Nova vest
Vaterpolo

Subota, 25.06.2022.

22:14

Strahinja Rašović daje individualna priznanja za pobedu Srbije

Vaterpolista Srbije Strahinja Rašović izjavio je da bi "dao sva individualna priznanja" za pobede u narednim mečevima na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj.

Izvor:

Autor:

Strahinja Rašović daje individualna priznanja za pobedu Srbije
Foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

Srbija je pobedila Kazahstan sa 22:3, u poslednjem kolu grupne faze takmičenja, a Rašović je postigao šest golova i poneo priznanje za najboljeg igrača utakmice.

"Daću sva individulana priznaja, samo da mi pobedimo u narednim utakmicama. Igrali smo danas od početka do kraja, nijednog momenta nismo stajali", izjavio je Rašović, a preneo Vaterpolo savez Srbije.

Rašović je dodao i da je današnja ubedljiva pobeda "jako bitna za samopuzdanje tima".

"Čeka nas četvrtfinale u Budimpešti, najbitnija utakmica. Svi smo mislima okrenuti ka tome. Morali smo i ekipno i individualno da se podignemo, i da se napunimo samopozdanjem pred četvrtfinale", dodao je Rašović.

Srbija je takmičenje u grupi završila sa sve tri pobede, i obezbedila prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale.

"Mi smo na pravom putu. Bilo je važno da razvijamo kontranapad i povećamo efikasnost u realizaciji. Idemo dalje, imamo sada vremena da se pripremimo najverovatnije za Hrvatsku. Spremićemo se i čekati", rekao je pomoćni trener reprezentacije Predrag Mihailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve