Još jedan skandal – Partizan otkazao konferenciju!

Nakon katastrofe i eliminacije od AEK-a iz Larnake, Partizan je još jednom pokazao koliko tone kao klub.

Izvor: SS

Četvrtak, 11.08.2022.

23:45

Još jedan skandal – Partizan otkazao konferenciju!
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Novinari desetine beogradskih redakcija strpljivo su sačekali prilično dugačku konferenciju za medije Kiprana, da bi dobili odgovore na mnogobrojna pitanja.

Kada je to vreme došlo, pojavila se samo portparol kluba Biljana Obradović koja je predstavnicima medija saopštila da konferencije neće biti.

Na zaprepašćenje svih prisutnih i dodatno pitanje da se navede razlog, budući da je u pitanju UEFA takmičenje i postoji protokol koji mora da se ispuštuje, ona je odgovorila:

"Ne znam ništa više od onoga što se piše po portalima. Nikakvo obaveštenje nisam dobila od kluba, osim da neće biti konferencija i to sa došla lično da vam saopštim", rekla je Biljana Obradović.

Na potpitanje šta je sa Ilijom Stolicom i njegovim statusom trenera, kratko je rekla:

"Mislim da je, po svemu sudeći, sve jasno...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: