"Jokiću, kako ćeš do NBA finala kad jedva možeš da prođeš kroz Burger King?"

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo bio je gost "Dejli šoua", američke emisije zabavnog karaktera, gde je imao zadatak da proziva kolege iz NBA.

Izvor:

Utorak, 28.02.2023.

16:39

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Prva meta za dvostrukog MVP-ja je bio centar Denvera Nikola Jokić.

"Džokeru, kako ćeš se plasirati u finale NBA ka izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King", našalio se Adetokumbo, pa potom brzo dodao:

"Jokiću, volim tvoju igru."

Sledeći na redu je bio Kevin Durent, koji je nedavno stigao u redove Finiks Sansa.

"Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu", upitao je dvostrukog NBA šampiona.

Jedini na čiji se račun nije našalio bio je Lebron Džejms koji je tokom ovog meseca oborio rekord Karima Abdula Džabara po ukupnom broju poena.

"Lebrone, volim tvoju igru čoveče. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš", zaključio je Janis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: