Đoković ugrožen zbog Čilića

Učešće Novaka Đokovića na Vimbldonu ugroženo je zbog povlačenja Marina Čilića sa turnira.

Izvor: RM

Utorak, 28.06.2022.

10:56

Đoković ugrožen zbog Čilića
Foto: Profimedia

Čilić je dobio pozitivan test na koronavirus i u skladu sa tim je morao da se povuče sa turnira. Upravo zbog toga povlačenja Čilića, u problemu bi mogao da se nađe Novak Đoković.

Naime, njih dvojica su zajedno trenirali pred početak trećeg grend slema sezone na centralnom terenu "Ol Ingland klaba".

Bliski kontakt sa Marinom Čilićem u četvrtak 23. juna mogao bi da znači i kraj Novakovog učešća na VImbldonu ukoliko se ispostavi da je i Đoković pozitivan na koronavirus. Međutim za sada ne postoje informacije o eventualnom testiranju trećeg tenisera sveta.

Đoković je u ponedeljak pobedio korejskog tenisera Sonvua Kvona sa 3:1 u setovima i u drugom kolu će igrati protiv Tanasija Kokinakisa.

Što se tiče Čilića, on je bio u polovini žreba u kojoj se nalazi i Rafael Nadal, a sa Špancem je mogao da se sastane u četvrtfinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: