Šarić: Oduševljen sam što nas je pojačao Amerikanac

Hrvatski košarkaš Dario Šarić zadovoljan je što je tu reprezentaciju pojačao stranac – Amerikanac Džejlen Smit.

Izvor: MT

Četvrtak, 11.08.2022.

20:00

Šarić: Oduševljen sam što nas je pojačao Amerikanac
EPA/JORGE ZAPATA

Igrač Finiks Sansa propustio je čitavu sezonu zbog teške povrede, ali sada je spreman za Evrobasket.

Hrvatska je smeštena u grupi C, zajedno sa Estonijom, Ukrajinom, Velikom Britanijom, Italijom i Grčkom, a Šarić smatra da će za adaptaciju biti potrebno vreme.

"Oduševljen sam što je Savez odlučio da nas pojača američkim igračem. On je svega nekoliko dana sa ekipom i treba biti realan sa očekivanjima. Navikavamo se još uvek jedni na druge", rekao je Šarić.

Šarić nema nekih očekivanja od predstojeće kontinentalne smotre.

"Prethodni rezultati su takvi da ne možemo da očekujemo nešto veliko na Evrobasketu. Imamo 12 momaka koji su spremni da se bore. Idemo iz meča u meč i samo tako možemo da razmišljamo. Teško je u ovom momentu pričati o očekivanjima na turniru", dodao je Dario.

Hrvatska prvi meč igra protiv Grčke, 2. septembra u Milanu, od 17.00 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: