Ponedeljak, 08.08.2022.

16:25

Naučnici otkrili moćan skrob koji se nalazi u 5 namirnica, smanjuje opseg karcinoma više od 60 odsto

Izvor: Živim.hr

Nauènici otkrili moæan skrob koji se nalazi u 5 namirnica, smanjuje opseg karcinoma više od 60 odsto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

2 Komentari

Sortiraj po:

466453

pre 1 godinu

Sve stoji, ništa novo. :(
Rezultat je buterna kiselina u debelom crevu i bakterije oko nje.
Rezultat #2 je smrad nad smradovima. :D
Klasika, mirise li lepo i dobrog je ukusa, otrov je.
Pročitajte malo o buternoj kiselini, možda klikne. ;)

Bocke

pre 1 godinu

Krompir, pirinac, testenine - ako se cuvvaju u frizideru 24 sati nakon termiceke obrade, povecavaju kolicinu rezistentnog skroba za vise od 50%, koji, kao sto je i ovde navedeno, lako dospeva do creva i dolazi do stvaranja veoma velike kolicine probiotika i prebiotika.

466453

pre 1 godinu

Sve stoji, ništa novo. :(
Rezultat je buterna kiselina u debelom crevu i bakterije oko nje.
Rezultat #2 je smrad nad smradovima. :D
Klasika, mirise li lepo i dobrog je ukusa, otrov je.
Pročitajte malo o buternoj kiselini, možda klikne. ;)

Bocke

pre 1 godinu

Krompir, pirinac, testenine - ako se cuvvaju u frizideru 24 sati nakon termiceke obrade, povecavaju kolicinu rezistentnog skroba za vise od 50%, koji, kao sto je i ovde navedeno, lako dospeva do creva i dolazi do stvaranja veoma velike kolicine probiotika i prebiotika.

Bocke

pre 1 godinu

Krompir, pirinac, testenine - ako se cuvvaju u frizideru 24 sati nakon termiceke obrade, povecavaju kolicinu rezistentnog skroba za vise od 50%, koji, kao sto je i ovde navedeno, lako dospeva do creva i dolazi do stvaranja veoma velike kolicine probiotika i prebiotika.

466453

pre 1 godinu

Sve stoji, ništa novo. :(
Rezultat je buterna kiselina u debelom crevu i bakterije oko nje.
Rezultat #2 je smrad nad smradovima. :D
Klasika, mirise li lepo i dobrog je ukusa, otrov je.
Pročitajte malo o buternoj kiselini, možda klikne. ;)