GOAT se vraća

Prema mišljenju mnogih najbolji borac svih vremena je Džon Džons i ponovo ćemo ga gledati u oktagonu.

Izvor: SN

Nedelja, 15.01.2023.

09:45

GOAT se vraća
Foto: Profimedia

Šokantna i skandalozna odluka dočekala je MMA fanove kada je Dejna Vajt objavio da je Frensis Nganu otpušten i da je pojas teške kategorije slobodan.

Već danima se spekuliše o borbi između Džona Džonsa i Sirila Gana, čak je na internetu osvanuo i poster sa T-Mobile Arene u Las Vegasu i ispostavilo se da je istinit.

GOAT Džon Džons se 4. marta 2023. godine vraća u oktagon i za pojas teške kategorije boriće se protiv kanadskog borca i nekadašnjeg timskog kolege Frensisa Nganua – Sirila Gana.

Mnogi će sa oduševljenjem prihvatiti ovaj okršaj, dok će mnogi i dalje ispitivati odluke UFC organizacije jer nije baš svakidašnje ponašanje da se možda i najbolji teškaš planete na takav način otpusti.

Sve u svemu, moći ćemo da gledamo Džona Džonsa po prvi put posle tri godine jer je njegov poslednji UFC meč bio u poluteškoj kategoriji kada je 8. februara 2020. godine kada je bio bolji od Dominika Rejesa.

Džons je potom objavio odlazak u penziju, pa pomenuo povratak, ali u tešku kategoriju i to ćemo sada moći i da vidimo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: