"Novak mi nikada nije uradio ništa loše, osim što me je pobeđivao"

Italijanski teniser Mateo Beretini govorio je u jednom podkastu o Vimbldonu, ali i Novaku Đokoviću.

Izvor: MT

Subota, 04.12.2021.

16:30

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Upravo ga srpski as inspiriše svojom voljom i željom da igra na visokom nivou uprkos činjenici da je toliko toga postigao u karijeri.

Podelio je i svoje mišljenje o Novaku.

"Meni lično nikada nije uradio ništa loše, osim što me je ’tukao’ svaki put kada smo igrali (smeh). Po mom mišljenju, ima drugačiju kulturu od ostalih. Impresioniran sam njegovom željom da nastavi da pobeđuje nakon svega što je postigao u poslednje vreme", rekao je Beretini.

Upravo je od Đokovića poražen u finalu ovogodišnjeg Vimbldona.

"Kada sam 2014. izgubio u drugom kolu juniorskog Vimbldona, rekao sam sebi da se ovo mesto mora videti bar jednom u životu. Čak i ljudi koji se ne razumeju u tenis trebalo bi da znaju koliki je značaj ovog turnira. Oduvek sam osećao da će se tu desiti nešto posebno. Ove godine sam to i ostvario", dodao je on.

Beretini je trenutno sedmi igrač planete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: