Ni "p" od prijateljske: Navijači Seltika gađali Džerarda bocama i novčićima VIDEO

Legende Liverpula pobedile su na Enfildu Seltik u prijateljskoj utakmici koja je imala humanitarni karakter, 2:0.

Izvor: Z.K.

Subota, 25.03.2023.

19:15

Ni
Foto: Profimedia

Pred više od 40.000 gledalaca, "crvene" je do trijumfa predvodio bivši kapiten Stiven Džerard koji je bio i strelac gola sa penala u prvom poluvremenu.

Drugi gol postigao je Mark Gonzales, ali centralna figura duela bio je svakako Džerard koji je napravio gest koji se nije dopao navijačima Seltika, kojih je bilo poprilično na tribinama Enfilda.

Samo što je postigao gol sa bele tačke u 38. minutu, Džerard je otrčao da se raduje pred navijačima Seltika, koji su mu uzvratili zviždanjem, a ka njemu je poletelo i nekoliko novčića i jedna boca.

Srećom, ona ga je promašila i završila na travi.

Poznato je da je Džerard do prošle godine bio na kormilu ljutog gradskog rivala Seltika, ekipe Rendžersa i otuda taj animozitet između njega i navijača kluba iz Glazgova.

Kako god bilo, sve se dobro završilo, a u timu Liverpula pojavili su se i Sami Hipija, Gari Mekalister, Stiv Mekmanaman, Robi Kin i Dirk Kujt.

U timu Seltika bili su i Stilijan Petrov, Artur Boruc, Mikael Lustig, Džo Ledli, Emilio Izagire i Jan Venegor of Haselink.

Sav prihod išao je u humanitarne svrhe koje podržava fondacija Liverpula i njoj bliski saradnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: