Poznati protivnici odbojkaša Partizana i Zvezde u Kupu CEV

Odbojkaši Partizana igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv švajcarskog Lindaren Volej Arisvila.

Izvor: B92

Subota, 29.10.2022.

13:55

Poznati protivnici odbojkaša Partizana i Zvezde u Kupu CEV
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Zvezda će igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija.

Lindaren Volej Amrisvil će biti domaćin u prvom meču protiv aktuelnog pobednika Kupa Srbije Partizana. Utakmica će se igrati u sredu, 9. novembra od 19.00 časova u Amrisvilu, u Švajcarskoj.

Revanš je na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u dvorani SC Master u Beogradu.

Zvezda će prvu utakmicu u šesnaestini finala Kupa CEV protiv Savo Volej Kuopija igrati u utorak, 8. novembra od 16.30 u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš utakmica na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u Finskoj.

Ukoliko eliminiše Švajcarce, Partizan će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Mladost Zagreb – Grinjard Mazeik.

Crvena zvezda će ukoliko eliminiše Fince, u osmini finala igrati protiv pobednika dvomeča Arkada Galaci – Neftohimik Burgas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: