"Ne bih preporučio Bajernu da zadrži Levandovskog"

Bajern je istorija za Roberta Levandovskog, izjavio je menadžer poljskog fudbalera Pini Zahavi.

Izvor: SN

Ponedeljak, 23.05.2022.

12:45

EPA-EFE/FILIP SINGER

Poljski reprezentativac je nedavno izrazio želju da napusti klub iz Minhena na kraju sezone.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić demantovao je pre nekoliko dana u jednoj sportskoj emisiji Zahavija, koji je rekao da čelnici nemačkog šampiona nisu ponudili produženje ugovora njegovom klijentu.

"Menadžer mu je potpuno pomutio mozak. Levandovski je dobio ponudu s terminom i iznosom. On ima ugovor do leta naredne godine i mora da odradi ugovor do kraja. Nama je najvažnije da imamo ugovor sa našim najboljim igračem, koga žele najbolji evropski klubovi", rekao je Salihamidžić.

Zahavi je za "Bild" odgovorio sportskom direktoru Bajerna.

"Naravno da mogu da zadrže Levandovskog još godinu dana. Budimo pošteni, on ima ugovor do 2023. Ali ja im to ne bih preporucio. Bajern je istorija za Levandovskog. On mesecima oseća da ga ljudi iz Bajerna ne poštuju", rekao je Zahavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: