Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 24.10.2022.

13:45

"Nijednog trenutka ne potcenjujemo nijednog protivnika"

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Superlige Srbije gostuju u Nišu ekipi Naisa.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Foto: VK Novi Beograd

Meč je na programu u sredu od 20 časova, a Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

Ekipa trenera Živka Gocića je u prošlom kolu, posle velike borbe i u neizvesnoj završnici, izgubila od Radničkog iz Kragujevca, a strateg Novobeograđana je sumirao utiske sa derbija.

"Bila je to prva bitna utakmica u sezoni za nas. Taj derbi meč je, kao što sam i u najavnoj konferenciji za medije rekao, došao rano, ali to ne može biti alibi. Ta utakmica nije završena onako kako smo želeli, ali nam je pokazala na čemu treba da radimo u budućnosti. Ako ovaj poraz iskoristimo na pravi način, da izvučemo pouke, može mnogo da nam koristi u nastavku sezone", konstatovao je Gocić.
Između dva duela u Superligi Srbije ekipu Novog Beograda "zatresao" je pravi bejbi bum, s obzirom da su Dušan Mandić i Strahinja Rašović dobili prinove.

"U klubu smo bogatiji za dva nova člana. To su Ognjen Mandić i Kalina Rašović i koristim ovu priliku da čestitam ponosnim roditeljima“, rekao je Gocić i potom se osvrnuo na predstojeći duel sa Nišlijama.
"Sledi nam duel protiv ekipe od koje smo svakako kvalitetniji, ali to moramo da dokažemo i u bazenu. Nijednog trenutka ne potcenjujemo nijednog protivnika, pa to nećemo uraditi ni ovog puta, već ćemo se truditi da od prvog do poslednjeg minuta budemo koncetrisani i motivisani da pružimo svoj makismum. Ako budemo imali takav pristup siguran sam da neće biti probelma i da ćemo se iz Niša vratiti sa tri nova boda", zaključio je Gocić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve