Nova vest
Tenis

Četvrtak, 11.08.2022.

09:25

Medvedev: Kirjos uskoro u Top 10

Danil Medvedev je doživeo poraz u drugomm kolu Mastersa u Montrealu.

Izvor: B92

Autor:B92

Medvedev: Kirjos uskoro u Top 10
Foto: Profimedia

Od njega je bio bolji 37. igrač sveta, Nik Kirjos, koji je slavio sa 6:7 (2), 6:4, 6:2.

Australijanac je pokazao da je ovog leta u fantastičnoj formi, posle odličnih rezultata na Vimbldonu i u Vašingtonu, blista i u Kanadi.

"Promašio sam važne udarce u ključnim momentima meča. Ne mislim da sam bio loš ili da sam previše grešio, ali protiv igrača poput njega, uvek platite ceh. Nikad nije lako otvoriti turnir, obično sam malo zaržao na početku, tako da moram da uđem u udarac. Nemate mnogo prostora kad igrate sa igračem poput njega, mislim da će uskoro biti u Top 10. Imao sam svoje šanse, moglo je sve da se promeni u par poena. Moram da igram bolje sledeći put", kaže Medvedev.

Priznao je da je Nik igrao zaista dobar tenis.

"Ne zanima me da li servira ispod ruke ili ne, ne vidim da je pokušao da me destabilizuje, nije to bio nikakv šou na terenu. Igrao je na neverovatnom nivou, bio je bolji od mene i siguran sam da će biti visoko rangiran nosilac na US Openu", zaključio je šampion US Opena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve