Bivši fudbaler Čelsija optužio Mitrovića da se bacio VIDEO

Endi Tauzend, koji je od 1990. do 1993. igrao za Čelsi, smatra da je Aleksandar Mitrović inscenario penal na utakmici protiv Liverpula.

Izvor: B92

Nedelja, 07.08.2022.

11:47

Bivši fudbaler Čelsija optužio Mitrovića da se bacio VIDEO
Foto: Profimedia

Mitrović je odigrao utakmicu iz snova u prvom kolu Premijer lige, postigao je dva gola i bio najzaslužniji za bod Fulama, a drugi pogodak bio je sa bele tačke.

Upravo je kontakt koji je prethodio, a koji je bio između Mitrovića i Van Dajka, bio sporan Tauzendu.

"Video sam da je Van Dajk rekao sudiji ‘nema šanse‘. Po mom mišljenju, utisak je da je Mitrović prelako pao", rekao je Tauzend za "Talksport".

"Da li je Van Dajk zakačio Mitrovića, nisam siguran, ali svakako je loše bio postavljen. Ipak, nisam video mnogo kontakta i ako je to slučaj, onda penal ne sme da bude suđen", dodao je Englez.

Igrao se 72. minut kada je Mitrović realizovao penal, čime je drugi put na utakmici doveo Fulam u vođstvo.

"Meni je izgledalo kao inscenirano, kao da se bacio. Nije ga dotakao. Sudija je trebalo da pogleda usporeni snimak na monitoru. Ako je bilo ozbiljne sumnje – jednostavno je morao", kazao je bivši fudbale Čelsija, Aston Vile, Midlzbroa...

"Voleo bih kada bismo mogli da čujemo razgovore između sudija. Trebalo bi to da učine. Niko nije imao pojma šta se dešava na terenu i zbog toga bi trebalo to uvesti", zaključio je Tauzend.

Neka pogleda još koji put gospodin Tauzend, kontakt je bio očigledan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: