Da li je Votson premalo kažnjen?

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson dobio je kaznu zbog optužbe da je seksualno uznemiravao više 20 žena.

Izvor: SS

Ponedeljak, 01.08.2022.

20:42

Da li je Votson premalo kažnjen?
Foto: Profimedia/Nick Cammett

Iako sudski nije osuđen još uvek, NFL je odlučio da ga suspenduje na šest utakmica, što znači da će ove sezone moći da debituje za franšizu koja ga je potpisala između dve sezone.

Navodno je postigao vansudsko poravnanje sa 23 od 24 žene koje su ga optužile da ih je seksualno uznemiravao tokom tretmana masaže.

Votson je potpisao ugovor na 230.000.000 evra, nakon što je prošlu sezonu u Hjuston Teksansima presočio baš zbog ovih optužbi.

U američkoj javnosti se povela polemika da li je dovoljno kažnjen, makar kada se pogledaju kazne koje su dobijali drugi igrači američkog fudbala.

Tako je recimo Džoš Gordon zbog korišćenja marihuane kažnjen sa preko 25 utakmica suspenzije (što je gotovo dve pune sezone), a Martevijus Brajant na neodređen period iz istog razloga.

Kalvin Ridli je pauzirao 17 mečeva zbog klađenja, a Daren Voler 16 zbog problematične supstance.

Votson će propustiti mečeve u septembru i oktobru, a već od novembra će biti na terenu, s tim da će do tada nastaviti redovno da trenira sa svojom ofanzivnom linijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: