Nova vest
Vaterpolo

Nedelja, 10.10.2021.

14:25

Zvezda izgubila od Hrvata, ali ide u baraž sa prvog mesta

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su u trećem kolu glavne runde kvalifikacija za Ligu šampiona od zagrebačke Mladosti rezultatom 9:8 (1:1, 3:3, 3:3, 2:1).

Izvor: SS

Autor: SS

Zvezda izgubila od Hrvata, ali ide u baraž sa prvog mesta
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli u prethodno bili bolji od Monpeljea (11:7) i Apolona (14:8), tako da će ipak sa prvog mesta ići u baraž za ulazak u elitno takmičenje.

Tamo su već Novi Beograd i Radnički iz Kragujevca od srpskih klubova, a Zvezda će u dvomeču igrati protiv Savone, Budimpešte ili Barselone, u zavisnosti od volje žreba.

Golove za izabranike Aleksandra Filipovića protiv Mladosti postizali su Ivan Basara dva puta, Veljko Tankosić, Bogdan Đurđić, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Stefan Pješivac.

Strelci za Zagrepčane bili su Marin Dašić sa čak pet golova, Dario Rakovac dva, Franko Lazić i Ivan Vrbnjak po jedan.

Meč je rešen u poslednjem minutu kada je Mladost posle prokockanog napada dobila peterac zbog greške Zvezde prilikom izmene.

Milojević nije smeo da uđe u bazen zbog tri lične greške i zato je kazna bila dosuđen peterac za domaćina kojim su došli do konačnih 9:8.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve