Olimpijski šampion završio u bolnici nakon sudara VIDEO

Dvojica britanskih biciklista hospitalizovano je nakon sudara u kvalifikacionoj skreč trci na Igrama Komonvelta u Birmingemu.

Izvor:

Nedelja, 31.07.2022.

16:34

Olimpijski šampion završio u bolnici nakon sudara VIDEO
EPA/ALEX BROADWAY

U bolnicu su prevezeni aktuelni olimpijski prvak u omniumu Met Vols i njegov sunarodnik Metju Bostok, dok je više gledalaca zatražilo lekarsku pomoć.

U sudaru je učestvovalo nekoliko vozača, koji su izleteli i završili u publici.

Volsu je gotovo 40 minuta ukazivana pomoć na tribinama, pre nego što je otišao u bolnicu. Jutarnja sesija je prekinuta i od gledalaca je zatraženo da napuste velodrom.

"Šaljemo najbolje želje vozačima i gledaocima koji su učestvovali u incidentu i daćemo nove informacije kada budemo bili u mogućnosti", naveli su iz britanskog saveza.

Finale skreč trke na programu bi trebalo da bude večeras.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: