Partizan dobio jaku konkurenciju za Tokmana

Posle tri godine ponovo je Tokman Nguen prva Partizanova želja u letnjem prelaznom roku.

Izvor: SS

Subota, 21.05.2022.

13:10

Partizan dobio jaku konkurenciju za Tokmana
Foto: Profimedia

Norveškom fudbaleru ističe ugovor sa Ferencvarošem, koji ga je uzeo crno-belima "ispred nosa" 2019. godine, a sada žele da iskoriste činjenicu da je ponovo slobodan igrač.

Ivica Iliev nije odustao i ponovo je stupi u kontakte posle Nguenove sjajne sezone u Mađarskoj, ali sada će imati jaku konkurenciju.

Prema pisanju turskih medija, Tokman Nguen je blizu kupovine avionske karte za Istanbul gde bi prema njihovim navodima trebalo da obuče dres Bešiktaša.

Navodno mu crno-beli "orlovi" sa Bosfora nude 750.000 evra godišnje, što bi Partizan teško mogao da isparira.

No, mađarski mediji pišu da Ferencvaroš želi da ga zadrži po svaku cenu i možda bi čak izjednačili tu ponudu.

Spominje se i interesovanje Fejenorda, a za svo to vreme Nguen je u Španiji gde se odmara posle odigrane sezone i prebira ponude koje svakodnevno pristižu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: