"Ludnica" u Los Anđelesu: Vestbruk "leti" iz ekipe?

Los Anđeles Lejkersi su spremni da se odreknu Rasela Vestbruka, piše Atletik.

Izvor: SN

Ponedeljak, 03.10.2022.

18:15

Foto: Profimedia

Dobro obavešteni portal Atletik javlja da bi Rasel Vestbruk mogao uskoro da napusti Los Anđeles Lejkerse.

Novi trener Lejkersa, Darvin Hem, od leta 2022. godine pomno prati rad Rasela Vestbruka i smatra da mu se iskusni plejmejker baš i ne uklapa u planove

Plan je da ga pošalju u Indijana Pejserse u zamenu za šutera Badija Hilda i jednog od najboljih defanzivnih centara lige Majlsa Tarnera, a Pejsersi bi dobili i dva pika prve runde (2027 i 2029), oba nezaštićena.

Vestbruk je svake sekunde bio potpuni profesionalac i odradio sve što se od njega zahtevalo, čak je bio i na sastancima sa Patrikom Beverlijem i tokom utakmice sedeo na klupi pored njega, a poznato je da se uopšte ne vole.

Popularni "Brodi" je odavno upitan u rosteru Lejkersa, a s ozbirom na zdravstveno stanje Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa veruje se da bi trejedovanjem Rasela tim profitirao i pronašao igrača koji se bolje uklapa.

Vestbruk ima 33 godine i trebalo bi da u noći između ponedeljka i utorka odigra prvi predsezonski meč protiv Sakramento Kingsa, ali sve je sada moguće...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: