Više od 1.200 timova u B92.net ligi – igrajte se s nama

Iza nasu su prva dva dana nove NBA sezone, a samim tim i fantazija.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

14:55

Više od 1.200 timova u B92.net ligi – igrajte se s nama

Premijerni mečevi su nam odmah doneli neke spektakularne partije, a za igrače fantazija sjajne rezultate.

Prve večeri u centru pažnje bio je Janis Adetokumbo koji je krenuo "snažno" sa 64,3 poena, a pratile su ga i ostale "superzvezd" Entoni Dejvis, Lebron Džejms, Kevin Durent i Stef Kari.

Međutim, već druge noći je bilo nekih neočekivano vanserijskih nastupa, koji su sigurno odmah napravili razlike kod učesnika fantazija.

Pre svih, posebno su se obradovali igrači koji u svojim ekipama imaju Džejlena Brauna koji je skupio 73,8 poena.

Ako ga je neko izabrao za "zvezdu" tima, to je odmah 147,6 poena!

Sjajan je bio i Džulijus Rendl iz Njujork Niksa sa 60,1, dok je verovatno mnoge posebno obradovao njegov saigrač Džulijus Rendl sa 57,7.

Situacija će se dodatno "zakuvati" u noći između četvrtka i petka, kada će nastupiti, između ostalih – Trej Jang, Luka Dončić, Džimi Batler, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Pol Džordž, ali i naši Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i BOban Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: