Nova vest
Vaterpolo

Utorak, 23.05.2023.

22:30

Novi Beograd na Pro Reko ili Olimpijakos u četvrtfinalu

Vaterpolo klub Novi Beograd u poslednjem kolu B grupe, u sjajnom ambijentu Sportskog centra "11. april", savladao Špandau rezultatom 13:8 (7:3, 1:2, 4:2, 1:1).

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Novi Beograd na Pro Reko ili Olimpijakos u četvrtfinalu
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Novobeograđani su već u prvoj četvrtini stekli četiri gola prednosti, što im je omogićilo da meč rutinski privedu kraju u svoju korist.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Duško Pijetlović sa tri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos, Nikola Jakšić, Alvaro Granados i Strahinja Rašović.

Na finalnom turniru Lige šampiona, od 31. maja do 3. juna, osim Novog Beograda učestvovaće još Breša, Ferencvaroš, Jug, Barseloneta, Pro Reko, Olimpijakos i Vuljagmeni.

Rival Novog Beograda će biti trećeplasirani iz grupe B, a to će biti pobednik duela Olimpijakosa i Pro Reka koji je na programu u sredu od 19 časova.

Titulu upravo brani italijanski Pro eko, koji je prošle sezone u finalu savladao Novi Beograd posle boljeg izvođenja peteraca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve