Veliki brat
pre 1 godinu
Pa iz teksta se da zakljuciti da se termickom obradom ova bakterija unistava. Sve u svemu tresla se gora , rodio se mis.
(Gradjanin, 22. septembar 2022 17:12)
A šta ako neko ipak gricne komadić pre kuvanja ili prženja? A nigde ne piše na pakovanju da to nije bezbedno!
Ja sam se pre oko 5 godina otrovao kobasicom jednog lanca mesara, očigledno su ostavili ceo sadržaj vitrine da prenoći tako, jer ih je mrzelo da premeštaju u komoru, ili je stigla ukvarena, a prodavačica se još nije razbudila, pošto je bilo oko 7:30 ujutru, pa mi uvalila one iz vitrine umesto da donse iz komore. Inače, u par navrata su mi tako donosili iz komore, a za ono u vitrini komentarisali da je "za gledanje".
Izgleda da su creva za kobasicu bila ukvarena i
Ovo je upozorenje došlo iz hrvatske..Rade li se ovde kontrole ?
(Evroazija forever, 22. septembar 2022 19:22)
Kakvu ovde kontrolu, ovde gde god kupim bilo šta suhomestanto u onom pakovanju od 100g, moram posle par zalogaja da bacim mačkama, i čak one pomirišu i neće da jedu. Ono što prodaju na meru iz vitrina, preko 90% ne bi prošlo bilo kakvu laboratorijku kontrolu, to je sve puno bakterija i samo zahvaljujući tome što većina ljudi ovde na Balkanu ima stomak da bi mogla i eksere da svari, nemamo epidemije trovanja takvom hranom.
U Srbiji je 80% ljudi zaboravilo kako mirišu i kakav ukus imaju domaća pršuta i slanina, pa mogu u ovim marketima da im prodaju đubre koje se proizvodi od mesa uvezenog iz EU kome je istekao rok!
17 Komentari
Sortiraj po: