Lebron umoran od poraza, hoće li zatražiti trejd?

Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, bio je frustriran novim porazom ekipe, u kom je on ponovo imao odličan učinak, ali bez nekog rezultata.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.12.2022.

16:30

Lebron umoran od poraza, hoće li zatražiti trejd?
(AP Photo/Emil T. Lippe)

Lejkersi imaju negativan skor, a Džejms u 38. godini igra izvrsno, ali ekipa iz grada anđela nije u stanju da te partije pretvori u pobedi.

Lebron je u porazu od Majamija ostvario učinak od 27 poena i šest asistencija, a posle utakmice rekao je da želi i dalje se takmiči za titulu šampiona i da mu njegove dobre partije ništa ne znače, kada ekipa gubi.

"Ja sam pobednik i želim da pobedim. Želja mi je da se i dalje takmičim za titulu šampiona. To je oduvek bila moja strast... Igrati košarku na ovom nivou samo da bih igrao košarku nije u mom DNK", kazao je Lebron.

Džejmsu je očigledno poraza preko glave, a pitanje je kako će se ekipa izvući iz serije slabih rezultata, kada je drugi najbolji košarkaš - Entoni Dejvis - povređen i na teren će se vratiti tek krajem januara.

Lebron ima 38 godina i svima je jasno da mu nije ostalo mnogo vremena za napad na petu titulu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: