

to je London! sta su ocekivali, cene kao u Leskovcu?! london je uvek vazio za skup grad za zivot. ovo ti je kao da kod nas neko potrosi 300e u kafani u srbiji.

Vanja LFC

pre 2 godine

Racun od 23.Septembra.
Ovaj tvit se provukao po Engleskim medijima dan posle.
Lepo je sto se neko seti skoronmesec dana posle da okaci vest. Umalo se paučina skupila.

Milos

pre 2 godine

Ovaj lik u sustini sluzi da bi kompleksasi dosli kod njega, uslikali kako jedu kod njega i postavili to na Instagram. Detaljno sam pogledao par njegovih snimaka, i dosao sam do zakljucka da je lik najobicni cirkuzant. Znaci lik je bukvalno kroz najobicniju sprdacinu postao planetarno "popularan".

Masariko

pre 2 godine

Čovek je napravio brend. Mada, meni kvalitet hrane kod onog Buraka mnogo bolje izgleda. Sudeći po klipovima. Nemam pare da probam ni jednog ni drugog.

Kladovo

pre 2 godine

Slično iskustvo : turski restoran u inostranstvu i u Turskoj su dve potpuno različite stvari.
Ne znam zašto je to tako, ali je tako.

dr

pre 2 godine

Pa u Parizu, Londonu, na atraktivnim lokacijama isto koka kola košta 10 evra u kafiću. Ovaj lik je napravio neki svoj brend, bole ga uši, dobro mu ide.

Svaka roba ima svog kupca

BluntedBoy

pre 2 godine

ovi ljudi koji su jeli nemaju nista od kulture. pa ko bre ide u restoran i porucuje red bull? svi napitci su im secerne sode, i treba bre covek da ih odere! kapa dole za nusera, on je skontao...

dusan

pre 2 godine

Ali dve baklave 44 funti!??!?!?!?!?!?? Ahahahahahahahahahahahahahaha kod nas brutalne balkave mozes da kupis za 100-200din po komadu.

dovla

pre 2 godine

Secam se prvog Nusretovog restorana u maloj tesnoj ulicici u Etileru, otvoren je negde 2010/2011. Predivno mesto, sjajno usluga i jos bolje meso. I uvek pun educiranih i sekularnih ljudi. Vec sledeci veliki restoran otvoren takodje u Etileru nije vise bio to. Pocela je seljana iz Anatolije da se skuplja, nakon toga du ga otkrile instagramuse i fejsbucarke. Negde u to vreme sam prestao da idem u Nusret, tacnije u Nusretove skupe restorane. Ovih dana njegovi restorani u Istanbulu su prepuni Arapa i Iranaca. Ono sto svakako vredi da se proba je burger menu u malim Nusretovim restoranima (Kanyon, Niºantaºi, Bebek mozda ima jos neki). Sjajan burger, pomfrit, kola i baklava sa sladoledom za 120 lira (to mu dodje negde 11 eura).
Pravi full menu Nusret restorani su odavno bezobrazno skupi i u principu ih izbegavam. Za mene je izgubio dusu iako moram da priznam da je meso i dalje odlicno. Ali to je individualno. Cene u Istanbulu su daleko nize nego u NY, Dubaiu ili Londonu.

Bradilic

pre 2 godine

Pa sta si ocekivao molim te? Zna se ko ide tamo i koliko kosta. Ko da ja odem i kupim Ferari i cudim se sto toliko kosta. Ako nisi neki milijarder onda se raspitas malo pre kolike su tacno cene. Naravno, ne treba odrezak da kosta 750e, ali ako je covek stavio tu cenu i ima ljude da mu dolaze onda ocigledno zna posao. Ako doticni nema para da plati toliko, onda ocigledno nije trebao da ide gde mu nije mesto.

AJA

pre 2 godine

Kakav shaban mlati lovu i treba kad smo glupi ))
Svi koji kukaju kolike su cene znali su sta ih ceka prema tome neka idu ponovo i da se slikaju za insta

sreddit

pre 2 godine

E ljudi ovaj batica je influenser, jer ipak ima konkretan posao tj. biznis, pa na nas ostale utiče da bacamo peglu zbog đilkoškog pristupa marketingu koji ruku na srce pali kod raznih šabana i drugih kojima su pare previše lako došle.

Još sam se pitao kad sam tu i tamo video ovo džibera kako se tripuje pristupajući sol i kao da vodi ljubav sa stejkovima.

Drugim rečima u pitanju je klasična Kardašijanka među vlasnicima restorana. Lika ne bih ga nazvao ni kuvarom jer pečenje stejkova je naučna fantastika samo za one koji ne mogu da priušte kvalitetno meso i peć odnosno roštilja.

Svejedno, što napisa već neko - dok ima ovaca biće i šišanja.

Ali moramo primetiti da zahvaljujući društvenim mrežama i površnom pristupu životu naša civilizacija definitivno nazaduje.

panter pudlica

pre 2 godine

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.
(tocilo, 19. oktobar 2021 12:06)

Imaš ti restorane gde jedeš i za mnogo manje od 350. Nije to poenta gde jesti jeftinije, već da i u Beogradu ima bolesno skupih restorana. Nisi ukapirao moj komentar jer si otišao u pogrešnom smeru. Ali kapiram da si Beograđanin pa braniš ugled svoga grada. Ali dobro, svako normalan zna šta je Beograd...

Stef

pre 2 godine

Čovek je od internet sprdnje napravio biznis na svetskom nivou. U početku je možda bilo i logično da se ljudi žale i kukaju, ali on već godinama otvara restorane po čitavom svetu. Tako da, ko će ga znati...neka laju, on čovek našao ovčice i samo šiša :D

Milano

pre 2 godine

Vecera 300 DEM (jedi i pi koliko hoces). Veceralo 9 ljudi racun 2700 DEM
(maj 1980). Poredjenja radi golf MK1 placen u julu iste godine 10400 DEM.

Bole

pre 2 godine

Hahahah fazon je sto za ovog lika ni ne znaju ljudi koji nemaju Instragram. Realno Inatagram je za sirotinju i za budale. Frajer je zahvaljujuci takvima i postao milioner.

dr mr

pre 2 godine

ne znam zasto komentarisete , kad 90% vas nema para za ovaj restoran.
ko ima para a zeli da proba, ima da ode u restoran...
zapamtite, nista nije skupo ako dobro zaradjujes, nasledio si puno ili si se dobro udala..

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 2 godine

jeste,ali on soli niz podlakticu..
Meni je smešno je što postoje snobovi koji sve ovo plaćaju ,a onda naravno selfi sa računom ,...
Normalno ,tu su ovce,tu je vuna ,šta preostaje? Pa šišanje ...

lud, ludji, Srbin

pre 2 godine

On je to i napravio za budale koje ne znaju šta će s parama.
(Tvrtko, 19. oktobar 2021 11:00)
Budale su oni koji neznaju zaraditi pare. Iskreno cene su prilagodjene klijanteli. Eto šta da kazemo onda u Berlinu jedan restoran prodaje steak za 4400€ i pun Rusa. Mora da rezervišeš 3 nedelje unapred ako zeliš taj Kobe file .Senvič u Adlon hotelu za 400€ pa još se klijentela zahvaljuje da bolji senvič nemozete naći ni za 3x veće pare.
Problem je da budala mora da se zadovolji pljeskavicom od 200dinara jer je nesposoban da zaradi više pa mu krivo

dS>0

pre 2 godine

Al ih je izradio sve...u nabavci plati jendu Kokisku 2? proda 10x skuplje...malo se kretenises po drustvenim mrezama (ako te nije blam) i op lupis 10x vece cene tako se radi biznis...

only fools and horses

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ajde molim vas recite, gde je u Beogradu Coca Cola 1000 dinara. Najviše što sam ja video je 300-400. Da ne pričam o burgeru od 100 funti.

Peki

pre 2 godine

Imate vrhunski takav restoran,još lepšeg enterijera i pogleda, u Starom Baru u Crnoj Gori. U tom restoranu klopa za četvoro, sa sve predjelom i vrhunskim mesom, košta 120 EUR.

No1e

pre 2 godine

Ljudi promaše poentu čitavog koncepta!
Nije steak skup već je to način da se onemogući "običnim" ljudima da priđu, gde ljudi koji su ostvarili nešto u svetu ne žele da se guraju sa fanovima, radoznalima, secikesama koje bi pokušali da im prodaju žvaku i uđu u društvo.
Messi, Ronaldo, Jordan, Rolling Stones-i... Ostvareni ljudi. E sada zamisli da dok jedeš prilazi Milojko da te hvali, podilazi, časti te pićem, slika se sa tobom... onda te gnjavi da "ima kombinaciju za neki poslić", pa da mu dođeš na svadbu, itd.

E, zato šnicla košta 1000$, kuće i vile su milionske, itd, itd.

Nije ništa skupo, već nemaš.

Dusan

pre 2 godine

@djordje

Druže gde ste to bili i šta ste to jeli vas dvoje za ojro 100 kod Nusreta, sa sve uključenom napojnicom?!

Dve salate i to klot i šta ste delili jedno pivo?!

Neko iz dijaspore

pre 2 godine

Kao prvo, kako vidim sa racuna, ova 'gospoda' jedu skupu hranu, a sta piju: Red Bull !! Red Bull??? Pa gde ce vam dusa, Instagrameri i selfijasi??
Kao drugo: vidim da se kod nas u Srbiji jos uvek kvantitet (velicina porcije) vise ceni nego kvalitet (ukus, izgled i tekstura iste).
Mi u Srbiji jednostavno (hteli mi to da priznamo ili ne) nemamo prefinjen i istancan ukus za kulinarsku hranu niti znamo da prepoznamo ukuse drugacije od mlevenog mesa (najveci shit sto postoji), i crnog luka. Ko ima pare, neka ih i trosi. Mi te pare u Srbiji nemamo, pa cemo lepo da se najedemo i u kiosku sa pljeskavicama u lepinji. Sto neko rece , porcije su tolike da ih ni zdravi odrasli muskarci ne mogu da savaldaju. To nama treba!
Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!

Miško Genija

pre 2 godine

I u New York ista prica. Dranje realno nizasta. Gosti, turisti, I ljopci sa sponzorusama koji slikaju tanjire. Plus sto su ga odmah po otvaranju odvalili od negative u New York timesu ( jevrejske novine) od tad poluprazan

mile

pre 2 godine

pa svako fensi mesto je takvo prodaja magle u sustini, sta se cude ?? to su mogli isto napisati i za svaki drugi skuplji restoran argument je bezveze potpuno, neka kupuju/jedu na kiosku na ulici to ce biti povoljnije.
samo napred sisaj ovce bice vune za dzempere posle ide zima.

Smuki

pre 2 godine

@Partizan Saint Germain

Sve stoji. Samo ja bih dodao pitanje ko je njima uopste dozvolio da se toliko nahvataju para. Kapitalizam je zlo.

Djoksa

pre 2 godine

Ima taj odavno YT kanal i tako je i stekao slavu. Sve što zna je da nosi tamne lenonke i da soli preko lakta. Ima jedab drugi turski kuvar sa kojim ga upoređuju, CZN Burak. Salt Bae za njega nije ni početnik.

leptir masna

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina.
Žurkolomac

Sve sto imamo malo bolje od klope je zahvaljujuci turcima i jos nekima.

smeh

pre 2 godine

Za hranu davati tolike pare? Pa skoro beše emisija gde su napravili obrok koji inače košta 160 Eura o pandan tom obroku koji košta oko 30 Eura. Mnogi ljudi nisu bili primetili razliku. I opet, za hranu davati tolike pare? Ovce.

zlo

pre 2 godine

Ja odveo sina za rodjendan. Carpaccio, stejk za dvoje $250, casa vina i kola kola za njega, baklava, cini mi se 25$. Ja ne jedem slatko ali sam probao i definitivno najbolja baklava koju sam ikad probao. Sa baksisom koji je ovde u Majamiju automatski, i ja ostavio malo preko, 450$. Ljudi se bune zbog cena jer su i Turci i nasi koji tamo rade alavi pa npr narucite Dom Perignon iz 2015e koji kosta $450 a oni vam uvale iz 2005e koji je npr $1500 jer te vide sad pa ko zna kad a vecina njihove klijentele i ne gleda u racun.

Če ge vara

pre 2 godine

Sta nama politicari servisiraju svakoga dana i koliko nas sve to kosta ovaj je mala maca , ja bi zeleo da ovaj Nusref bude predsednik manje bi nas vozao...

tocilo

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.

Veliki brat

pre 2 godine

‚@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.
(fenomen, 19. oktobar 2021 11:32)

Niko nije skontao, čovek (možda i nesvesno) hteo da napravi aluziju - 1 koka-kola = 1 evro, 2 koka-kole = 21 evro, pa koliko onda koštaju 3 koka-kole?





U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!
(Staka Zulu, 19. oktobar 2021 12:31)

Eto, prostor nekadašnjeg "Ruskog cara" je izdavan za oko 40.000 evra mesečno, pa cene nisu bile ovolike, mada je tu imalo šampanjca od 2000€ pa i skupljeg.
Sad, možemo misliti koliko košta iznajmljivanje prostora za restoran u Londonu...

milos

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pise na računu, 18? su dve kole + 15% bakšiš ukupno 20.7?

fenomen

pre 2 godine

@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.

Coca-Colichar

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pa 31 i po evro... Coca-Cola je 10,5 evra. Šta ti nije jasno?

djulbastija

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...
(Žurkolomac,

Nemoj tako, mozda ti je taj Turcin neki rodjak.

S1pac

pre 2 godine

Mislim da su svi pogrešno shvatili. Pa ovaj lik je ustvari hteo da pokaže da je on nivo i da se jede sam na odabranim mestima. Zar nije video cene u meniju?!

Сузана

pre 2 godine

Овај лик је клован. Кувари су Геннаро Цонталдо,Антонио Царлуццио, Јамие Оливер,Гордон Рамсау.
Обичан циркузант.

Pejgamber Radovan

pre 2 godine

(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Kako ti lepo pristaje onaj srpski izraz: "pokondirena tikva"!? Školski si primer.

Јабучило

pre 2 godine

Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!
(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Ти се хобирај, а ја ћу да једем к'о човек.

panter pudlica

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.

Žurkolomac

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...

lud, ludji, Srbin

pre 2 godine

On je to i napravio za budale koje ne znaju šta će s parama.
(Tvrtko, 19. oktobar 2021 11:00)
Budale su oni koji neznaju zaraditi pare. Iskreno cene su prilagodjene klijanteli. Eto šta da kazemo onda u Berlinu jedan restoran prodaje steak za 4400€ i pun Rusa. Mora da rezervišeš 3 nedelje unapred ako zeliš taj Kobe file .Senvič u Adlon hotelu za 400€ pa još se klijentela zahvaljuje da bolji senvič nemozete naći ni za 3x veće pare.
Problem je da budala mora da se zadovolji pljeskavicom od 200dinara jer je nesposoban da zaradi više pa mu krivo

fenomen

pre 2 godine

@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.

Neko iz dijaspore

pre 2 godine

Kao prvo, kako vidim sa racuna, ova 'gospoda' jedu skupu hranu, a sta piju: Red Bull !! Red Bull??? Pa gde ce vam dusa, Instagrameri i selfijasi??
Kao drugo: vidim da se kod nas u Srbiji jos uvek kvantitet (velicina porcije) vise ceni nego kvalitet (ukus, izgled i tekstura iste).
Mi u Srbiji jednostavno (hteli mi to da priznamo ili ne) nemamo prefinjen i istancan ukus za kulinarsku hranu niti znamo da prepoznamo ukuse drugacije od mlevenog mesa (najveci shit sto postoji), i crnog luka. Ko ima pare, neka ih i trosi. Mi te pare u Srbiji nemamo, pa cemo lepo da se najedemo i u kiosku sa pljeskavicama u lepinji. Sto neko rece , porcije su tolike da ih ni zdravi odrasli muskarci ne mogu da savaldaju. To nama treba!
Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!

leptir masna

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina.
Žurkolomac

Sve sto imamo malo bolje od klope je zahvaljujuci turcima i jos nekima.

djulbastija

pre 2 godine

Ko još normalan jede nešto kod nekog turčina. Ljakse natakao na lobanju sunčane naočale i stavio leptir mašnu.
Ne bih mu dozvolio ni svinje da hrani...
(Žurkolomac,

Nemoj tako, mozda ti je taj Turcin neki rodjak.

only fools and horses

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ajde molim vas recite, gde je u Beogradu Coca Cola 1000 dinara. Najviše što sam ja video je 300-400. Da ne pričam o burgeru od 100 funti.

Coca-Colichar

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pa 31 i po evro... Coca-Cola je 10,5 evra. Šta ti nije jasno?

tocilo

pre 2 godine

Pojeli i popili za njih 15 i još se čude. Pa ni u Beogradu da su ovoliko jeli i pili u nekim restoranima ne bi prošli ispod hiljadu i po evra...
Niko ih nije tukao po ušima da idu tamo, postoji jelovnik i cenovnik u svakom restoranu.
(panter pudlica, 19. oktobar 2021 11:06)

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.

Smuki

pre 2 godine

@Partizan Saint Germain

Sve stoji. Samo ja bih dodao pitanje ko je njima uopste dozvolio da se toliko nahvataju para. Kapitalizam je zlo.

Peki

pre 2 godine

Imate vrhunski takav restoran,još lepšeg enterijera i pogleda, u Starom Baru u Crnoj Gori. U tom restoranu klopa za četvoro, sa sve predjelom i vrhunskim mesom, košta 120 EUR.

Partizan Saint Germain

pre 2 godine

Jel neko od vas misli da je 21€ za dve koka kole puno za Djokovica, Jokica, Luku Jovica? Za Messija, Ronalda, Bezosa, Muska? Takvi ljudi i odlaze tamo, oni koji imaju i kojima 750€ za stejk ne znaci nista jer tih 750€ zarade za pola sata, dodje im kao nama 2€. I sad mi njih nazivamo bu***ama sto trose takve pare ali ne kapirate da kad neko ima stotine miliona € da njemu 100€ nije isto kao nama

magla svuda oko nas

pre 2 godine

covek od sprdnje napravio Biznis samo takav, neverovatno sta sve prolazi u danasnjem svetu, normalan covek da ne poveruje, ali dobro, niko vas ne tera tamo da idete, to i jeste napravljeno za budale koje ne znaju sta ce sa parama, da budu vidjeni, slikani itd..

dr mr

pre 2 godine

ne znam zasto komentarisete , kad 90% vas nema para za ovaj restoran.
ko ima para a zeli da proba, ima da ode u restoran...
zapamtite, nista nije skupo ako dobro zaradjujes, nasledio si puno ili si se dobro udala..

Milano

pre 2 godine

Vecera 300 DEM (jedi i pi koliko hoces). Veceralo 9 ljudi racun 2700 DEM
(maj 1980). Poredjenja radi golf MK1 placen u julu iste godine 10400 DEM.

Srki

pre 2 godine

Ja mislim da je normalnom covjeku koji drzi do svog dostojanstva ispod casti da se slika sa ovim i da bude vidjen sa njim. To sve iz razloga sto je ovaj konstantno u drustvu bjelosvjetskog sljama.

dusan

pre 2 godine

Ali dve baklave 44 funti!??!?!?!?!?!?? Ahahahahahahahahahahahahahaha kod nas brutalne balkave mozes da kupis za 100-200din po komadu.

dS>0

pre 2 godine

Al ih je izradio sve...u nabavci plati jendu Kokisku 2? proda 10x skuplje...malo se kretenises po drustvenim mrezama (ako te nije blam) i op lupis 10x vece cene tako se radi biznis...

Mishelinko

pre 2 godine

Kupite neku obicnu, jeftinjju govedinu. Napravite marinadu od kisele vode, bibera u zrnu, malo soli i malo rendanog ananasa. Kisela voda i ananas ce poceti da razlazu meso i bice meko kao dusa. Zatvorite u neki sud ili kesu na 3 sata. Na vruc tiganj (ili rostilj) po 3 do 5 minuta sa svake strane ako je debljine 2 do 3cm i potom u rernu na 8 do 10 minuta. Dodatno bibera i soli po zelji. Nema na cemu.

da, moje ime

pre 2 godine

to je London! sta su ocekivali, cene kao u Leskovcu?! london je uvek vazio za skup grad za zivot. ovo ti je kao da kod nas neko potrosi 300e u kafani u srbiji.

Deksi

pre 2 godine

Hahahah kod ovog Dodikov sin ide da jede u Dubaiju, a Dodik bi ovde tudju djecu slao u rat. Hahahha nevjerovatno kakve smo mi ovce, tako nam i treba realno..

Сузана

pre 2 godine

Овај лик је клован. Кувари су Геннаро Цонталдо,Антонио Царлуццио, Јамие Оливер,Гордон Рамсау.
Обичан циркузант.

Staka Zulu

pre 2 godine

U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!

Dragan

pre 2 godine

Ovaj tip je godinama u ekspanziji, sve popularniji..ali ovo je i za bogatase preskupo,stvarno je rezanje. Ma šurenje.

Ali ako,dok je dunava biće i šarana.

BluntedBoy

pre 2 godine

ovi ljudi koji su jeli nemaju nista od kulture. pa ko bre ide u restoran i porucuje red bull? svi napitci su im secerne sode, i treba bre covek da ih odere! kapa dole za nusera, on je skontao...

Kole

pre 2 godine

Bravo za Turčina!!!
Jedan od retkih koji nije otišo da bude jeftin rob zapadnjacima za siću već je ukapirao njihov sistem,na sta se lože i primenio u praksi samo još žešće.I ja bi ih drao da mogu

zlo

pre 2 godine

Ja odveo sina za rodjendan. Carpaccio, stejk za dvoje $250, casa vina i kola kola za njega, baklava, cini mi se 25$. Ja ne jedem slatko ali sam probao i definitivno najbolja baklava koju sam ikad probao. Sa baksisom koji je ovde u Majamiju automatski, i ja ostavio malo preko, 450$. Ljudi se bune zbog cena jer su i Turci i nasi koji tamo rade alavi pa npr narucite Dom Perignon iz 2015e koji kosta $450 a oni vam uvale iz 2005e koji je npr $1500 jer te vide sad pa ko zna kad a vecina njihove klijentele i ne gleda u racun.

cirkus

pre 2 godine

15% servis, lagano naplatise 280 eura uslugu konobarisanja.... sve je tako precenjeno u svetu, a vecina ne vredi ni zute banke, problem je sto im malogradjanstina daje na znacaju, pa ove stvari prolaze, slicno je i u muzickoj i filmskoj industriji, sportu..

panter pudlica

pre 2 godine

Ne bi u Beogradu cena bila 1 500 evra za 15 ljudi. Ima jedan restoran na beogradskoj promenadi (ime počinje na slovo T) gde su porcije mesa takve da ih odrastao muškarac ne može pojesti. Jelo, piće, kafa i dezert 21-22 evra. Dakle 15 ljudi bi "krkali" do iznemoglosti za manje od 350 evra.
(tocilo, 19. oktobar 2021 12:06)

Imaš ti restorane gde jedeš i za mnogo manje od 350. Nije to poenta gde jesti jeftinije, već da i u Beogradu ima bolesno skupih restorana. Nisi ukapirao moj komentar jer si otišao u pogrešnom smeru. Ali kapiram da si Beograđanin pa braniš ugled svoga grada. Ali dobro, svako normalan zna šta je Beograd...

Če ge vara

pre 2 godine

Sta nama politicari servisiraju svakoga dana i koliko nas sve to kosta ovaj je mala maca , ja bi zeleo da ovaj Nusref bude predsednik manje bi nas vozao...

blic

pre 2 godine

Ovaj prevarant je zahvaljujuci Instragamu i kompleksasima postao poznat. Nevjerovatno, lik je sve za*ebo, nesto slicno ko sto je i Luka Jovic za*ebao jedan Real Madrid.

lemaya,povučeni posmatrač sa strane

pre 2 godine

jeste,ali on soli niz podlakticu..
Meni je smešno je što postoje snobovi koji sve ovo plaćaju ,a onda naravno selfi sa računom ,...
Normalno ,tu su ovce,tu je vuna ,šta preostaje? Pa šišanje ...

Smuki

pre 2 godine

Lik tacno zna sta radi. Covek igra na bazicni, nesvesni, animalisticki nagon da covek bude vidjen, popularan. Kapitalizam je omogucio i ljudima, sa upitnom inteligencijom, da dodju do novca (gosti ovakvih restorana su uglavnom fudbaleri, starlete...) i da isti nemilo trose. Po meni dok je covek u plusu on radi pametnu stvar a za opis takvog posla srpski jezik je bogat izrazima. Neki od njih mozemo procitati i u komentarima :)

AJA

pre 2 godine

Kakav shaban mlati lovu i treba kad smo glupi ))
Svi koji kukaju kolike su cene znali su sta ih ceka prema tome neka idu ponovo i da se slikaju za insta

Vanja LFC

pre 2 godine

Racun od 23.Septembra.
Ovaj tvit se provukao po Engleskim medijima dan posle.
Lepo je sto se neko seti skoronmesec dana posle da okaci vest. Umalo se paučina skupila.

Dusan

pre 2 godine

@djordje

Druže gde ste to bili i šta ste to jeli vas dvoje za ojro 100 kod Nusreta, sa sve uključenom napojnicom?!

Dve salate i to klot i šta ste delili jedno pivo?!

dovla

pre 2 godine

Secam se prvog Nusretovog restorana u maloj tesnoj ulicici u Etileru, otvoren je negde 2010/2011. Predivno mesto, sjajno usluga i jos bolje meso. I uvek pun educiranih i sekularnih ljudi. Vec sledeci veliki restoran otvoren takodje u Etileru nije vise bio to. Pocela je seljana iz Anatolije da se skuplja, nakon toga du ga otkrile instagramuse i fejsbucarke. Negde u to vreme sam prestao da idem u Nusret, tacnije u Nusretove skupe restorane. Ovih dana njegovi restorani u Istanbulu su prepuni Arapa i Iranaca. Ono sto svakako vredi da se proba je burger menu u malim Nusretovim restoranima (Kanyon, Niºantaºi, Bebek mozda ima jos neki). Sjajan burger, pomfrit, kola i baklava sa sladoledom za 120 lira (to mu dodje negde 11 eura).
Pravi full menu Nusret restorani su odavno bezobrazno skupi i u principu ih izbegavam. Za mene je izgubio dusu iako moram da priznam da je meso i dalje odlicno. Ali to je individualno. Cene u Istanbulu su daleko nize nego u NY, Dubaiu ili Londonu.

Milos

pre 2 godine

Ovaj lik u sustini sluzi da bi kompleksasi dosli kod njega, uslikali kako jedu kod njega i postavili to na Instagram. Detaljno sam pogledao par njegovih snimaka, i dosao sam do zakljucka da je lik najobicni cirkuzant. Znaci lik je bukvalno kroz najobicniju sprdacinu postao planetarno "popularan".

KuntaKinte

pre 2 godine

Prosto mi je neverovatno da sednes u restoran, pogledas meni, vidis cene, odlucis da narucis, i kad ti stigne racun, ospes paljbu kako su preskupi.
Pa niko te nije terao da tu sednes i jedes, sam si zeleo da pricas okolo kako si klopao bas kod ovog lika.
Plus, verovatno si pre toga i gledao po netu taj restoran, video ponudu i cene, zakazao.
Znaci, sam si sebi kriv, i niko drugi.
A ovaj covek, kao vlasnik restorana, ima svako pravo da stavi cene koje god zeli, moze kafa da kosta i 500 funti, ili biftek 10.000 funti, ako neko zeli da dodje, doci ce i platice.
Liberalni kapitalizam, veoma prosto.

smeh

pre 2 godine

Za hranu davati tolike pare? Pa skoro beše emisija gde su napravili obrok koji inače košta 160 Eura o pandan tom obroku koji košta oko 30 Eura. Mnogi ljudi nisu bili primetili razliku. I opet, za hranu davati tolike pare? Ovce.

Јабучило

pre 2 godine

Pozdrav iz Francuske, zemlje gde je hrana umetnost a ne hasanje!
(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Ти се хобирај, а ја ћу да једем к'о човек.

Bradilic

pre 2 godine

Pa sta si ocekivao molim te? Zna se ko ide tamo i koliko kosta. Ko da ja odem i kupim Ferari i cudim se sto toliko kosta. Ako nisi neki milijarder onda se raspitas malo pre kolike su tacno cene. Naravno, ne treba odrezak da kosta 750e, ali ako je covek stavio tu cenu i ima ljude da mu dolaze onda ocigledno zna posao. Ako doticni nema para da plati toliko, onda ocigledno nije trebao da ide gde mu nije mesto.

dr

pre 2 godine

Pa u Parizu, Londonu, na atraktivnim lokacijama isto koka kola košta 10 evra u kafiću. Ovaj lik je napravio neki svoj brend, bole ga uši, dobro mu ide.

Svaka roba ima svog kupca

poznavalac materije

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Ovo je izjava za Alan Forda!

mile

pre 2 godine

pa svako fensi mesto je takvo prodaja magle u sustini, sta se cude ?? to su mogli isto napisati i za svaki drugi skuplji restoran argument je bezveze potpuno, neka kupuju/jedu na kiosku na ulici to ce biti povoljnije.
samo napred sisaj ovce bice vune za dzempere posle ide zima.

Masariko

pre 2 godine

Čovek je napravio brend. Mada, meni kvalitet hrane kod onog Buraka mnogo bolje izgleda. Sudeći po klipovima. Nemam pare da probam ni jednog ni drugog.

milos

pre 2 godine

Ako dve coca-cola koštaju 21 Evro , pitam se koliko onda tek koštaju 3.
(Dr. Wess, 19. oktobar 2021 11:02)

Pise na računu, 18? su dve kole + 15% bakšiš ukupno 20.7?

Miško Genija

pre 2 godine

I u New York ista prica. Dranje realno nizasta. Gosti, turisti, I ljopci sa sponzorusama koji slikaju tanjire. Plus sto su ga odmah po otvaranju odvalili od negative u New York timesu ( jevrejske novine) od tad poluprazan

sreddit

pre 2 godine

E ljudi ovaj batica je influenser, jer ipak ima konkretan posao tj. biznis, pa na nas ostale utiče da bacamo peglu zbog đilkoškog pristupa marketingu koji ruku na srce pali kod raznih šabana i drugih kojima su pare previše lako došle.

Još sam se pitao kad sam tu i tamo video ovo džibera kako se tripuje pristupajući sol i kao da vodi ljubav sa stejkovima.

Drugim rečima u pitanju je klasična Kardašijanka među vlasnicima restorana. Lika ne bih ga nazvao ni kuvarom jer pečenje stejkova je naučna fantastika samo za one koji ne mogu da priušte kvalitetno meso i peć odnosno roštilja.

Svejedno, što napisa već neko - dok ima ovaca biće i šišanja.

Ali moramo primetiti da zahvaljujući društvenim mrežama i površnom pristupu životu naša civilizacija definitivno nazaduje.

Batica

pre 2 godine

U Nusretovom restoranu u Istanbulu, atmosfera je odlična, Turci kao i uvek izuzetno gostoprimljivi, a cena njegovog burgera je 15€, dok je steak oko 40€.
I mogu priznati možda najbolje potrošenih 40€ ikada, meso je prelepo, a dezert dobiješ gratis, uz sve performans od konobara.
Njegovi restorani u Dubaiu, NY, Londonu su za šišanje ovaca, u Istanbulu u odnosu na kvalitet mesa je izuzetno povoljno.

No1e

pre 2 godine

Ljudi promaše poentu čitavog koncepta!
Nije steak skup već je to način da se onemogući "običnim" ljudima da priđu, gde ljudi koji su ostvarili nešto u svetu ne žele da se guraju sa fanovima, radoznalima, secikesama koje bi pokušali da im prodaju žvaku i uđu u društvo.
Messi, Ronaldo, Jordan, Rolling Stones-i... Ostvareni ljudi. E sada zamisli da dok jedeš prilazi Milojko da te hvali, podilazi, časti te pićem, slika se sa tobom... onda te gnjavi da "ima kombinaciju za neki poslić", pa da mu dođeš na svadbu, itd.

E, zato šnicla košta 1000$, kuće i vile su milionske, itd, itd.

Nije ništa skupo, već nemaš.

Bole

pre 2 godine

Hahahah fazon je sto za ovog lika ni ne znaju ljudi koji nemaju Instragram. Realno Inatagram je za sirotinju i za budale. Frajer je zahvaljujuci takvima i postao milioner.

Krastavac

pre 2 godine

Odro ih ko Musa jarca. Ako, i treba. Na jelovniku pišu cene, nije im oto pare. Mogli su kod ćopavog Miće u Bibernicu na pljesku za pola ojra.

Kladovo

pre 2 godine

Slično iskustvo : turski restoran u inostranstvu i u Turskoj su dve potpuno različite stvari.
Ne znam zašto je to tako, ali je tako.

Djoksa

pre 2 godine

Ima taj odavno YT kanal i tako je i stekao slavu. Sve što zna je da nosi tamne lenonke i da soli preko lakta. Ima jedab drugi turski kuvar sa kojim ga upoređuju, CZN Burak. Salt Bae za njega nije ni početnik.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

Čuveni kuvar? Nusrat je mesar koji je postao "meme" na internetu sa svojim začinjavanjem mesa i sada unovčava svoju popularnost...

Djoda

pre 2 godine

Jeste, ovi sto imaju tolike pare su budale, a mi bez dinara u dzepu svi pametni. Shvatite da nekom tih 250 dolara ne predstavlja nista. Otici ce tamo iz radoznalosti, platice da mu onaj posoli biftek. I to je ok. Ne mozemo gledati kroz nasu prizmu sta rade drugi ljudi.
Mozda je tog dana zaradio 30k dolara, mozda i vise. Tako da nema smisla pricati kako neko baca pare, jer sve zavisi od perspektive.
Zamislite sta tek mogu da kazu za nas africka plemena bez tekuce vode kad vide da ulice peremo pijacom vodom.

Veliki brat

pre 2 godine

‚@Dr Wess
Pa ako su dve koka kole 21 euro onda su tri 31,50. Valjda je logicno. Kakav li si ti doktor da mi je znati, matematike sigurno nisi.
(fenomen, 19. oktobar 2021 11:32)

Niko nije skontao, čovek (možda i nesvesno) hteo da napravi aluziju - 1 koka-kola = 1 evro, 2 koka-kole = 21 evro, pa koliko onda koštaju 3 koka-kole?





U Veneciji kafa 15 evra.
Pošto je zakup prostora za restoran u Londonu. Krenite odatle, pa onda kritikujete! Kada vi derete po ušima sa zakupom to je ok, ali kad neko dere vas onda - jeo sam i bolje!
(Staka Zulu, 19. oktobar 2021 12:31)

Eto, prostor nekadašnjeg "Ruskog cara" je izdavan za oko 40.000 evra mesečno, pa cene nisu bile ovolike, mada je tu imalo šampanjca od 2000€ pa i skupljeg.
Sad, možemo misliti koliko košta iznajmljivanje prostora za restoran u Londonu...

Pejgamber Radovan

pre 2 godine

(Neko iz dijaspore, 19. oktobar 2021 15:09)

Kako ti lepo pristaje onaj srpski izraz: "pokondirena tikva"!? Školski si primer.

ff

pre 2 godine

Ako je skupo, uskoro će propasti jer nece imati mušterije. Ako ne propadne, znači da nije skupo. Ako uperi pištolj u tebe i utera te u restoran, suditi mu. Ali ako dobrovoljno odeš i znaš šta te čeka..cemu uopšte komentarisanje svega?

mare

pre 2 godine

Koji je ovo samo prodavač magle...
(Dado, 19. oktobar 2021 10:55)

Ja mislim da nije.. Covek je samo iskoristio priliku da uzima novac bogatasima i kompleksasima..

Magarac

pre 2 godine

Bili u Bodrumu, navukla nas snajka koja je po opisu koji je neko ovde upravo dobro napisao “došla da se slika za inst”, mi platili, uši magareće porasle u sekundi. Meso je stvarno ok, ali cene nerealne, u restoranu dve vrste mušterija, ljudi sa kintom i kompleksaši sa naoštrenim selfi kamerama. I poneki magarac.

mile pemzioner

pre 2 godine

Koji sam ja luzer majko mila. Celo vece se premisljam dal da kupim u radnji jedno ili dva piva. Naletim na Kozel 0.55L na akciji i kupim dva. Siroko.

Brada Bg

pre 2 godine

Ma kakav poznati kuvar.običan cirkuzant...
(boci, 19. oktobar 2021 10:59)

On nije kuvar, po profesiji je mesar, to jedino i radi...

Stef

pre 2 godine

Čovek je od internet sprdnje napravio biznis na svetskom nivou. U početku je možda bilo i logično da se ljudi žale i kukaju, ali on već godinama otvara restorane po čitavom svetu. Tako da, ko će ga znati...neka laju, on čovek našao ovčice i samo šiša :D

S1pac

pre 2 godine

Mislim da su svi pogrešno shvatili. Pa ovaj lik je ustvari hteo da pokaže da je on nivo i da se jede sam na odabranim mestima. Zar nije video cene u meniju?!