Nova vest
Vaterpolo

Sreda, 19.10.2022.

21:30

Filipović potvrdio: Ovo mi je poslednja igračka sezona

Filip Filipović, jedan od najboljih vaterpolista sveta, potvrdio je da je u toku njegova poslednja igračka sezona.

Izvor: B92

Autor:B92

Filipović potvrdio: Ovo mi je poslednja igračka sezona
Foto: Profimedia/Marcel ter Bals/Orange Pictures

On je to izjavio prilikom susreta igrača Olimpijakosa i predstavnika medija.

"Ovo je moja poslednja sezona u igračkoj karijeri. Imamo najviše ambicije u ovoj sezoni, želimo što dalje u Ligi šampiona, želimo do finalnog turnira, polufinala, trona, zašto da ne. Imamo pravo da se nadamo. Pripremali smo se zajedno, možemo da budemo optimisti", rekao je srpski reprezentativac.

Olimpijakos sa klupe predvodi Igor Milanović, a Filipović, koji je nastupao sa velikim uspehom i za Partizan, Solnok, Pro reko i Radnički, srećan je zbog njegovog dolaska.

"Uzbuđeni smo zbog toga, imamo novog trenera ali i nekoliko mladih novih igrača koji su doneli energiju potrebnu za velike rezultate. Imaćemo pravu proveru protiv evropskog šampiona Pro Reka sredinom novembra. O Milanoviću dovoljno govore njegovi rezultati. On živi za svaki trening i srećni smo što je sa nama. Njegov prethodnik Teodoros Vlahos je ispisao istoriju, ne samo Olimpijakosa već i grčkog vaterpola. Jedan je od najboljih trenera sa kojima sam radio u karijeri", zaključio je Filipović.

Cilj grčkog šampiona je da osvoji oba domaća trofeja, ali i da se plasira na finalni turnir Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve