Liverpul šest nedelja bez Alkantare

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da će vezni igrač Tijago Alkantara zbog povrede tetive biti van terena četiri do šest nedelja.

Izvor: SN

Petak, 12.08.2022.

19:30

Liverpul šest nedelja bez Alkantare
EPA-EFE/PETER POWELL

"Imamo povredjene igrače i to je tako. Pitanje je koliko dugo će biti van terena. Tijago je dobar, ali povreda nije dobra. Kažu da će biti van terena četiri do šest nedelja. Radije bih četiri", rekao je Klop, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Španski fudbaler se povredio u meču prvog kola Premijer lige na gostovanju protiv Fulama (2:2), zbog čega je napustio teren u 51. minutu.

Klop zbog povreda ne može da računa na Kertisa Džonsa i Aleksa Okslejd-Čemberlena, dok će se na teren u ponedeljak vratiti Nabi Keita.

Nemački stručnjak istakao je da postoje "različita rešenja" za probleme sa povredama.

"Jedno od njih je transfer. To ima smisla samo ako možemo da dovedemo pravog igrača, pravog, a ne samo igrača", dodao je on.

Fudbaleri Liverpula će meč drugog kola Premijer lige igrati u ponedeljak na svom terenu protiv Kristal Palasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: