Subota, 18.09.2021.

20:52

Najveseliji na svadbi: Đoković i Dodik pevaju "Romaniju" i "Pukni zoro" VIDEO

Izvor: B92

Najveseliji na svadbi: Ðokoviæ i Dodik pevaju "Romaniju" i "Pukni zoro" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

Nesha

pre 2 godine

Još jedan dokaz da vrhunski sportista najčešće nije ništa drugo osim toga.
A Novak je već posrnuo na lekovitim piramidama, i td.

..............

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu ....
(Moma, 19. septembar 2021 19:42)

E ovo je tipičan komentar malograđanina skučene svesti... Fuj.

Nole je poseban jer je najbolji teniser i veliki humanitarac.... a ne zato što se vozi privatnim avionom i sve to što si nabrojao..

Moma

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu i visi kod onog prevaranta što propagira bosanske piramide i po ovakvim jagnje/prase svadbama i seljanama. Ne stoji mu to, iskreno, ko god kaže da se on ovde uklapa, laže. To ga njegova neotesana familija i niko drugi upućuje na ovakve stvari, inače ne znam šta će on sa takvim likovima.

Ђенерал

pre 2 godine

Новак Ђоковић- 20 Гренд Слема и 36 АТП Мастерс.

Милорад Додик- 42 општине у Републици Српској и 3 у Федерацији.

patriJota = prevarant

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40)



Vidi ti njega, sto je sam sebe proglasio za velikog Srbina (na osnovu sopstvenih zelja i snova), i to se jos "skromno" stavio u drustvo velikih imena koje je nabrojao, vrh! Masta radi svasta. Fazon, ja, Dzordan, Mesi, Ronaldo, Djokovic, Federer, mi smo prave face i velicine. :D A garant bacas djubre po ulici, kao svaki "pravi, veliki Srbin".

Ariel Ortega

pre 2 godine

hm ako je ovo mladoženja pored Noleta verovatno ga je ono naše ajde ustani da se veselimo...Nole je verovatno samo hteo da ga ispoštuje....vidi se da mu je neprijatno.

dd

pre 2 godine

da bog da ne osvojio vise nijedan turnir u zivotu!!!bilo mi je zao sto je izgubio od Medvedeva ali sad se radujem zbog toga!!!za mene on vise ne postoji!!!!!!!!!!!!!!

KizaBGN

pre 2 godine

Najjače su mi one bailie koji su do juče klicale...bravo Nole legendo,kada je bio u onom cirkusu od Visokog a danas menjaju smer za 180*

samopostovanje

pre 2 godine

50% komentara su od bosnjaka...20% od hrvata...ostalo su srbi....prije dva mjeseca republika srpska je po prvi put u istoriji pretekla federaciju i po platama i po penzijama...i ta razlika ce se samo povecavati...bosnjaci kipte od bijesa...zato dolaze da prvociraju

Andrea

pre 2 godine

Tragedija naseg naroda u jednoj fotki. Mesanje sporta i politike, i promovisanje toga kao potpuno pozeljan i afirmativan trend.
Preko jedne fotke dovedes u zabludu svoje glasac ontelo da si "brale" sa vrhunskim sportistima i pokazujes da si stalno u kampanji.
Djokovic, iako premazan i vrlo dobro svestan kako se stice naklonost naroda, ovo dozivljava kao neprijatnost ali nema nazad...
Dodikov mali, kako zovu Majdova, dozivljava ovo kao potvrdu svoje sportske vrednosti i drustvene pozicije.
Svi ste ljubav ka Srbiji dobro unovcili i dali joj novcanu vrednost.
Sto se ne proda nicemu i ne vredi, zar ne?!? Mucno je sve ovo.

Ze

pre 2 godine

Djoksa, nemojte tako :) ipak su u pitanju vekovi koje smo proveli pod tim melosima, a ne pod ruskim pesmama. A i kad ih sve saberete (sve te Anatolije i Orijent) brojniji su od Rusa visestruko.

....

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

A ti tako pismen ispisuješ gramatički nepravilne rečenice.

Usput, prosečne neto plate u srpskom entitetu u BiH su prema zvaničnim podacima oko 1000 km, odnosno oko 500 evra.

Silvio

pre 2 godine

pa kluturan nas Nole, nece valjda reci, ja necu pored vas. ispostovao Majdova, nije prepostavljam dugo ostao, i nazad na piramide. ziveo nas Nole!

rs

pre 2 godine

Čemu kritike... Čovek je prvi političar u Republici Srpskoj, Nole je kao i Majdov svetski broj 1. Za patriote ovim se šalje šira slika, slika zajedništva dve države, što bi trebao da bude i krajnji cilj.

Veseljak

pre 2 godine

Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Tvoj komentar je izvanredna potvrda tvoje tvrdnje.

Nikola PO

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Nisu zbog Noleta, jer je Nole poznati antivakser i ne j**e zivu silu kad je Covid u pitanju. Ne veruje u Covida iako su ga on i njegova prepametna zvocalica (pa duso, kako se to ponasas?) prelezali.

драганнн

pre 2 godine

Свака част...а овој тројици можете само да пљунете под прозор...аутошовинисти...Еее само да ми је...хладне воде са Романије...

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Pa nije se Novak zagrlio sa Dodikom, ne moze ni da bira ko ce da bude gost na tudjoj svadbi. I pogledajte prvo sebe, i recite da li ste 100 posto ispravni. Mnoge ljude gledam oko sebe kako viču "vidi ga lopov, vidi ga ovakav vidi ga onakav" A i sami kradu čim im se pruzi prilika, varaju žene, ponašaju se kao stola. Malo je čestitih ljudi, i oni obično ćute i gledaju sebe ...

Mirjana

pre 2 godine

Au kakvi komentari, zapanjena sam. Odakle vama pravo, piskarala iza ekrana, da se mešate u privatni život bilo koga a još manje našeg najboljeg sportiste u istoriji sporta? Da li vi, koji se pozivate na primitivizam shvatate, kolko ste sami primitivni osudjujuci ga na svakom koraku, izuzev kada pobeđuje? Nadam se i molim Bogu, da čovek komentare na svoj privatni zivot, ne čita, da je iznad ovog našeg mulja i jada.
Novaku želim puno ljubavi i uspeha

Mr Majestyk

pre 2 godine

A koliko vas je tu?
(mi vi, 18. septembar 2021 23:32)

Nas koji ne uživamo u teranju inata svima oko sebe, očigledno puno manje nego vas kojima je inat jedini uspeh u životu.

Sima

pre 2 godine

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.
(GoranH, 18. septembar 2021 23:37)

Imenjače, demokratija jeste volja većine, ali do te većine treba doći poštenom procedurom. Propagandna mašinerija, ekonomska ucena, pritisak prema neistomišljenicima i sve ostale stvari kojima se političari služe da bi ostali na vlasti nisu demokratija.
A i takva većina je upitna. Da bi neko imao većinu potrebno je da ima više od polovine glasova od svih birača. Ovako je dovoljna polovina od izašlih na glasanje. To je polovina polovine, oko 25%.

axon

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Greši što postoji. Čovek koji sebi zadaje visok cilj promoviše upornost, volju. A najveća greška je što nas umesto po miloševiću i ratovima sada prepoznaju u svetu po njemu.. I ovde volimo i poštujemo miljane, kristijane, stanije kanjoše jer su oni bliži našem mentalitetu nego Novak

Aleksa

pre 2 godine

Igrači Golden Stejta su odbili sastanak sa Trampom tradicionalno nakon osvajanja prstena, Reptorsi i Lejkersi takođe nisu ni razmatrali taj sastanak.
Neverovatna je doza nepovezanosti domaćih sportista sa populacijom oko sebe, ogleda se u tome što je LeBron kao eminentno lice crne populacije stao u zaštitu ugroženih dok od naših sportista niko da bekne i kaže nešto. Čast Nikoli Kaliniću, Ikodinoviću i onima koji otvoreno staju uz narod, a ostalima za nauk da ne idu na inaoguracije i da se ne vesele sa figurama tridesetogodišnjih devedesetih.

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Mora da nosi masku, jer nije vakcinisan.

mozaks

pre 2 godine

sta bi bilo da nema ovih ,,,pametnih,,mobilnih telefona?
skoro niko nebi ni znao ni za ovu ni za masu drugih svadbi,gde se Novak ,Dodik.i drugi krecu..
nebi bilo ni ovakvih komentara..
svako vodi tudji zivot i brigu a svoju stavlja pod tepih i ljubomorno cuva iako bi mozda bila pljuvana ili hvaljena duplo vise..

Uki

pre 2 godine

Realno , sta je Noletu ovo potrebno da se maje sa ovim likovima ovde , brate mili , izgleda da mu je mLogo tesko pao ovaj zadnji poraz , pa poceo da "talasa" po kafanama ...

Milica Kovic

pre 2 godine

@box
I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

Samo će mu se kazti, jednog dana.

Milica Kovic

pre 2 godine

@Oliver
Autosovinizam se prvi put pojavio u Nemackoj 30-tih godina. Ti autosovinisti su nakon rata vecinom ziveli u Istocnoj Nemackoj ali i u Zapadnoj Nemackoj, i mnogi su obavljali razne drzavne funkcije, cesto i veoma visoke.
Ne zaboravite da su mnogi od njih imali tokom rata aktivnu ulogu u borbi protiv svoje sopstvene zemlje.

Kvrckvrc

pre 2 godine

Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Lista gostiju na srpskoj svadbi? Nikad video. A zovu me cesto, nije da nije.

DodiG Bešlić.

pre 2 godine

Kako volim kada se ovakvim tekstovima uskomeša ovo leglo autošovinista koje ovde obitava 24\7.Mmm prelep osećaj dok vas gledam kako se "jedite" na Novaka Đokovića.xexe

Sch..

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Što ,poznaješ čoveka ili ti se jednostavno ne sviđa ? Stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji jednostavno izaberu da vole ili ne vole nekog a nisu ga ni upoznali nego eto na osnovu pozicije na kojoj se nalazi ili jednostavno izgleda odaberu

GM

pre 2 godine

Ono kad... cekas bilo koju priliku da pljujes po Novaku.

A covek najbolji na svetu u svom poslu. A sta radi privatno... koga briga. Sta ti kome on smeta radis, u cemu si ti najbolji?

Edward SanchezA

pre 2 godine

Muce jadnu decu u klupama sa maskama ili ih salju online, uskracuju im najlepse dane zivota i odrastanja, a onda na drugoj strani svaki dan po stotinak svadbi bez ikakvih mera (mislim kakve mere na svadbi svakako), pa je l` to fer, je l` to fer?

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca
#(Ma vazi, 18. septembar 2021 23:19)



Ma važi bre, ako će ti biti lakše evo svi su Amerikanci hahahahaha,
a što se tiče ov gore pomenute "momčadi", meni je bitno da su se svi oni ponosili SRPSTVOM i posebno mi je drago da autošovinisti ne mogu da se pohvale takvim velikanima hahahahaha

DRAGAN

pre 2 godine

Nole u drustvu srba u veselju, puni bateriju za nove rekorde. Idemo brate srbine samo lagano i u zdravlju. Veliki pozdrav za nasu legendu NOVAKA.

milos

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39) # Link komentara
Pa vama kojima su puna usta korone i da se ne postuju mere,ljudi umiru itd,recimo glavno pitanje je gde je najboljem teniseru sveta maska,eto zasto ne nosi masku i ne da primer...

Šumadinac

pre 2 godine

E moj, Đokoviću. Koja transformacija. A pre ned. dana si plakao ko strina. Poštovao sam te puno, ali zadnjim potezima se max srozavaš. Šta li ti se desilo posle Vimbldona?

Gojko/PFC

pre 2 godine

@mile Druze Nisam mislio da je sam dosao na svadbu, vec se pridruzio dok su nole i nemanja vec pevali il sta vec… Mile dodik mi je kul skroz dok god ne sisa pet posto ove hrvate i muslimane u bosni… U ostalo se ne razumem..

Mika

pre 2 godine

Ma naravno, samo Srbi umeju da kažu nešto loše o svojoj zemlji, drugi narodi imaju daleko vaspitanije građane, pa tako nemaju potrebe za rečju autošovinizam.
Uputio bih vas na mnoge inostrane članke, knjige, publikacije, u kojima taj i taj građanin Austrije, ili Francuske, govori najstrašnije stvari o svojoj zemlji i narodu. Ima i u prevodu. To se zove kritika društva. Jedno je tačno, a to je da je pojam autošovinizam zaživeo u Srbiji, i malo u ostalim zemljama istog jezika. To govori o Srbima, i tu se slažem: o onim Srbima koji upotrebljavaju tu reč. Koju je, jeste, izmislio Cirjaković, ali mogao je i da izmisli na primer “naciofili”, pa je normalan svet nikad ne bi upotrebio.

Goran

pre 2 godine

Da je došao na šerijatsku svadbu Izetbegovićeve ćerke sa Erdoganom onda bi kao bilo u red!!! Pa zar nisu pjevali pjesmu Haida Beslća ???

Mika

pre 2 godine

Ne zanimaju me komentari, pozvan čovek na svadbu, pa na svakom pozvanim je odluka da li da dođe ili ne. Znao je ko dolazi, itd. Nego jednu drugu stvar: autošovinizam ne postoji. NE POSTOJI KAO POJAM. To su izmislili ovi koji navodno toliko vole svoju zemlju da ih ta ljubav zaslepi do mere kada ne mogu da je kritikuju. Pazi da ne verujem.
A ako guglate pojam na engleskom, dobićete NULA rezultata. Sve srpski, hrvatski, i ostalih zacopanih do ušiju u svoju zemlju i njene državnike.

Dex

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Nece mi slovo o rodoljublju drzati neko ko "Srpske" pise velikim pocetnim slovom. Ne znas nas jezik, jos koristis izmisljene pojmove (poput tog "autosovinista"), ali dajes sebi za pravo da odredjujes ko je "dobar Srbin". More...

Ivan

pre 2 godine

nije problem sto je pevao sa politicarem, nego sto je pevao sa prosrpskim politicarem.

da je pevao sa kurtijem, izetbegovicem ili djukanovicem, onda bi bio metropolita, svetski covek, neopterecen politikom

Oliver

pre 2 godine

@mika

Autosovinizam postoji kao pojam,jer smo ga izmislili.
Tacnije Zoran Cirjakovic ga je izmislio. To se zove neologizam ili novokovanica,rec koja je skovana da bi opisala pojavu koja do tada nije postojala,pa zato nije postojala ni odgovarajuca rec za nju. I termin sovinizam nije puno star,ima stotinak godina i nazvan je po francuskom vojniku Sovenu,koji je mrzeo druge narode. Ali,sve do pojave izvesnih Srba koji mrze sopstveni narod,nije postojala takva pojava ni u jednom narodu na svetu. Zato smo morali da izmislimo novu,adekvatnu rec koja ce precizno opisati pomenutu nesrecnu grupu ljudi. Inace,jezik je ziva materija,nove reci se stalno stvaraju,a neke stare postaju arhaicne i zaboravljene,to nije nista neobicno i nepravilno. Naprotiv,kada se neka rec prihvati i odomaci u narodu,ona postaje prihvacena i u knjizevnom srpskom jeziku. Dakle,nastavicemo da cesto i uporno koristimo termin autosovinizam,"dragi" moji autosovinisti,pogotovo sto vidimo da vas to puno tangira,hehehe

mi vi

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.
(Mr Majestyk, 18. septembar 2021 22:47)

A koliko vas je tu?

acca

pre 2 godine

Pametan decko. Procitas komentare na najobicniju vest i sve ti bude jasno.
(Brzi, 18. septembar 2021 22:19)

Ne sekiraj se, ovo sto vidis na nasim portalima je bas taj hibridni rat sa nama bivsih republika a srpskov govornog podrucja!

Ne beri brige, mogu ovako nesto da kreiraju sliku negativnu, ali djaba su krećili!!!

prus

pre 2 godine

Teaka seljana...
(Radenko, 18. septembar 2021 22:13)

Pretpostavljam da kao svaki urbanoidni malograđanin misliš da je selo nešto izrazito negativno. Daleko teža "seljana" od pevanja pesama Halida Bešlića je zavirivanje nosa u tuđa veselja i svadbe na koje niste pozvani što je strogo privatna stvar.

ab

pre 2 godine

(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Taj "seljak" Dodik je završio faklutet političkih nauka, imao privatnu izvoznu firmu još krajem 80ih. Bio član Markovićeve partije.
A po pitanju uspešnosti je verovatno najbolji srpski političar.

Popaj

pre 2 godine

Meni je potpuno nebitno ko je na svadbi pevao. Ono sto zabrinjava je da ce posledica ovakvog masovnog veselja biti veliki broj zarazenih kovidom. Pogledajte samo sta se desava po svadbamau Srbiji. Ovako velika okupljanja tokom pandemije su najblaze receno neodgovorna. Razumem da ljudi hoce da vode normalan zivot, ali da se ne obaziru na, na zalost, surovu, stvranost sa pandemijom je neobjasnjivo. Ovo vazi i za organizatore i za goste. Pa onda kad napune bolnice a neko koga zadesi srcani udar ne moze u bolnicu jer je puna, onda ce mozda neko i da se seti da neodgovorno ponasanje nosi teske, moralne i eticke, posledice.

GoranH

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.

Ma vazi

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca

box

pre 2 godine

Normalan momak, nije neki baksuz ili umisljena glava (a iamo bi pravo jer je jedannod najboljih sportista u istoriji). Dobrota i dobronamernost prosto isijavaju iz njega.

Nenad

pre 2 godine

Nole nemoj kao Sapic da zavrsis ljubi te brat!! Sto dalje od politicara (ma da razumem da nije Nole zvao Dodika na svadbu ali opet...)
Jos sako ti je veci za dve mere :-) Pamet u glavu!!!

box

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

bla bla truc

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.
(hahahhaa, 18. septembar 2021 21:56)

Ti ili ne zelis da razumes komentar ili NEVESTO zamenjujes teze!
Niko nije napisao da Novak mora bira goste, ALI MOZE DA BIRA S KIM CE DA SE GRLI I PEVA!
Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".

Djoksa

pre 2 godine

Nema srpske svadbe bez melodije iz Irana i Anadolije. Ma pesma ne može biti pesma ako je nije otpevao musliman... A vi se posle zaluđujte sa Rusijom, Putinom i pravoslavljem.

Pih

pre 2 godine

Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama)
(pst, 18. septembar 2021 22:29)

Ma kakvi nisi u toku Ceda je sad ista ekipa kao Dodik

aleks

pre 2 godine

Nemanja je odlican momak i uspesan sportista a i Novak isto a i Mile se bavio sportom samo ne tako uspesno kao politikom sada.... Nevidim nista lose sto su zapevali zajedno... Verovatno ovi sto nisu uspeli u zivotu i nema ih nigde sad pljuju po njima zbog kompleksa sto imaju jer su nebitni....

foka

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?
(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Svet uglavnom nije ni čuo za Dodika. Milanović je pričao da nemački političari nemaju pojma ko je predsednik BIH, niti što god znaju o prilikama na Balkanu. Ova šatorska veselja pljuju samo balkanski skorojevići jer ih valjda podseća na zavičaj predaka. Ostali pristojan svet je totalno ravnodušan.

Svi smo mi o stvari...

pre 2 godine

Bila je jedna kultna rock grupa GRIVA 80tih i 90tih i bila jedna njihova pesma SVI SMO MI U SVARI, U DUSHI MESARI...toliko

гхе, хе, хе..

pre 2 godine

По коментарима, умишљењака они на свадбама свирају Баха!!А, играју прелуде,уз Моцарта. Ко је искомплексирана сељана, а??

sasa

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Jesu, sve su hteli tebe da zovu da ti jave. Nije ti radio telefon danas pa se izvinjavaju. Da znas da su pokusavali da te cimnu.

Neko iz mase

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.

Mikii

pre 2 godine

I onda da mi neko kaze sto ne gotivis novaka kao coveka, kao sportistu da ali kao coveka ne bas, ili on bas nista ne kapira
(Djipalo Juruz, 18. septembar 2021 21:23)

Kapira on sve, ali ga jednostavno ne zanima obican narod. Kako to ne shvatite vec jednom, pobogu?

don

pre 2 godine

Kao da nemamo nijednu pesmu sa nekim patriotskim poletom već ovu iz "Montevidea" koja je smorila za medalju.
U svim prilikama je pevaju kao da je najstarija srpska rodoljubiva pesma.

TS

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.

Vladimir

pre 2 godine

Zašto u ovom našem društvu ne volimo sami sebe, zašto mrzimo pesme uz koje se veseli neko, ko god bio? Da li može nešto bez mržnje?

ko-ometator

pre 2 godine

Pazi ovih malogradjana sto su jedva docekali da komentarisu neciju privatnost. Sta bi po vama trebalo da ne ide nikome na svadbu i da se ne veseli da nebi nekom palo tesko. Ili da napravi mladencima glupost pa da demonstrativno napusti svadbu samo zato sto je dosao Dodik na istu? Odakle vam pravo da pljujete nekog zato sto se veseli prijatelju na svadbi?

Zerix

pre 2 godine

A drogerashi shok nevera. Autenticna emocija ovih prostora. Zato Novak i jeste to sto jeste. Najbolji teniser, a po svemu sudeci i najbolji sportista svih vremena. Dok se vi kiselite uz Depeshe mode ;)

mile

pre 2 godine

Nole nije to drustvo za tebe.
(Srbenda, 18. septembar 2021 22:12)

Bitno je da ti znas koje je drustvo za njega bolje od njega samog. Uzas sta ljudi dopustaju sebi

hahahhaa

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Nema veceg poraza nego biti iz iste zemlje kao ti. Mogu ti reci da si ti za mene mnogo veci prostak od Dodika

pst

pre 2 godine

Dodik nije moj omiljeni političar, ali daleko od toga da je sinonim za prostaka. Voli da je društvu uspešnih Srba poput Kusturice, Đokovića, ovog Majdova koji je bio svetski šampion u džudou... Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama) koji je izazvao više tuča na javnim mestima, a bahato se ponašao čak i parlamentu i u tv emisijama. U parlamentu je vređao afričke narode zbog čega je reagovao ambasador Alžira. Da ironija bude veća, crnomanjastog Jovanovića za koga je tada glasalo oko pet odsto raspamećenih stanovnika Srbije bi neko u Londonu zamenio za Alžirca.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.
(TS, 18. septembar 2021 22:11)




Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…

kole

pre 2 godine

Od kako je Dodik dosao na vlast u RS, ni jedna ingerencija koja po Dejtonu pripada RS nije oduzeta. Zato u Sarajevu kipte od besa i mrznje jer nema razjedinjenog politickog tela u Banjaluci koje je toliko puta kapituliralo pred stranin gaulajterima valjda misleci da ce tako da im se dopadnu i steknu njihovo poverenjeNajgori period je bio u vreme onog engleza Pedi Estauna koji je prema Srbima u Bosni bio zlikovacki nastrojen. Kad te stranci tapsu po ledjima i hvale kako si dobar i moderan drzavnik, znaj da ti uspesno vezuju omcu oko vrata.

vp

pre 2 godine

Ljudi, razmisljajte malo glavom prije nego sto komentarisete. Covjek je pozvan na svadbu svog prijatelja, a i Dodik je isto gost na svadbi. Ne moze Novak da bira goste na tudjoj svadbi. I ne moze da bjezi od nekog. Da sam ja gost i ja bih mu prisao i trazio da se slikam. A Dodik vjesto koristi sad situaciju, prvo su ga on i sin spopali i slikali se s njim (vidi se Novak kako je cucnuo izmedju njih dvojice koji sjede za stolom) i okacili na stranicu stranke i svi clanovi i aktivisti djele tu sliku, pune su drustvene mreze. Isto tako je i sa ovim snimkom.

Dusko Dugousko

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Htedoh isto da napišem i ja.

Mr Majestyk

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.

Apatrid

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Kakve veze ima novokomponovana bosansma muzika sa srpskim obicajima i tradicijom?

bionick

pre 2 godine

vidi se da mu je neprijatno. to su te situacije tipicne za nas narod: ocekuje se da se veselis, makar na silu. ako ne, onda nesto nije u redu sa tobom. jednog ortaka su u nekom drustvu otvoreno pitali da nije mozda gej zato sto je bio malo povucen. meni je uvek neprijatno u ovakvim situacijama jer pre svega ne znam reci tih pesama i ne mogu sebe da nateram da poslusam takvu muziku i naucim reci.

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.

Brejk

pre 2 godine

Ovi političari će degradirati svakoga. Za njih je sve preizborna kampanja. Samo naivni i budale mogu da se pale na njih. Novače, sa kim si onaki si!

mile

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…
(Gojko/PFC, 18. septembar 2021 21:55)

Hehe cuj ovog garant je sam dosao...da ne bi bilo baljezganja svakakvog Dodik je dosao jer je pozvan, bas kao i Nole. A to sto ste vi pripadnici drugog entiteta ili druge politicke opcije iz Republike Srpske nikog nije briga, a Noleta ocigledno ponajmanje. Uostalom Noletu nije ni prvi niti poslednji put da se zajerno sa Dodikom pojavljuje negde tako da te komplekse lecite negdw drugde

Gojko/PFC

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre neki dan naletim na YouTube okačio čovek snimak, prvo Brozova poseta Niksonu u Beloj kući ‘71 uz počasnu gardu i kraljevski doček pa snimak inaguracije Trampa gde Dodikova žena u masi na inaguraciji, a Mile u tom momentu peva na nekoj seoskoj svadbi ispod šatora:”Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”. Zabranjen mu ulaz u USA. Hahah

bezi od takvih covece!

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kamo puste sreće da su on i Dačić prešli u pevače ‘90-ih godina i da su držali pečenjare a ne da su uopšte najahali na državne jasle. Vučić da je trenirao seosku decu u Čipuljiću na školskom dvorištu…

Maksa

pre 2 godine

Kad god izadje neka vest o Novaku stvori se mini SFRJ.. udruze se grobari siptari hrvati bosnjaci i sandzaklije.. Novak vam dodje ko Tito samo sto onog Tita pamtite po lepom a o od ovog Tita sledi.. Znate sta vec..

hahahhaa

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.

Legolas

pre 2 godine

Uživaj Novače svim srcem i celom dušom.
Popij,zaigraj i pevaj slobodno,sa ljudima koje voliš i poštuješ.
Treba ti nakon silnog i nestvarnog pritiska,i opterećenja koje nosiš.
Opusti se,čovek si od krvi i mesa,svima je to potrebno.

Tvoje lice govori da si srećan i raspoložen a to je najvažnije.

zemlja zadruge i parova

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kamo puste sreće da su on i Dačić prešli u pevače ‘90-ih godina i da su držali pečenjare a ne da su uopšte najahali na državne jasle. Vučić da je trenirao seosku decu u Čipuljiću na školskom dvorištu…

bezi od takvih covece!

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!

zemlja zadruge i parova

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?

box

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.
(TS, 18. septembar 2021 22:11)




Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre neki dan naletim na YouTube okačio čovek snimak, prvo Brozova poseta Niksonu u Beloj kući ‘71 uz počasnu gardu i kraljevski doček pa snimak inaguracije Trampa gde Dodikova žena u masi na inaguraciji, a Mile u tom momentu peva na nekoj seoskoj svadbi ispod šatora:”Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”. Zabranjen mu ulaz u USA. Hahah

bla bla truc

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.
(hahahhaa, 18. septembar 2021 21:56)

Ti ili ne zelis da razumes komentar ili NEVESTO zamenjujes teze!
Niko nije napisao da Novak mora bira goste, ALI MOZE DA BIRA S KIM CE DA SE GRLI I PEVA!
Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".

Popaj

pre 2 godine

Meni je potpuno nebitno ko je na svadbi pevao. Ono sto zabrinjava je da ce posledica ovakvog masovnog veselja biti veliki broj zarazenih kovidom. Pogledajte samo sta se desava po svadbamau Srbiji. Ovako velika okupljanja tokom pandemije su najblaze receno neodgovorna. Razumem da ljudi hoce da vode normalan zivot, ali da se ne obaziru na, na zalost, surovu, stvranost sa pandemijom je neobjasnjivo. Ovo vazi i za organizatore i za goste. Pa onda kad napune bolnice a neko koga zadesi srcani udar ne moze u bolnicu jer je puna, onda ce mozda neko i da se seti da neodgovorno ponasanje nosi teske, moralne i eticke, posledice.

Oliver

pre 2 godine

@mika

Autosovinizam postoji kao pojam,jer smo ga izmislili.
Tacnije Zoran Cirjakovic ga je izmislio. To se zove neologizam ili novokovanica,rec koja je skovana da bi opisala pojavu koja do tada nije postojala,pa zato nije postojala ni odgovarajuca rec za nju. I termin sovinizam nije puno star,ima stotinak godina i nazvan je po francuskom vojniku Sovenu,koji je mrzeo druge narode. Ali,sve do pojave izvesnih Srba koji mrze sopstveni narod,nije postojala takva pojava ni u jednom narodu na svetu. Zato smo morali da izmislimo novu,adekvatnu rec koja ce precizno opisati pomenutu nesrecnu grupu ljudi. Inace,jezik je ziva materija,nove reci se stalno stvaraju,a neke stare postaju arhaicne i zaboravljene,to nije nista neobicno i nepravilno. Naprotiv,kada se neka rec prihvati i odomaci u narodu,ona postaje prihvacena i u knjizevnom srpskom jeziku. Dakle,nastavicemo da cesto i uporno koristimo termin autosovinizam,"dragi" moji autosovinisti,pogotovo sto vidimo da vas to puno tangira,hehehe

Dex

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Nece mi slovo o rodoljublju drzati neko ko "Srpske" pise velikim pocetnim slovom. Ne znas nas jezik, jos koristis izmisljene pojmove (poput tog "autosovinista"), ali dajes sebi za pravo da odredjujes ko je "dobar Srbin". More...

GoranH

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.

Legolas

pre 2 godine

Uživaj Novače svim srcem i celom dušom.
Popij,zaigraj i pevaj slobodno,sa ljudima koje voliš i poštuješ.
Treba ti nakon silnog i nestvarnog pritiska,i opterećenja koje nosiš.
Opusti se,čovek si od krvi i mesa,svima je to potrebno.

Tvoje lice govori da si srećan i raspoložen a to je najvažnije.

Brejk

pre 2 godine

Ovi političari će degradirati svakoga. Za njih je sve preizborna kampanja. Samo naivni i budale mogu da se pale na njih. Novače, sa kim si onaki si!

hahahhaa

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.

ab

pre 2 godine

(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Taj "seljak" Dodik je završio faklutet političkih nauka, imao privatnu izvoznu firmu još krajem 80ih. Bio član Markovićeve partije.
A po pitanju uspešnosti je verovatno najbolji srpski političar.

box

pre 2 godine

Normalan momak, nije neki baksuz ili umisljena glava (a iamo bi pravo jer je jedannod najboljih sportista u istoriji). Dobrota i dobronamernost prosto isijavaju iz njega.

Pih

pre 2 godine

Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama)
(pst, 18. septembar 2021 22:29)

Ma kakvi nisi u toku Ceda je sad ista ekipa kao Dodik

Ivan

pre 2 godine

nije problem sto je pevao sa politicarem, nego sto je pevao sa prosrpskim politicarem.

da je pevao sa kurtijem, izetbegovicem ili djukanovicem, onda bi bio metropolita, svetski covek, neopterecen politikom

Nenad

pre 2 godine

Nole nemoj kao Sapic da zavrsis ljubi te brat!! Sto dalje od politicara (ma da razumem da nije Nole zvao Dodika na svadbu ali opet...)
Jos sako ti je veci za dve mere :-) Pamet u glavu!!!

Ma vazi

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca

ko-ometator

pre 2 godine

Pazi ovih malogradjana sto su jedva docekali da komentarisu neciju privatnost. Sta bi po vama trebalo da ne ide nikome na svadbu i da se ne veseli da nebi nekom palo tesko. Ili da napravi mladencima glupost pa da demonstrativno napusti svadbu samo zato sto je dosao Dodik na istu? Odakle vam pravo da pljujete nekog zato sto se veseli prijatelju na svadbi?

Djoksa

pre 2 godine

Nema srpske svadbe bez melodije iz Irana i Anadolije. Ma pesma ne može biti pesma ako je nije otpevao musliman... A vi se posle zaluđujte sa Rusijom, Putinom i pravoslavljem.

bionick

pre 2 godine

vidi se da mu je neprijatno. to su te situacije tipicne za nas narod: ocekuje se da se veselis, makar na silu. ako ne, onda nesto nije u redu sa tobom. jednog ortaka su u nekom drustvu otvoreno pitali da nije mozda gej zato sto je bio malo povucen. meni je uvek neprijatno u ovakvim situacijama jer pre svega ne znam reci tih pesama i ne mogu sebe da nateram da poslusam takvu muziku i naucim reci.

prus

pre 2 godine

Teaka seljana...
(Radenko, 18. septembar 2021 22:13)

Pretpostavljam da kao svaki urbanoidni malograđanin misliš da je selo nešto izrazito negativno. Daleko teža "seljana" od pevanja pesama Halida Bešlića je zavirivanje nosa u tuđa veselja i svadbe na koje niste pozvani što je strogo privatna stvar.

Gojko/PFC

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…

pst

pre 2 godine

Dodik nije moj omiljeni političar, ali daleko od toga da je sinonim za prostaka. Voli da je društvu uspešnih Srba poput Kusturice, Đokovića, ovog Majdova koji je bio svetski šampion u džudou... Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama) koji je izazvao više tuča na javnim mestima, a bahato se ponašao čak i parlamentu i u tv emisijama. U parlamentu je vređao afričke narode zbog čega je reagovao ambasador Alžira. Da ironija bude veća, crnomanjastog Jovanovića za koga je tada glasalo oko pet odsto raspamećenih stanovnika Srbije bi neko u Londonu zamenio za Alžirca.

гхе, хе, хе..

pre 2 godine

По коментарима, умишљењака они на свадбама свирају Баха!!А, играју прелуде,уз Моцарта. Ко је искомплексирана сељана, а??

Mr Majestyk

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.

Apatrid

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Kakve veze ima novokomponovana bosansma muzika sa srpskim obicajima i tradicijom?

hahahhaa

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Nema veceg poraza nego biti iz iste zemlje kao ti. Mogu ti reci da si ti za mene mnogo veci prostak od Dodika

mi vi

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.
(Mr Majestyk, 18. septembar 2021 22:47)

A koliko vas je tu?

foka

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?
(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Svet uglavnom nije ni čuo za Dodika. Milanović je pričao da nemački političari nemaju pojma ko je predsednik BIH, niti što god znaju o prilikama na Balkanu. Ova šatorska veselja pljuju samo balkanski skorojevići jer ih valjda podseća na zavičaj predaka. Ostali pristojan svet je totalno ravnodušan.

Mikii

pre 2 godine

I onda da mi neko kaze sto ne gotivis novaka kao coveka, kao sportistu da ali kao coveka ne bas, ili on bas nista ne kapira
(Djipalo Juruz, 18. septembar 2021 21:23)

Kapira on sve, ali ga jednostavno ne zanima obican narod. Kako to ne shvatite vec jednom, pobogu?

sasa

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Jesu, sve su hteli tebe da zovu da ti jave. Nije ti radio telefon danas pa se izvinjavaju. Da znas da su pokusavali da te cimnu.

kole

pre 2 godine

Od kako je Dodik dosao na vlast u RS, ni jedna ingerencija koja po Dejtonu pripada RS nije oduzeta. Zato u Sarajevu kipte od besa i mrznje jer nema razjedinjenog politickog tela u Banjaluci koje je toliko puta kapituliralo pred stranin gaulajterima valjda misleci da ce tako da im se dopadnu i steknu njihovo poverenjeNajgori period je bio u vreme onog engleza Pedi Estauna koji je prema Srbima u Bosni bio zlikovacki nastrojen. Kad te stranci tapsu po ledjima i hvale kako si dobar i moderan drzavnik, znaj da ti uspesno vezuju omcu oko vrata.

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.

vp

pre 2 godine

Ljudi, razmisljajte malo glavom prije nego sto komentarisete. Covjek je pozvan na svadbu svog prijatelja, a i Dodik je isto gost na svadbi. Ne moze Novak da bira goste na tudjoj svadbi. I ne moze da bjezi od nekog. Da sam ja gost i ja bih mu prisao i trazio da se slikam. A Dodik vjesto koristi sad situaciju, prvo su ga on i sin spopali i slikali se s njim (vidi se Novak kako je cucnuo izmedju njih dvojice koji sjede za stolom) i okacili na stranicu stranke i svi clanovi i aktivisti djele tu sliku, pune su drustvene mreze. Isto tako je i sa ovim snimkom.

mile

pre 2 godine

Nole nije to drustvo za tebe.
(Srbenda, 18. septembar 2021 22:12)

Bitno je da ti znas koje je drustvo za njega bolje od njega samog. Uzas sta ljudi dopustaju sebi

Mika

pre 2 godine

Ne zanimaju me komentari, pozvan čovek na svadbu, pa na svakom pozvanim je odluka da li da dođe ili ne. Znao je ko dolazi, itd. Nego jednu drugu stvar: autošovinizam ne postoji. NE POSTOJI KAO POJAM. To su izmislili ovi koji navodno toliko vole svoju zemlju da ih ta ljubav zaslepi do mere kada ne mogu da je kritikuju. Pazi da ne verujem.
A ako guglate pojam na engleskom, dobićete NULA rezultata. Sve srpski, hrvatski, i ostalih zacopanih do ušiju u svoju zemlju i njene državnike.

Neko iz mase

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.

don

pre 2 godine

Kao da nemamo nijednu pesmu sa nekim patriotskim poletom već ovu iz "Montevidea" koja je smorila za medalju.
U svim prilikama je pevaju kao da je najstarija srpska rodoljubiva pesma.

Maksa

pre 2 godine

Kad god izadje neka vest o Novaku stvori se mini SFRJ.. udruze se grobari siptari hrvati bosnjaci i sandzaklije.. Novak vam dodje ko Tito samo sto onog Tita pamtite po lepom a o od ovog Tita sledi.. Znate sta vec..

Vladimir

pre 2 godine

Zašto u ovom našem društvu ne volimo sami sebe, zašto mrzimo pesme uz koje se veseli neko, ko god bio? Da li može nešto bez mržnje?

TS

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.

Zerix

pre 2 godine

A drogerashi shok nevera. Autenticna emocija ovih prostora. Zato Novak i jeste to sto jeste. Najbolji teniser, a po svemu sudeci i najbolji sportista svih vremena. Dok se vi kiselite uz Depeshe mode ;)

Dusko Dugousko

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Htedoh isto da napišem i ja.

aleks

pre 2 godine

Nemanja je odlican momak i uspesan sportista a i Novak isto a i Mile se bavio sportom samo ne tako uspesno kao politikom sada.... Nevidim nista lose sto su zapevali zajedno... Verovatno ovi sto nisu uspeli u zivotu i nema ih nigde sad pljuju po njima zbog kompleksa sto imaju jer su nebitni....

Svi smo mi o stvari...

pre 2 godine

Bila je jedna kultna rock grupa GRIVA 80tih i 90tih i bila jedna njihova pesma SVI SMO MI U SVARI, U DUSHI MESARI...toliko

mile

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…
(Gojko/PFC, 18. septembar 2021 21:55)

Hehe cuj ovog garant je sam dosao...da ne bi bilo baljezganja svakakvog Dodik je dosao jer je pozvan, bas kao i Nole. A to sto ste vi pripadnici drugog entiteta ili druge politicke opcije iz Republike Srpske nikog nije briga, a Noleta ocigledno ponajmanje. Uostalom Noletu nije ni prvi niti poslednji put da se zajerno sa Dodikom pojavljuje negde tako da te komplekse lecite negdw drugde

acca

pre 2 godine

Pametan decko. Procitas komentare na najobicniju vest i sve ti bude jasno.
(Brzi, 18. septembar 2021 22:19)

Ne sekiraj se, ovo sto vidis na nasim portalima je bas taj hibridni rat sa nama bivsih republika a srpskov govornog podrucja!

Ne beri brige, mogu ovako nesto da kreiraju sliku negativnu, ali djaba su krećili!!!

patriJota = prevarant

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40)



Vidi ti njega, sto je sam sebe proglasio za velikog Srbina (na osnovu sopstvenih zelja i snova), i to se jos "skromno" stavio u drustvo velikih imena koje je nabrojao, vrh! Masta radi svasta. Fazon, ja, Dzordan, Mesi, Ronaldo, Djokovic, Federer, mi smo prave face i velicine. :D A garant bacas djubre po ulici, kao svaki "pravi, veliki Srbin".

Moma

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu i visi kod onog prevaranta što propagira bosanske piramide i po ovakvim jagnje/prase svadbama i seljanama. Ne stoji mu to, iskreno, ko god kaže da se on ovde uklapa, laže. To ga njegova neotesana familija i niko drugi upućuje na ovakve stvari, inače ne znam šta će on sa takvim likovima.

Ђенерал

pre 2 godine

Новак Ђоковић- 20 Гренд Слема и 36 АТП Мастерс.

Милорад Додик- 42 општине у Републици Српској и 3 у Федерацији.

samopostovanje

pre 2 godine

50% komentara su od bosnjaka...20% od hrvata...ostalo su srbi....prije dva mjeseca republika srpska je po prvi put u istoriji pretekla federaciju i po platama i po penzijama...i ta razlika ce se samo povecavati...bosnjaci kipte od bijesa...zato dolaze da prvociraju

rs

pre 2 godine

Čemu kritike... Čovek je prvi političar u Republici Srpskoj, Nole je kao i Majdov svetski broj 1. Za patriote ovim se šalje šira slika, slika zajedništva dve države, što bi trebao da bude i krajnji cilj.

KizaBGN

pre 2 godine

Najjače su mi one bailie koji su do juče klicale...bravo Nole legendo,kada je bio u onom cirkusu od Visokog a danas menjaju smer za 180*

Ariel Ortega

pre 2 godine

hm ako je ovo mladoženja pored Noleta verovatno ga je ono naše ajde ustani da se veselimo...Nole je verovatno samo hteo da ga ispoštuje....vidi se da mu je neprijatno.

dd

pre 2 godine

da bog da ne osvojio vise nijedan turnir u zivotu!!!bilo mi je zao sto je izgubio od Medvedeva ali sad se radujem zbog toga!!!za mene on vise ne postoji!!!!!!!!!!!!!!

..............

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu ....
(Moma, 19. septembar 2021 19:42)

E ovo je tipičan komentar malograđanina skučene svesti... Fuj.

Nole je poseban jer je najbolji teniser i veliki humanitarac.... a ne zato što se vozi privatnim avionom i sve to što si nabrojao..

Ze

pre 2 godine

Djoksa, nemojte tako :) ipak su u pitanju vekovi koje smo proveli pod tim melosima, a ne pod ruskim pesmama. A i kad ih sve saberete (sve te Anatolije i Orijent) brojniji su od Rusa visestruko.

Aleksa

pre 2 godine

Igrači Golden Stejta su odbili sastanak sa Trampom tradicionalno nakon osvajanja prstena, Reptorsi i Lejkersi takođe nisu ni razmatrali taj sastanak.
Neverovatna je doza nepovezanosti domaćih sportista sa populacijom oko sebe, ogleda se u tome što je LeBron kao eminentno lice crne populacije stao u zaštitu ugroženih dok od naših sportista niko da bekne i kaže nešto. Čast Nikoli Kaliniću, Ikodinoviću i onima koji otvoreno staju uz narod, a ostalima za nauk da ne idu na inaoguracije i da se ne vesele sa figurama tridesetogodišnjih devedesetih.

Andrea

pre 2 godine

Tragedija naseg naroda u jednoj fotki. Mesanje sporta i politike, i promovisanje toga kao potpuno pozeljan i afirmativan trend.
Preko jedne fotke dovedes u zabludu svoje glasac ontelo da si "brale" sa vrhunskim sportistima i pokazujes da si stalno u kampanji.
Djokovic, iako premazan i vrlo dobro svestan kako se stice naklonost naroda, ovo dozivljava kao neprijatnost ali nema nazad...
Dodikov mali, kako zovu Majdova, dozivljava ovo kao potvrdu svoje sportske vrednosti i drustvene pozicije.
Svi ste ljubav ka Srbiji dobro unovcili i dali joj novcanu vrednost.
Sto se ne proda nicemu i ne vredi, zar ne?!? Mucno je sve ovo.

....

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

A ti tako pismen ispisuješ gramatički nepravilne rečenice.

Usput, prosečne neto plate u srpskom entitetu u BiH su prema zvaničnim podacima oko 1000 km, odnosno oko 500 evra.

Milica Kovic

pre 2 godine

@box
I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

Samo će mu se kazti, jednog dana.

Uki

pre 2 godine

Realno , sta je Noletu ovo potrebno da se maje sa ovim likovima ovde , brate mili , izgleda da mu je mLogo tesko pao ovaj zadnji poraz , pa poceo da "talasa" po kafanama ...

драганнн

pre 2 godine

Свака част...а овој тројици можете само да пљунете под прозор...аутошовинисти...Еее само да ми је...хладне воде са Романије...

Nesha

pre 2 godine

Još jedan dokaz da vrhunski sportista najčešće nije ništa drugo osim toga.
A Novak je već posrnuo na lekovitim piramidama, i td.

Šumadinac

pre 2 godine

E moj, Đokoviću. Koja transformacija. A pre ned. dana si plakao ko strina. Poštovao sam te puno, ali zadnjim potezima se max srozavaš. Šta li ti se desilo posle Vimbldona?

axon

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Greši što postoji. Čovek koji sebi zadaje visok cilj promoviše upornost, volju. A najveća greška je što nas umesto po miloševiću i ratovima sada prepoznaju u svetu po njemu.. I ovde volimo i poštujemo miljane, kristijane, stanije kanjoše jer su oni bliži našem mentalitetu nego Novak

Mirjana

pre 2 godine

Au kakvi komentari, zapanjena sam. Odakle vama pravo, piskarala iza ekrana, da se mešate u privatni život bilo koga a još manje našeg najboljeg sportiste u istoriji sporta? Da li vi, koji se pozivate na primitivizam shvatate, kolko ste sami primitivni osudjujuci ga na svakom koraku, izuzev kada pobeđuje? Nadam se i molim Bogu, da čovek komentare na svoj privatni zivot, ne čita, da je iznad ovog našeg mulja i jada.
Novaku želim puno ljubavi i uspeha

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Pa nije se Novak zagrlio sa Dodikom, ne moze ni da bira ko ce da bude gost na tudjoj svadbi. I pogledajte prvo sebe, i recite da li ste 100 posto ispravni. Mnoge ljude gledam oko sebe kako viču "vidi ga lopov, vidi ga ovakav vidi ga onakav" A i sami kradu čim im se pruzi prilika, varaju žene, ponašaju se kao stola. Malo je čestitih ljudi, i oni obično ćute i gledaju sebe ...

Veseljak

pre 2 godine

Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Tvoj komentar je izvanredna potvrda tvoje tvrdnje.

Mika

pre 2 godine

Ma naravno, samo Srbi umeju da kažu nešto loše o svojoj zemlji, drugi narodi imaju daleko vaspitanije građane, pa tako nemaju potrebe za rečju autošovinizam.
Uputio bih vas na mnoge inostrane članke, knjige, publikacije, u kojima taj i taj građanin Austrije, ili Francuske, govori najstrašnije stvari o svojoj zemlji i narodu. Ima i u prevodu. To se zove kritika društva. Jedno je tačno, a to je da je pojam autošovinizam zaživeo u Srbiji, i malo u ostalim zemljama istog jezika. To govori o Srbima, i tu se slažem: o onim Srbima koji upotrebljavaju tu reč. Koju je, jeste, izmislio Cirjaković, ali mogao je i da izmisli na primer “naciofili”, pa je normalan svet nikad ne bi upotrebio.

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca
#(Ma vazi, 18. septembar 2021 23:19)



Ma važi bre, ako će ti biti lakše evo svi su Amerikanci hahahahaha,
a što se tiče ov gore pomenute "momčadi", meni je bitno da su se svi oni ponosili SRPSTVOM i posebno mi je drago da autošovinisti ne mogu da se pohvale takvim velikanima hahahahaha

Goran

pre 2 godine

Da je došao na šerijatsku svadbu Izetbegovićeve ćerke sa Erdoganom onda bi kao bilo u red!!! Pa zar nisu pjevali pjesmu Haida Beslća ???

Edward SanchezA

pre 2 godine

Muce jadnu decu u klupama sa maskama ili ih salju online, uskracuju im najlepse dane zivota i odrastanja, a onda na drugoj strani svaki dan po stotinak svadbi bez ikakvih mera (mislim kakve mere na svadbi svakako), pa je l` to fer, je l` to fer?

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Mora da nosi masku, jer nije vakcinisan.

Sima

pre 2 godine

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.
(GoranH, 18. septembar 2021 23:37)

Imenjače, demokratija jeste volja većine, ali do te većine treba doći poštenom procedurom. Propagandna mašinerija, ekonomska ucena, pritisak prema neistomišljenicima i sve ostale stvari kojima se političari služe da bi ostali na vlasti nisu demokratija.
A i takva većina je upitna. Da bi neko imao većinu potrebno je da ima više od polovine glasova od svih birača. Ovako je dovoljna polovina od izašlih na glasanje. To je polovina polovine, oko 25%.

Nikola PO

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Nisu zbog Noleta, jer je Nole poznati antivakser i ne j**e zivu silu kad je Covid u pitanju. Ne veruje u Covida iako su ga on i njegova prepametna zvocalica (pa duso, kako se to ponasas?) prelezali.

Silvio

pre 2 godine

pa kluturan nas Nole, nece valjda reci, ja necu pored vas. ispostovao Majdova, nije prepostavljam dugo ostao, i nazad na piramide. ziveo nas Nole!

Gojko/PFC

pre 2 godine

@mile Druze Nisam mislio da je sam dosao na svadbu, vec se pridruzio dok su nole i nemanja vec pevali il sta vec… Mile dodik mi je kul skroz dok god ne sisa pet posto ove hrvate i muslimane u bosni… U ostalo se ne razumem..

milos

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39) # Link komentara
Pa vama kojima su puna usta korone i da se ne postuju mere,ljudi umiru itd,recimo glavno pitanje je gde je najboljem teniseru sveta maska,eto zasto ne nosi masku i ne da primer...

DRAGAN

pre 2 godine

Nole u drustvu srba u veselju, puni bateriju za nove rekorde. Idemo brate srbine samo lagano i u zdravlju. Veliki pozdrav za nasu legendu NOVAKA.

Sch..

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Što ,poznaješ čoveka ili ti se jednostavno ne sviđa ? Stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji jednostavno izaberu da vole ili ne vole nekog a nisu ga ni upoznali nego eto na osnovu pozicije na kojoj se nalazi ili jednostavno izgleda odaberu

Kvrckvrc

pre 2 godine

Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Lista gostiju na srpskoj svadbi? Nikad video. A zovu me cesto, nije da nije.

DodiG Bešlić.

pre 2 godine

Kako volim kada se ovakvim tekstovima uskomeša ovo leglo autošovinista koje ovde obitava 24\7.Mmm prelep osećaj dok vas gledam kako se "jedite" na Novaka Đokovića.xexe

Mr Majestyk

pre 2 godine

A koliko vas je tu?
(mi vi, 18. septembar 2021 23:32)

Nas koji ne uživamo u teranju inata svima oko sebe, očigledno puno manje nego vas kojima je inat jedini uspeh u životu.

GM

pre 2 godine

Ono kad... cekas bilo koju priliku da pljujes po Novaku.

A covek najbolji na svetu u svom poslu. A sta radi privatno... koga briga. Sta ti kome on smeta radis, u cemu si ti najbolji?

Milica Kovic

pre 2 godine

@Oliver
Autosovinizam se prvi put pojavio u Nemackoj 30-tih godina. Ti autosovinisti su nakon rata vecinom ziveli u Istocnoj Nemackoj ali i u Zapadnoj Nemackoj, i mnogi su obavljali razne drzavne funkcije, cesto i veoma visoke.
Ne zaboravite da su mnogi od njih imali tokom rata aktivnu ulogu u borbi protiv svoje sopstvene zemlje.

mozaks

pre 2 godine

sta bi bilo da nema ovih ,,,pametnih,,mobilnih telefona?
skoro niko nebi ni znao ni za ovu ni za masu drugih svadbi,gde se Novak ,Dodik.i drugi krecu..
nebi bilo ni ovakvih komentara..
svako vodi tudji zivot i brigu a svoju stavlja pod tepih i ljubomorno cuva iako bi mozda bila pljuvana ili hvaljena duplo vise..

ab

pre 2 godine

(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Taj "seljak" Dodik je završio faklutet političkih nauka, imao privatnu izvoznu firmu još krajem 80ih. Bio član Markovićeve partije.
A po pitanju uspešnosti je verovatno najbolji srpski političar.

box

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

Legolas

pre 2 godine

Uživaj Novače svim srcem i celom dušom.
Popij,zaigraj i pevaj slobodno,sa ljudima koje voliš i poštuješ.
Treba ti nakon silnog i nestvarnog pritiska,i opterećenja koje nosiš.
Opusti se,čovek si od krvi i mesa,svima je to potrebno.

Tvoje lice govori da si srećan i raspoložen a to je najvažnije.

hahahhaa

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Nema veceg poraza nego biti iz iste zemlje kao ti. Mogu ti reci da si ti za mene mnogo veci prostak od Dodika

bla bla truc

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.
(hahahhaa, 18. septembar 2021 21:56)

Ti ili ne zelis da razumes komentar ili NEVESTO zamenjujes teze!
Niko nije napisao da Novak mora bira goste, ALI MOZE DA BIRA S KIM CE DA SE GRLI I PEVA!
Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".

Ivan

pre 2 godine

nije problem sto je pevao sa politicarem, nego sto je pevao sa prosrpskim politicarem.

da je pevao sa kurtijem, izetbegovicem ili djukanovicem, onda bi bio metropolita, svetski covek, neopterecen politikom

pst

pre 2 godine

Dodik nije moj omiljeni političar, ali daleko od toga da je sinonim za prostaka. Voli da je društvu uspešnih Srba poput Kusturice, Đokovića, ovog Majdova koji je bio svetski šampion u džudou... Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama) koji je izazvao više tuča na javnim mestima, a bahato se ponašao čak i parlamentu i u tv emisijama. U parlamentu je vređao afričke narode zbog čega je reagovao ambasador Alžira. Da ironija bude veća, crnomanjastog Jovanovića za koga je tada glasalo oko pet odsto raspamećenih stanovnika Srbije bi neko u Londonu zamenio za Alžirca.

hahahhaa

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!
(bezi od takvih covece!, 18. septembar 2021 21:45

Stvarno neverovatan komentar. Treba da bira goste na tudjoj svadbi??? Najvaznije je da on pobegne od takvih kao ti, a to radi veoma uspesno.

Ma vazi

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca

zemlja zadruge i parova

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?

bezi od takvih covece!

pre 2 godine

Ovo nije za pohvalu.
Ne razumem Novaka, uradi pozitivne stvari, pa onda bas iznenadi sa negativnim.
Drzi se dalje od politicara na Balkanu Novace!

Zerix

pre 2 godine

A drogerashi shok nevera. Autenticna emocija ovih prostora. Zato Novak i jeste to sto jeste. Najbolji teniser, a po svemu sudeci i najbolji sportista svih vremena. Dok se vi kiselite uz Depeshe mode ;)

Oliver

pre 2 godine

@mika

Autosovinizam postoji kao pojam,jer smo ga izmislili.
Tacnije Zoran Cirjakovic ga je izmislio. To se zove neologizam ili novokovanica,rec koja je skovana da bi opisala pojavu koja do tada nije postojala,pa zato nije postojala ni odgovarajuca rec za nju. I termin sovinizam nije puno star,ima stotinak godina i nazvan je po francuskom vojniku Sovenu,koji je mrzeo druge narode. Ali,sve do pojave izvesnih Srba koji mrze sopstveni narod,nije postojala takva pojava ni u jednom narodu na svetu. Zato smo morali da izmislimo novu,adekvatnu rec koja ce precizno opisati pomenutu nesrecnu grupu ljudi. Inace,jezik je ziva materija,nove reci se stalno stvaraju,a neke stare postaju arhaicne i zaboravljene,to nije nista neobicno i nepravilno. Naprotiv,kada se neka rec prihvati i odomaci u narodu,ona postaje prihvacena i u knjizevnom srpskom jeziku. Dakle,nastavicemo da cesto i uporno koristimo termin autosovinizam,"dragi" moji autosovinisti,pogotovo sto vidimo da vas to puno tangira,hehehe

GoranH

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.

TS

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.

Neko iz mase

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.

aleks

pre 2 godine

Nemanja je odlican momak i uspesan sportista a i Novak isto a i Mile se bavio sportom samo ne tako uspesno kao politikom sada.... Nevidim nista lose sto su zapevali zajedno... Verovatno ovi sto nisu uspeli u zivotu i nema ih nigde sad pljuju po njima zbog kompleksa sto imaju jer su nebitni....

гхе, хе, хе..

pre 2 godine

По коментарима, умишљењака они на свадбама свирају Баха!!А, играју прелуде,уз Моцарта. Ко је искомплексирана сељана, а??

sasa

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Jesu, sve su hteli tebe da zovu da ti jave. Nije ti radio telefon danas pa se izvinjavaju. Da znas da su pokusavali da te cimnu.

mi vi

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.
(Mr Majestyk, 18. septembar 2021 22:47)

A koliko vas je tu?

box

pre 2 godine

Normalan momak, nije neki baksuz ili umisljena glava (a iamo bi pravo jer je jedannod najboljih sportista u istoriji). Dobrota i dobronamernost prosto isijavaju iz njega.

Dex

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Nece mi slovo o rodoljublju drzati neko ko "Srpske" pise velikim pocetnim slovom. Ne znas nas jezik, jos koristis izmisljene pojmove (poput tog "autosovinista"), ali dajes sebi za pravo da odredjujes ko je "dobar Srbin". More...

prus

pre 2 godine

Teaka seljana...
(Radenko, 18. septembar 2021 22:13)

Pretpostavljam da kao svaki urbanoidni malograđanin misliš da je selo nešto izrazito negativno. Daleko teža "seljana" od pevanja pesama Halida Bešlića je zavirivanje nosa u tuđa veselja i svadbe na koje niste pozvani što je strogo privatna stvar.

mile

pre 2 godine

Nole nije to drustvo za tebe.
(Srbenda, 18. septembar 2021 22:12)

Bitno je da ti znas koje je drustvo za njega bolje od njega samog. Uzas sta ljudi dopustaju sebi

Djoksa

pre 2 godine

Nema srpske svadbe bez melodije iz Irana i Anadolije. Ma pesma ne može biti pesma ako je nije otpevao musliman... A vi se posle zaluđujte sa Rusijom, Putinom i pravoslavljem.

ko-ometator

pre 2 godine

Pazi ovih malogradjana sto su jedva docekali da komentarisu neciju privatnost. Sta bi po vama trebalo da ne ide nikome na svadbu i da se ne veseli da nebi nekom palo tesko. Ili da napravi mladencima glupost pa da demonstrativno napusti svadbu samo zato sto je dosao Dodik na istu? Odakle vam pravo da pljujete nekog zato sto se veseli prijatelju na svadbi?

Popaj

pre 2 godine

Meni je potpuno nebitno ko je na svadbi pevao. Ono sto zabrinjava je da ce posledica ovakvog masovnog veselja biti veliki broj zarazenih kovidom. Pogledajte samo sta se desava po svadbamau Srbiji. Ovako velika okupljanja tokom pandemije su najblaze receno neodgovorna. Razumem da ljudi hoce da vode normalan zivot, ali da se ne obaziru na, na zalost, surovu, stvranost sa pandemijom je neobjasnjivo. Ovo vazi i za organizatore i za goste. Pa onda kad napune bolnice a neko koga zadesi srcani udar ne moze u bolnicu jer je puna, onda ce mozda neko i da se seti da neodgovorno ponasanje nosi teske, moralne i eticke, posledice.

kole

pre 2 godine

Od kako je Dodik dosao na vlast u RS, ni jedna ingerencija koja po Dejtonu pripada RS nije oduzeta. Zato u Sarajevu kipte od besa i mrznje jer nema razjedinjenog politickog tela u Banjaluci koje je toliko puta kapituliralo pred stranin gaulajterima valjda misleci da ce tako da im se dopadnu i steknu njihovo poverenjeNajgori period je bio u vreme onog engleza Pedi Estauna koji je prema Srbima u Bosni bio zlikovacki nastrojen. Kad te stranci tapsu po ledjima i hvale kako si dobar i moderan drzavnik, znaj da ti uspesno vezuju omcu oko vrata.

Dusko Dugousko

pre 2 godine

Moje oduševljenje ovom vešću je srazmerno mržnji autošovinista, drugosrbijanaca, Hrvata, Bošnjaka i ostalih mrzitelja Srba.
Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Htedoh isto da napišem i ja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Vi što pišete negativne komentare ste toliko sterilni kompleksaši da ne znate ni da se veselite.
Ovo je srpska svadba autošovinisti.
Dodik je čovek kao i masa običnih ljudi domaćina i ima pravo da se veseli i to radi iz duše.Srbi ga vole i daće mu glas na izbirima.
(TS, 18. septembar 2021 22:11)




Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…

Maksa

pre 2 godine

Kad god izadje neka vest o Novaku stvori se mini SFRJ.. udruze se grobari siptari hrvati bosnjaci i sandzaklije.. Novak vam dodje ko Tito samo sto onog Tita pamtite po lepom a o od ovog Tita sledi.. Znate sta vec..

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Pre neki dan naletim na YouTube okačio čovek snimak, prvo Brozova poseta Niksonu u Beloj kući ‘71 uz počasnu gardu i kraljevski doček pa snimak inaguracije Trampa gde Dodikova žena u masi na inaguraciji, a Mile u tom momentu peva na nekoj seoskoj svadbi ispod šatora:”Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”. Zabranjen mu ulaz u USA. Hahah

Mika

pre 2 godine

Ne zanimaju me komentari, pozvan čovek na svadbu, pa na svakom pozvanim je odluka da li da dođe ili ne. Znao je ko dolazi, itd. Nego jednu drugu stvar: autošovinizam ne postoji. NE POSTOJI KAO POJAM. To su izmislili ovi koji navodno toliko vole svoju zemlju da ih ta ljubav zaslepi do mere kada ne mogu da je kritikuju. Pazi da ne verujem.
A ako guglate pojam na engleskom, dobićete NULA rezultata. Sve srpski, hrvatski, i ostalih zacopanih do ušiju u svoju zemlju i njene državnike.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kamo puste sreće da su on i Dačić prešli u pevače ‘90-ih godina i da su držali pečenjare a ne da su uopšte najahali na državne jasle. Vučić da je trenirao seosku decu u Čipuljiću na školskom dvorištu…

mile

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…
(Gojko/PFC, 18. septembar 2021 21:55)

Hehe cuj ovog garant je sam dosao...da ne bi bilo baljezganja svakakvog Dodik je dosao jer je pozvan, bas kao i Nole. A to sto ste vi pripadnici drugog entiteta ili druge politicke opcije iz Republike Srpske nikog nije briga, a Noleta ocigledno ponajmanje. Uostalom Noletu nije ni prvi niti poslednji put da se zajerno sa Dodikom pojavljuje negde tako da te komplekse lecite negdw drugde

vp

pre 2 godine

Ljudi, razmisljajte malo glavom prije nego sto komentarisete. Covjek je pozvan na svadbu svog prijatelja, a i Dodik je isto gost na svadbi. Ne moze Novak da bira goste na tudjoj svadbi. I ne moze da bjezi od nekog. Da sam ja gost i ja bih mu prisao i trazio da se slikam. A Dodik vjesto koristi sad situaciju, prvo su ga on i sin spopali i slikali se s njim (vidi se Novak kako je cucnuo izmedju njih dvojice koji sjede za stolom) i okacili na stranicu stranke i svi clanovi i aktivisti djele tu sliku, pune su drustvene mreze. Isto tako je i sa ovim snimkom.

Gojko/PFC

pre 2 godine

Aman ljudi smanjite dozivljaj. Kao prvo tu je zbog Nemanje, i stoji do njega. Garant je Dodik sam dosao il kako vec, svadba je ne moze nole sad da bezi i odolazi… Pustite ga na miru, pa poludio bi kad bi moro na sve da pazi a i ovako vec sigurno pazi jer je to sto je…

foka

pre 2 godine

Vecinu bi bilo sramota da se grli i peva sa Dodikom. Sta ce mu ovakvo brukanje sa politicarima, narocito ovakvim koji su u sukobu sa celim svetom?
(zemlja zadruge i parova, 18. septembar 2021 21:42)

Svet uglavnom nije ni čuo za Dodika. Milanović je pričao da nemački političari nemaju pojma ko je predsednik BIH, niti što god znaju o prilikama na Balkanu. Ova šatorska veselja pljuju samo balkanski skorojevići jer ih valjda podseća na zavičaj predaka. Ostali pristojan svet je totalno ravnodušan.

Vladimir

pre 2 godine

Zašto u ovom našem društvu ne volimo sami sebe, zašto mrzimo pesme uz koje se veseli neko, ko god bio? Da li može nešto bez mržnje?

acca

pre 2 godine

Pametan decko. Procitas komentare na najobicniju vest i sve ti bude jasno.
(Brzi, 18. septembar 2021 22:19)

Ne sekiraj se, ovo sto vidis na nasim portalima je bas taj hibridni rat sa nama bivsih republika a srpskov govornog podrucja!

Ne beri brige, mogu ovako nesto da kreiraju sliku negativnu, ali djaba su krećili!!!

Mr Majestyk

pre 2 godine

Čim oni ovoliko pene, znači da su Srbi uradili nešto dobro.
(Neko iz mase, 18. septembar 2021 22:10)

Ova rečenica je suština naših problema. Dok ovako razmišljamo, neće nam biti bolje.

Brejk

pre 2 godine

Ovi političari će degradirati svakoga. Za njih je sve preizborna kampanja. Samo naivni i budale mogu da se pale na njih. Novače, sa kim si onaki si!

bionick

pre 2 godine

vidi se da mu je neprijatno. to su te situacije tipicne za nas narod: ocekuje se da se veselis, makar na silu. ako ne, onda nesto nije u redu sa tobom. jednog ortaka su u nekom drustvu otvoreno pitali da nije mozda gej zato sto je bio malo povucen. meni je uvek neprijatno u ovakvim situacijama jer pre svega ne znam reci tih pesama i ne mogu sebe da nateram da poslusam takvu muziku i naucim reci.

Apatrid

pre 2 godine

Sjajna vest za srbomrsce, autošoviniste i sve koji ne vole Srpske običaje i tradiciju. Ajmo raspalite 3,2,1...
(DodiG Bešlić., 18. septembar 2021 21:27)

Kakve veze ima novokomponovana bosansma muzika sa srpskim obicajima i tradicijom?

Nenad

pre 2 godine

Nole nemoj kao Sapic da zavrsis ljubi te brat!! Sto dalje od politicara (ma da razumem da nije Nole zvao Dodika na svadbu ali opet...)
Jos sako ti je veci za dve mere :-) Pamet u glavu!!!

Pih

pre 2 godine

Bolje i to nego da je u društvu mafijaša poput idola "građanske" Srbije Čedomira Jovanovića (omiljenog političara ovih što valjda slušaju Mocarta na svadbama)
(pst, 18. septembar 2021 22:29)

Ma kakvi nisi u toku Ceda je sad ista ekipa kao Dodik

Mikii

pre 2 godine

I onda da mi neko kaze sto ne gotivis novaka kao coveka, kao sportistu da ali kao coveka ne bas, ili on bas nista ne kapira
(Djipalo Juruz, 18. septembar 2021 21:23)

Kapira on sve, ali ga jednostavno ne zanima obican narod. Kako to ne shvatite vec jednom, pobogu?

don

pre 2 godine

Kao da nemamo nijednu pesmu sa nekim patriotskim poletom već ovu iz "Montevidea" koja je smorila za medalju.
U svim prilikama je pevaju kao da je najstarija srpska rodoljubiva pesma.

Moma

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu i visi kod onog prevaranta što propagira bosanske piramide i po ovakvim jagnje/prase svadbama i seljanama. Ne stoji mu to, iskreno, ko god kaže da se on ovde uklapa, laže. To ga njegova neotesana familija i niko drugi upućuje na ovakve stvari, inače ne znam šta će on sa takvim likovima.

Svi smo mi o stvari...

pre 2 godine

Bila je jedna kultna rock grupa GRIVA 80tih i 90tih i bila jedna njihova pesma SVI SMO MI U SVARI, U DUSHI MESARI...toliko

dd

pre 2 godine

da bog da ne osvojio vise nijedan turnir u zivotu!!!bilo mi je zao sto je izgubio od Medvedeva ali sad se radujem zbog toga!!!za mene on vise ne postoji!!!!!!!!!!!!!!

rs

pre 2 godine

Čemu kritike... Čovek je prvi političar u Republici Srpskoj, Nole je kao i Majdov svetski broj 1. Za patriote ovim se šalje šira slika, slika zajedništva dve države, što bi trebao da bude i krajnji cilj.

Ariel Ortega

pre 2 godine

hm ako je ovo mladoženja pored Noleta verovatno ga je ono naše ajde ustani da se veselimo...Nole je verovatno samo hteo da ga ispoštuje....vidi se da mu je neprijatno.

samopostovanje

pre 2 godine

50% komentara su od bosnjaka...20% od hrvata...ostalo su srbi....prije dva mjeseca republika srpska je po prvi put u istoriji pretekla federaciju i po platama i po penzijama...i ta razlika ce se samo povecavati...bosnjaci kipte od bijesa...zato dolaze da prvociraju

....

pre 2 godine

Za 200 maraka mesečnih primanja može vladati i baba Kurana a ne taj Dodik. Polupismeni vladaju a nepismeni iste glasaju…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. septembar 2021 22:30)

A ti tako pismen ispisuješ gramatički nepravilne rečenice.

Usput, prosečne neto plate u srpskom entitetu u BiH su prema zvaničnim podacima oko 1000 km, odnosno oko 500 evra.

patriJota = prevarant

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a vaši predstavnici odavde su Svetislav Basara i Teofil Pančić hahahahaha, nismo isti, mi smo elita za vas, to su kompleksi koji će vas drmusati do kraja vaših malih i bednih izdajničkih života.
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40)



Vidi ti njega, sto je sam sebe proglasio za velikog Srbina (na osnovu sopstvenih zelja i snova), i to se jos "skromno" stavio u drustvo velikih imena koje je nabrojao, vrh! Masta radi svasta. Fazon, ja, Dzordan, Mesi, Ronaldo, Djokovic, Federer, mi smo prave face i velicine. :D A garant bacas djubre po ulici, kao svaki "pravi, veliki Srbin".

драганнн

pre 2 godine

Свака част...а овој тројици можете само да пљунете под прозор...аутошовинисти...Еее само да ми је...хладне воде са Романије...

Andrea

pre 2 godine

Tragedija naseg naroda u jednoj fotki. Mesanje sporta i politike, i promovisanje toga kao potpuno pozeljan i afirmativan trend.
Preko jedne fotke dovedes u zabludu svoje glasac ontelo da si "brale" sa vrhunskim sportistima i pokazujes da si stalno u kampanji.
Djokovic, iako premazan i vrlo dobro svestan kako se stice naklonost naroda, ovo dozivljava kao neprijatnost ali nema nazad...
Dodikov mali, kako zovu Majdova, dozivljava ovo kao potvrdu svoje sportske vrednosti i drustvene pozicije.
Svi ste ljubav ka Srbiji dobro unovcili i dali joj novcanu vrednost.
Sto se ne proda nicemu i ne vredi, zar ne?!? Mucno je sve ovo.

KizaBGN

pre 2 godine

Najjače su mi one bailie koji su do juče klicale...bravo Nole legendo,kada je bio u onom cirkusu od Visokog a danas menjaju smer za 180*

..............

pre 2 godine

Novak koji jede specijalnu hranu, vozi se privatnim avionom, razgovara na prijemima sa kraljevima, malo malo pa dodje u ovu seljanu ....
(Moma, 19. septembar 2021 19:42)

E ovo je tipičan komentar malograđanina skučene svesti... Fuj.

Nole je poseban jer je najbolji teniser i veliki humanitarac.... a ne zato što se vozi privatnim avionom i sve to što si nabrojao..

Milica Kovic

pre 2 godine

@Oliver
Autosovinizam se prvi put pojavio u Nemackoj 30-tih godina. Ti autosovinisti su nakon rata vecinom ziveli u Istocnoj Nemackoj ali i u Zapadnoj Nemackoj, i mnogi su obavljali razne drzavne funkcije, cesto i veoma visoke.
Ne zaboravite da su mnogi od njih imali tokom rata aktivnu ulogu u borbi protiv svoje sopstvene zemlje.

Silvio

pre 2 godine

pa kluturan nas Nole, nece valjda reci, ja necu pored vas. ispostovao Majdova, nije prepostavljam dugo ostao, i nazad na piramide. ziveo nas Nole!

Ђенерал

pre 2 godine

Новак Ђоковић- 20 Гренд Слема и 36 АТП Мастерс.

Милорад Додик- 42 општине у Републици Српској и 3 у Федерацији.

Nesha

pre 2 godine

Još jedan dokaz da vrhunski sportista najčešće nije ništa drugo osim toga.
A Novak je već posrnuo na lekovitim piramidama, i td.

Gojko/PFC

pre 2 godine

@mile Druze Nisam mislio da je sam dosao na svadbu, vec se pridruzio dok su nole i nemanja vec pevali il sta vec… Mile dodik mi je kul skroz dok god ne sisa pet posto ove hrvate i muslimane u bosni… U ostalo se ne razumem..

Aleksa

pre 2 godine

Igrači Golden Stejta su odbili sastanak sa Trampom tradicionalno nakon osvajanja prstena, Reptorsi i Lejkersi takođe nisu ni razmatrali taj sastanak.
Neverovatna je doza nepovezanosti domaćih sportista sa populacijom oko sebe, ogleda se u tome što je LeBron kao eminentno lice crne populacije stao u zaštitu ugroženih dok od naših sportista niko da bekne i kaže nešto. Čast Nikoli Kaliniću, Ikodinoviću i onima koji otvoreno staju uz narod, a ostalima za nauk da ne idu na inaoguracije i da se ne vesele sa figurama tridesetogodišnjih devedesetih.

Mirjana

pre 2 godine

Au kakvi komentari, zapanjena sam. Odakle vama pravo, piskarala iza ekrana, da se mešate u privatni život bilo koga a još manje našeg najboljeg sportiste u istoriji sporta? Da li vi, koji se pozivate na primitivizam shvatate, kolko ste sami primitivni osudjujuci ga na svakom koraku, izuzev kada pobeđuje? Nadam se i molim Bogu, da čovek komentare na svoj privatni zivot, ne čita, da je iznad ovog našeg mulja i jada.
Novaku želim puno ljubavi i uspeha

Milo Lompar

pre 2 godine

Šta ste se popalili autošovinisti, pa Novak Đoković ionako ne predstavlja vas, nego nas pravcate Srbe, Srbende, poput Tesle, Pupina, Milankovića, Stepe Stepanovića, vojvode Mišića, Radomira Putnika, Jovana Dučića, Crnjanskog, Dositeja Obradovića, Vuka Karadžćića, Desanka Maksimović i drugih znamenitih i velikih Srba, a
(Milo Lompar, 18. septembar 2021 22:40
Imas tu bar dva, tri ako ne i cetiri Amerikanca
#(Ma vazi, 18. septembar 2021 23:19)



Ma važi bre, ako će ti biti lakše evo svi su Amerikanci hahahahaha,
a što se tiče ov gore pomenute "momčadi", meni je bitno da su se svi oni ponosili SRPSTVOM i posebno mi je drago da autošovinisti ne mogu da se pohvale takvim velikanima hahahahaha

DRAGAN

pre 2 godine

Nole u drustvu srba u veselju, puni bateriju za nove rekorde. Idemo brate srbine samo lagano i u zdravlju. Veliki pozdrav za nasu legendu NOVAKA.

GM

pre 2 godine

Ono kad... cekas bilo koju priliku da pljujes po Novaku.

A covek najbolji na svetu u svom poslu. A sta radi privatno... koga briga. Sta ti kome on smeta radis, u cemu si ti najbolji?

Sch..

pre 2 godine

Meni bi poraz bio da stanem pored ovog prostaka Dodika, a ne da igram dok on peva. Fuj.
(dr, 18. septembar 2021 21:31)

Što ,poznaješ čoveka ili ti se jednostavno ne sviđa ? Stvarno mi nisu jasni ljudi poput tebe koji jednostavno izaberu da vole ili ne vole nekog a nisu ga ni upoznali nego eto na osnovu pozicije na kojoj se nalazi ili jednostavno izgleda odaberu

DodiG Bešlić.

pre 2 godine

Kako volim kada se ovakvim tekstovima uskomeša ovo leglo autošovinista koje ovde obitava 24\7.Mmm prelep osećaj dok vas gledam kako se "jedite" na Novaka Đokovića.xexe

Sima

pre 2 godine

Demokratija je prijatelju, većina odllučuje, ako izabere i magarca moraš kao manjina to da poštuješ il put pod noge.
(GoranH, 18. septembar 2021 23:37)

Imenjače, demokratija jeste volja većine, ali do te većine treba doći poštenom procedurom. Propagandna mašinerija, ekonomska ucena, pritisak prema neistomišljenicima i sve ostale stvari kojima se političari služe da bi ostali na vlasti nisu demokratija.
A i takva većina je upitna. Da bi neko imao većinu potrebno je da ima više od polovine glasova od svih birača. Ovako je dovoljna polovina od izašlih na glasanje. To je polovina polovine, oko 25%.

Nikola PO

pre 2 godine

el se postovale epidemijske mere ?
(Aca, 18. septembar 2021 21:21)

Nisu zbog Noleta, jer je Nole poznati antivakser i ne j**e zivu silu kad je Covid u pitanju. Ne veruje u Covida iako su ga on i njegova prepametna zvocalica (pa duso, kako se to ponasas?) prelezali.

Ze

pre 2 godine

Djoksa, nemojte tako :) ipak su u pitanju vekovi koje smo proveli pod tim melosima, a ne pod ruskim pesmama. A i kad ih sve saberete (sve te Anatolije i Orijent) brojniji su od Rusa visestruko.

Mika

pre 2 godine

Ma naravno, samo Srbi umeju da kažu nešto loše o svojoj zemlji, drugi narodi imaju daleko vaspitanije građane, pa tako nemaju potrebe za rečju autošovinizam.
Uputio bih vas na mnoge inostrane članke, knjige, publikacije, u kojima taj i taj građanin Austrije, ili Francuske, govori najstrašnije stvari o svojoj zemlji i narodu. Ima i u prevodu. To se zove kritika društva. Jedno je tačno, a to je da je pojam autošovinizam zaživeo u Srbiji, i malo u ostalim zemljama istog jezika. To govori o Srbima, i tu se slažem: o onim Srbima koji upotrebljavaju tu reč. Koju je, jeste, izmislio Cirjaković, ali mogao je i da izmisli na primer “naciofili”, pa je normalan svet nikad ne bi upotrebio.

Šumadinac

pre 2 godine

E moj, Đokoviću. Koja transformacija. A pre ned. dana si plakao ko strina. Poštovao sam te puno, ali zadnjim potezima se max srozavaš. Šta li ti se desilo posle Vimbldona?

milos

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39) # Link komentara
Pa vama kojima su puna usta korone i da se ne postuju mere,ljudi umiru itd,recimo glavno pitanje je gde je najboljem teniseru sveta maska,eto zasto ne nosi masku i ne da primer...

Goran

pre 2 godine

Da je došao na šerijatsku svadbu Izetbegovićeve ćerke sa Erdoganom onda bi kao bilo u red!!! Pa zar nisu pjevali pjesmu Haida Beslća ???

Kvrckvrc

pre 2 godine

Mada nije greska ni propustiti veselje kada se vidi lista gostiju.
Znaci, niko nije rekao da Novak mora da bira goste na tudjoj svadbi, ali pokusaj da shvatis komentar. Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Lista gostiju na srpskoj svadbi? Nikad video. A zovu me cesto, nije da nije.

mozaks

pre 2 godine

sta bi bilo da nema ovih ,,,pametnih,,mobilnih telefona?
skoro niko nebi ni znao ni za ovu ni za masu drugih svadbi,gde se Novak ,Dodik.i drugi krecu..
nebi bilo ni ovakvih komentara..
svako vodi tudji zivot i brigu a svoju stavlja pod tepih i ljubomorno cuva iako bi mozda bila pljuvana ili hvaljena duplo vise..

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Mora da nosi masku, jer nije vakcinisan.

axon

pre 2 godine

I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?
(box, 18. septembar 2021 23:39)

Greši što postoji. Čovek koji sebi zadaje visok cilj promoviše upornost, volju. A najveća greška je što nas umesto po miloševiću i ratovima sada prepoznaju u svetu po njemu.. I ovde volimo i poštujemo miljane, kristijane, stanije kanjoše jer su oni bliži našem mentalitetu nego Novak

Stefan Simonovic

pre 2 godine

Pa nije se Novak zagrlio sa Dodikom, ne moze ni da bira ko ce da bude gost na tudjoj svadbi. I pogledajte prvo sebe, i recite da li ste 100 posto ispravni. Mnoge ljude gledam oko sebe kako viču "vidi ga lopov, vidi ga ovakav vidi ga onakav" A i sami kradu čim im se pruzi prilika, varaju žene, ponašaju se kao stola. Malo je čestitih ljudi, i oni obično ćute i gledaju sebe ...

Edward SanchezA

pre 2 godine

Muce jadnu decu u klupama sa maskama ili ih salju online, uskracuju im najlepse dane zivota i odrastanja, a onda na drugoj strani svaki dan po stotinak svadbi bez ikakvih mera (mislim kakve mere na svadbi svakako), pa je l` to fer, je l` to fer?

Milica Kovic

pre 2 godine

@box
I jel moze da mi kaze neko od vas pljuvaca sta to Novak ovde pogresno radi? Veseli se covek na svadbi na kojoj je svat. Ne, ozbiljno recite mi gde gresi?

Samo će mu se kazti, jednog dana.

Uki

pre 2 godine

Realno , sta je Noletu ovo potrebno da se maje sa ovim likovima ovde , brate mili , izgleda da mu je mLogo tesko pao ovaj zadnji poraz , pa poceo da "talasa" po kafanama ...

Mr Majestyk

pre 2 godine

A koliko vas je tu?
(mi vi, 18. septembar 2021 23:32)

Nas koji ne uživamo u teranju inata svima oko sebe, očigledno puno manje nego vas kojima je inat jedini uspeh u životu.

Veseljak

pre 2 godine

Cesto kada neko zeli da ispadne pametnjakovic, "ispadne glup u drustvu".
(bla bla truc, 18. septembar 2021 23:37)

Tvoj komentar je izvanredna potvrda tvoje tvrdnje.