Snažna poruka Đokovića: "Zemlja košarke, i Mirotić naš čovek" FOTO

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, porukom na Instagramu čestitao je srpskim košarkašima na neverovatnim uspesima u dve godine zaredom.

Izvor: B92

Nedelja, 22.05.2022.

08:25

Snažna poruka Đokovića:
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Srbija je pre godinu dana postala prva država u istoriji koja je u jednoj sezoni imala najkorisnije igrače regularnog dela sezone u tri najjače lige na svetu – u NBA (Jokić), Evroligi (Micić) i Evrokupu (Teodosić).

Godinu dana posle može da se pohvali istim, ako ne i većim uspehom jer je Nikola Jokić ponovo MVP NBA, Vasilije Micić MVP finala Evrolige, Teodosić MVP finala Evrokupa, a Nikola Mirotić najkorisniji igrač ligaškog dela Evrolige.
Foto: Screenshot/Novak Ðokoviæ IG
"Drugi put zaredom najbolji košarkaši planete na tri najjača takmičenja dolaze iz Srbije. Prosto neverovatno! Zemlja košarke", napisao je Đoković na Instagramu:

"Nikola Mirotić (MVP ligaškog dela Evrolige) je takođe naš čovek", dodao je najbolji teniser sveta.

Ponos srpskog sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: