Drejmond: Razbili bismo Džordanove Bulse

Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, imao je interesantne komentare na račun Čikago Bulsa i generaciju koja je sredinom 90-ih dominirala NBA ligom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 25.07.2022.

20:45

Drejmond: Razbili bismo Džordanove Bulse
Foto: Profimedia

Drejmond Grin veruje da bi tim Golden Stejt Voriorsa iz 2017. godine lako pobedio Majkla Džordana i Čikago Bulse iz 1998. godine.

Kada pričamo o toj ekipi Jute, Drejmond misli da bi njih pobedili još lakše.

"Gledam finale NBA lige iz 1998. godine između Bulsa i Jute i ne mogu da ne primetim da bi naša ekipa iz 2017. godine lako pobedila Čikago, a tek Jutu Džez bi razbili sa barem 40 razlike ako bi igrali ovakvu košarku. Zbog toga je glupo porediti ere", napisao je Grin.

Ljudi često porede te Golden Stejt Voriorse i Čikago Bulse i smatraju ih za najbolje ekipe koje smo ikada videli.

Za Bulse su tada pored Majkla Džordana igrali i Skoti Pipen, Denis Rodman, Toni Kukoč, Stiv Ker... Sa druge strane, pored Drejmonda Grina, imali smo Kevina Durenta, Stefa Karija, Kleja Tompsona i Andrea Igudalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: