Skandal na Svetskom prvenstvu – iz nikad bizarnijeg razloga izbačena iz ekipe VIDEO

Reprezentacija Holandije ostala je bez medalje na Svetskom prvenstvu u biciklizmu na stazi nakon bizarnih okolnosti.

Izvor: LN

Četvrtak, 13.10.2022.

17:43

Skandal na Svetskom prvenstvu – iz nikad bizarnijeg razloga izbačena iz ekipe VIDEO
Foto: Profimedia/ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Biciklistkinja Heti van de Vouv je izbačena iz tima nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da krene trka zbog administrativne greške.

Kamere su je momentalno uhvatile u suzama jer je zbog "gluposti" ostala bez šanse da se trka protiv Velike Britanije za bronzu.

"Postavu možete da promenite do pola sata pred početak trke. Ne znam šta se desilo", bilo je zapažanje komentatora Džoane Rouzvel.

Zbog toga su Kira Lambernik, Šejn Braspeniks i Stefi van der Pet imale bukvalno manje od 60 sekundi da se pripreme za trku za koju se nisu spremale zajedno.

"Ovo nikada nisam videla", prokomenarisala je Rouzvel nakon što se ustanovilo da je Holandija upisala pogrešno ime na spisku takmičarki za tu trku.

Zbog toga što se nije trkala, Van der Vouv bi ostala bez medalje da je Holandija istu osvojila, ali su na kraju Britanke bile bolje i bronza je pripala Loren Bel, Sofi Kejpvel i Emi Finukejn.

Zlato je osvojila Nemačka, a srebro je pripalo Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: