Vesti

Početak kraja danas?

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) danas održava sastanak, a njihov hitni odbor za kovid-19 mogao bi da predloži Glavnoj skupštini ukidanje pandemije gotovo tri godine otkako je proglašena.

Vesti petak 27.01. 12:25 Komentara: 26

Lidl Srbija podržava osvešćenu ishranu

Kao kompanija koja posluje na tržištu trgovine, Lidl Srbija prepoznaje svoj uticaj u pogledu načina ishrane kod ljudi i odgovorno se ponaša po pitanju zdravlja potrošača i planete. Zato se u okviru svoje strategije kompanija obavezala da će posvećeno raditi na tome da uz transparentnu komunikaciju pruži što širi asortiman ponude zdravijih i održivijih proizvoda. Na ovaj način će svojim potrošačima olakšati donošenje odgovornih odluka prilikom kupovine i time pozitivno uticati na svoj i život drugih ljudi, kao i zaštitu planete.

Vesti četvrtak 26.01. 13:05 Komentara: 2

Greške koje pravimo kada radimo trbušnjake

Čak iako vežbamo redovno i znamo kako se vežbe pravilno rade, vrlo često se dešava da nam se potkradaju neke sitne greške. Ovakve greške mogu da umanje rezultate vežbanja, ali, u najgorem, mogu dovesti i do povreda. Dakle, ako osećate da grupa mišića koju vežbate “ne radi”, ili osećate bol u bilo kom delu tela preporučujemo vam da preispitate način na koji radite te vežbe, možda pravite neku grešku. Po iskustvu trenera u fitnes centrima najčešće pravimo greške kada radimo vežbe za trbušnjake.

Vesti ponedeljak 23.01. 20:49 Komentara: 12
strana 1 od 19 idi na stranu