Prvi poraz Majamija, povredio se Tua VIDEO

Otvoreno je 4. kolo NFL sezone, a prošlosezonski finalisti Sinsinati Bengalsi slavili su trijumf na domaćem stadionu protiv Majami Dolfinsa rezultatom 27:15.

Izvor: SS

Petak, 30.09.2022.

09:56

Prvi poraz Majamija, povredio se Tua VIDEO
Foto: Profimedia

Osim krajnjeg ishoda, glavna vest sa ovog meča jeste da je povredu doživeo prvi kvoterbek ekipe Majamija Tua Tagovailoa.

On je šest minuta pre kraja prvog poluvremena doživeo "sek" od strane Džoša Tupua, inače teškog 145 kilograma.

Tagovailoa je doživeo povredu vrata i na nosilima je iznet sa terena, ali je mogao da pomera ekstremitete što daje dobre znakove za nastavak sezone.

Moraće da prođe detaljne preglede pre nego što se ustanovi da li će i kada moći da se vrati u roster.

Što se tiče same utakmice, Sinsinati je vodio u većem delu susreta, iako je Majami imao prilike da preokrene, posebno nakon pasa od 64 jarda Tedija Bridžvotera ka Tajriku Hilu.

Ipak, Sinsinati je odoleo i potom zadao poslednji udarac na 1:53 do kraja kada je Džo Burou proigrao Hejdena Hursta i tada je razlika postala prevelika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: