Utorak, 07.06.2022.

17:12

Federer čestitao Nadalu, a Đoković?

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da mu je Rodžer Federer poslao poruku i čestitao na osvojenom trofeju na Rolan Garosu i rekordnoj 22. Grend slem tituli.

Izvor: Beta

Federer èestitao Nadalu, a Ðokoviæ? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava , čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.
(Ivan,

Dakle nije mu pravi prijatelj ako ne stavi na stori ili ne pozove novinare da objave cestiitku?
I naravno ceo zapad postoji jer ima netrpeljivost prema nolu. Hahahahahahaah nebeski narod..

Ivan

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava ovim Nadalovim trofejem. Sa druge strane Nadal zna da trka još nije gotova, zna da je Đoković na predstojećem Vimbldonu ogroman favorit i boji se da Nole ne uzme 21. Slem upravo sada na Vimbldonu, čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.

Onokao

pre 1 godinu

Kaze Rafa da ga ne interesuje broj trofeja već samo želi da nastavi da se takmiči? A cilj takmicenja nije osvajanje trofeja izgleda?
(Marko, 7. jun 2022 17:36)

Mozda da nisi zatrovan mrznjom kao i ostali prema svemu sto nije Djokovic, mozda bi pomislio da covek voli da igra tenis dok god je moguce, da to voli, i da postigne svoje najbolje sto moze kroz to, koliki god taj broj bio... A ako Djokovic bude imao vise od tog sto je on osvojio, svaka cast, nije bitno, to ga ne interesuje,ne mora nuzno da ima najvise, samo da ima priliku da moze da igra bez nekih vecih problema, pa izgubio ili pobedio... Nece da se ubije zbog toga... Ali od te mrznje, ne mozes ni da shvatis...

petar veliki

pre 1 godinu

A što bi mu Novak posebno čestitao? Bili su direktni rivali na ovom turniru. Inače, Nadal nije primer igrača koji se razbacuje čestitkama kad izgubi neki turnir. Mislim da se u medijima preteruje sa tim nekakvim veštačkim poštenjem.

Srbin

pre 1 godinu

Obican folirant i licemer, Nole ce uspeti da ga nadmasi u svemu i da bude GOAT iako su svi protiv njega i svim silama se trude da ga sprece u tome

marko

pre 1 godinu

A sto ovo stalno naglašava da sa Federerom ima poseban odnos, ne kontam sta, jesu li pederi ili mu je to isplativije zbog sponzora. Čuj kao poseban odnos sa Federerom, mos misliti. Ne kontam, sta želi lik reci sa tim.

Stanoye

pre 1 godinu

Šitam komentarisanja i prosto ne mogu da verujem! Pa zar ne umemo lepo sportski da priznamo da je i Rafa i Rodža veći i bolji igrač od Nole? Ovako ispadamo ko razmažena deca koja se dure

pejafan

pre 1 godinu

Kako je stopalo Rafo,jel i poceo da ga osecas ili je nerv umrtvljen?
Kako ti rece za Novaka na AO,da ko ima iole ozbiljniju povredu nema sanse da osvoji turnir hahaha

ljud

pre 1 godinu

Svako bije da dobije.
I snalazi se na svoj način da nadmaši konkurente.
A koja sredstva koristi... pa pod uslovom da nisu zabranjena, ima puno pravo da ih koristi, i niko ne bi trebao da mu to zamera zašto ne koristi neka druga sredstva, načine, metode...
Ako su ta sredstva opasna po zdravlje, njegov je rizik, nije mali, zna šta radi.

Volina

pre 1 godinu

Djokevic cemu cesitati kaga prestigme i omda ce da bidu nabolji durgovi misim daje tako i ferereru cesito djokevic kaga je pobedijo na vinbldomu i daje mu reko daje svarmo odlicam igras i dasu nabolji durgovi takoce i sa ovim

doktor

pre 1 godinu

Kakve gluposti se ovdje pisu,to je nevjerovatno.. Djokovic je cestitao Nadalu nakon sto ga je pobijedio u cetvrtfinalu I to je to.. Zasto bi mu cestitao na osvajanje turnira? Jel treba sad svako ko osvoji neki turnir da primi cestitke od svih najvecih rivala? Drugo je kada u finalu izgube..Kada je Nadal ili Federer cestitao Djokovicu kada je uzeo GS? Federer to samo radi sa Nadalom,jer zapad voli Nadala skoro kao Federera,pa da ovaj ispadne fin I kulturan.. Uostalom osvojice I Djokovic uskoro opet GS pa cu vidjeti bas hoce li Nadal I Federer cestitati..

Tarmi Rićmi

pre 1 godinu

Ja se nisam vakcinisao i to je moj izbor,moj život moja stvar,a nisam ni vakcinisanima pametovao kao što nisam dozvoljavao njima isto to.Taj Nadal,osim što je naprimao sve moguće vakcine i inekcije,se naravno stavio na stranu vlade Australije tj podržao ih debelo i kritikovao Novaka i naravno to mu je donelo ono što svi znamo.Ne da mu ne bi čestitao nego mu se ne bih javio ni u prolazu!!!

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Što Novak da mu čestita?
Jel se Rafa setio da se zahvali australijskoj vladi, na osvajanju AO, jer su ovi proterali zdravog Đokovića?
Ili Zveravu da se zahvali za 22. slem...
Da je sve bilo regularno, stanje bi bilo malo drugačije: 23:20:20.
Zna se za koga.

Mladić traži damu, hallo oglasi

pre 1 godinu

Nek da Rafa Federeru tajni recept za povratak, vidim Dominik Tim povredio prst, ne može da se sastavi, ali zato Nadal bez rebra i stopala kida gde stigne.

sasha

pre 1 godinu

Ne zanimaju ga pobede i osvajanje turnira, jedino ga zanima da se takmici.

Malo je kontradiktorno, ne verujem da se drzi parole samo je vazno ucestvovati.
Sve nesto uvija, zavija, kao neka seka persa, ne sme da kaze takmicim se da bi pobedio.

Nolo SNS

pre 1 godinu

Kad je pa Nolo bio fer plej? Samo kada pobedjuje sve mu odgovara i salje srca i pozdrave, cim krene lose po njega, isplivaju njegovo pravo lice i sujeta.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Pa naravno da mu nije cestitao , niti ce , jer ovo je bila prevara planetarnih dimenzija , dosad nevidjena u sportu . Tome se i sam Nole smejao u toku meca , Kako je naseo I kad je video sta se desava tj.da Nadal skakuce kao jelen trogodacb, a ovamo , jao , kako cu da hodam .

Nile povreda nego bolest

pre 1 godinu

Nije rec o povredi vec o bolesti. Ta bolest ima i svoje ime, Mueller-Weiss sindrom, a rec je o nekrozi kostiju stopala tj. nedovoljnim dovodom krvi u taj deo stopala.

Provokator!

pre 1 godinu

Dopinguje se Nadal.To je razlog peta,ko zna šta ubrizgava na konto pete.Sada treba razmisliti zašti ne pravi decu?Komisija na RG korumpirana i zato je on 14 puta tu nesavladiv.Proveriti članove komisije.

unknown77

pre 1 godinu

A što želiš da nastaviš da se takmičih i da rizikuješ to tvoje "stopalo" kad te briga za titule,da nije zbog para... Ajde beži tamo!

panter pudlica

pre 1 godinu

Nisi ni zaslužio da ti čestita pogotovo posle onog ljigavog odnosa na AO. Nadam se da mu je došlo iz d u glavu, ali to je ipak Novak. Uvek ide protiv sebe...

Marija

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...
(tako je!!, 7. jun 2022 17:22)

Kad je Rafa osvojio AO, Nole mu je čestitao (javno). Mada je možda to bio i PR potez, jer je i Rodžer tad čestitao javno.

Ali eto, kad nije javno, svi komentarišu i pitaju se. Takvo vreme došlo; ako se nije dogodilo preko društvenih mreža, kao da se nije se ni dogodilo...

Vanja

pre 1 godinu

Novak verovatno nije, jer bi to bilo javno 100%
A i sto bi, pa ni na mrezi ga nije pozdravio normalno, bilo bi smesno da je posle javno srdacno cestitato.
A Roger vecinu ovakvih stvari uradi privatno (i cestitke mladim igracima i ostalo). Ne voli da dokazuje i pokazuje svetu da je fin. :) Javno je cestitao kad ga je stigao i prestigao sa titulama GS, samo takve znacajne stvari javno postavi.

tako je!!

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Haha.Rodja kad Nadal osvoji,ko da je on osvojio.A kad Novak nesto osvoji onda par dana ne zna dal je doso,dal je poso..Pa zaboravi Novaku i da cestita 😄

Andrea Djani

pre 1 godinu

Pa naravno da mu nije cestitao , niti ce , jer ovo je bila prevara planetarnih dimenzija , dosad nevidjena u sportu . Tome se i sam Nole smejao u toku meca , Kako je naseo I kad je video sta se desava tj.da Nadal skakuce kao jelen trogodacb, a ovamo , jao , kako cu da hodam .

Provokator!

pre 1 godinu

Dopinguje se Nadal.To je razlog peta,ko zna šta ubrizgava na konto pete.Sada treba razmisliti zašti ne pravi decu?Komisija na RG korumpirana i zato je on 14 puta tu nesavladiv.Proveriti članove komisije.

Mladić traži damu, hallo oglasi

pre 1 godinu

Nek da Rafa Federeru tajni recept za povratak, vidim Dominik Tim povredio prst, ne može da se sastavi, ali zato Nadal bez rebra i stopala kida gde stigne.

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Haha.Rodja kad Nadal osvoji,ko da je on osvojio.A kad Novak nesto osvoji onda par dana ne zna dal je doso,dal je poso..Pa zaboravi Novaku i da cestita 😄

panter pudlica

pre 1 godinu

Nisi ni zaslužio da ti čestita pogotovo posle onog ljigavog odnosa na AO. Nadam se da mu je došlo iz d u glavu, ali to je ipak Novak. Uvek ide protiv sebe...

Stanoye

pre 1 godinu

Šitam komentarisanja i prosto ne mogu da verujem! Pa zar ne umemo lepo sportski da priznamo da je i Rafa i Rodža veći i bolji igrač od Nole? Ovako ispadamo ko razmažena deca koja se dure

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Što Novak da mu čestita?
Jel se Rafa setio da se zahvali australijskoj vladi, na osvajanju AO, jer su ovi proterali zdravog Đokovića?
Ili Zveravu da se zahvali za 22. slem...
Da je sve bilo regularno, stanje bi bilo malo drugačije: 23:20:20.
Zna se za koga.

doktor

pre 1 godinu

Kakve gluposti se ovdje pisu,to je nevjerovatno.. Djokovic je cestitao Nadalu nakon sto ga je pobijedio u cetvrtfinalu I to je to.. Zasto bi mu cestitao na osvajanje turnira? Jel treba sad svako ko osvoji neki turnir da primi cestitke od svih najvecih rivala? Drugo je kada u finalu izgube..Kada je Nadal ili Federer cestitao Djokovicu kada je uzeo GS? Federer to samo radi sa Nadalom,jer zapad voli Nadala skoro kao Federera,pa da ovaj ispadne fin I kulturan.. Uostalom osvojice I Djokovic uskoro opet GS pa cu vidjeti bas hoce li Nadal I Federer cestitati..

Nolo SNS

pre 1 godinu

Kad je pa Nolo bio fer plej? Samo kada pobedjuje sve mu odgovara i salje srca i pozdrave, cim krene lose po njega, isplivaju njegovo pravo lice i sujeta.

pejafan

pre 1 godinu

Kako je stopalo Rafo,jel i poceo da ga osecas ili je nerv umrtvljen?
Kako ti rece za Novaka na AO,da ko ima iole ozbiljniju povredu nema sanse da osvoji turnir hahaha

Tarmi Rićmi

pre 1 godinu

Ja se nisam vakcinisao i to je moj izbor,moj život moja stvar,a nisam ni vakcinisanima pametovao kao što nisam dozvoljavao njima isto to.Taj Nadal,osim što je naprimao sve moguće vakcine i inekcije,se naravno stavio na stranu vlade Australije tj podržao ih debelo i kritikovao Novaka i naravno to mu je donelo ono što svi znamo.Ne da mu ne bi čestitao nego mu se ne bih javio ni u prolazu!!!

marko

pre 1 godinu

A sto ovo stalno naglašava da sa Federerom ima poseban odnos, ne kontam sta, jesu li pederi ili mu je to isplativije zbog sponzora. Čuj kao poseban odnos sa Federerom, mos misliti. Ne kontam, sta želi lik reci sa tim.

Vanja

pre 1 godinu

Novak verovatno nije, jer bi to bilo javno 100%
A i sto bi, pa ni na mrezi ga nije pozdravio normalno, bilo bi smesno da je posle javno srdacno cestitato.
A Roger vecinu ovakvih stvari uradi privatno (i cestitke mladim igracima i ostalo). Ne voli da dokazuje i pokazuje svetu da je fin. :) Javno je cestitao kad ga je stigao i prestigao sa titulama GS, samo takve znacajne stvari javno postavi.

tako je!!

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...

sasha

pre 1 godinu

Ne zanimaju ga pobede i osvajanje turnira, jedino ga zanima da se takmici.

Malo je kontradiktorno, ne verujem da se drzi parole samo je vazno ucestvovati.
Sve nesto uvija, zavija, kao neka seka persa, ne sme da kaze takmicim se da bi pobedio.

unknown77

pre 1 godinu

A što želiš da nastaviš da se takmičih i da rizikuješ to tvoje "stopalo" kad te briga za titule,da nije zbog para... Ajde beži tamo!

petar veliki

pre 1 godinu

A što bi mu Novak posebno čestitao? Bili su direktni rivali na ovom turniru. Inače, Nadal nije primer igrača koji se razbacuje čestitkama kad izgubi neki turnir. Mislim da se u medijima preteruje sa tim nekakvim veštačkim poštenjem.

Srbin

pre 1 godinu

Obican folirant i licemer, Nole ce uspeti da ga nadmasi u svemu i da bude GOAT iako su svi protiv njega i svim silama se trude da ga sprece u tome

Marija

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...
(tako je!!, 7. jun 2022 17:22)

Kad je Rafa osvojio AO, Nole mu je čestitao (javno). Mada je možda to bio i PR potez, jer je i Rodžer tad čestitao javno.

Ali eto, kad nije javno, svi komentarišu i pitaju se. Takvo vreme došlo; ako se nije dogodilo preko društvenih mreža, kao da se nije se ni dogodilo...

Nile povreda nego bolest

pre 1 godinu

Nije rec o povredi vec o bolesti. Ta bolest ima i svoje ime, Mueller-Weiss sindrom, a rec je o nekrozi kostiju stopala tj. nedovoljnim dovodom krvi u taj deo stopala.

Onokao

pre 1 godinu

Kaze Rafa da ga ne interesuje broj trofeja već samo želi da nastavi da se takmiči? A cilj takmicenja nije osvajanje trofeja izgleda?
(Marko, 7. jun 2022 17:36)

Mozda da nisi zatrovan mrznjom kao i ostali prema svemu sto nije Djokovic, mozda bi pomislio da covek voli da igra tenis dok god je moguce, da to voli, i da postigne svoje najbolje sto moze kroz to, koliki god taj broj bio... A ako Djokovic bude imao vise od tog sto je on osvojio, svaka cast, nije bitno, to ga ne interesuje,ne mora nuzno da ima najvise, samo da ima priliku da moze da igra bez nekih vecih problema, pa izgubio ili pobedio... Nece da se ubije zbog toga... Ali od te mrznje, ne mozes ni da shvatis...

Ivan

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava ovim Nadalovim trofejem. Sa druge strane Nadal zna da trka još nije gotova, zna da je Đoković na predstojećem Vimbldonu ogroman favorit i boji se da Nole ne uzme 21. Slem upravo sada na Vimbldonu, čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.

ljud

pre 1 godinu

Svako bije da dobije.
I snalazi se na svoj način da nadmaši konkurente.
A koja sredstva koristi... pa pod uslovom da nisu zabranjena, ima puno pravo da ih koristi, i niko ne bi trebao da mu to zamera zašto ne koristi neka druga sredstva, načine, metode...
Ako su ta sredstva opasna po zdravlje, njegov je rizik, nije mali, zna šta radi.

Volina

pre 1 godinu

Djokevic cemu cesitati kaga prestigme i omda ce da bidu nabolji durgovi misim daje tako i ferereru cesito djokevic kaga je pobedijo na vinbldomu i daje mu reko daje svarmo odlicam igras i dasu nabolji durgovi takoce i sa ovim

Marko

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava , čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.
(Ivan,

Dakle nije mu pravi prijatelj ako ne stavi na stori ili ne pozove novinare da objave cestiitku?
I naravno ceo zapad postoji jer ima netrpeljivost prema nolu. Hahahahahahaah nebeski narod..

Nolo SNS

pre 1 godinu

Kad je pa Nolo bio fer plej? Samo kada pobedjuje sve mu odgovara i salje srca i pozdrave, cim krene lose po njega, isplivaju njegovo pravo lice i sujeta.

Stanoye

pre 1 godinu

Šitam komentarisanja i prosto ne mogu da verujem! Pa zar ne umemo lepo sportski da priznamo da je i Rafa i Rodža veći i bolji igrač od Nole? Ovako ispadamo ko razmažena deca koja se dure

Andrea Djani

pre 1 godinu

Pa naravno da mu nije cestitao , niti ce , jer ovo je bila prevara planetarnih dimenzija , dosad nevidjena u sportu . Tome se i sam Nole smejao u toku meca , Kako je naseo I kad je video sta se desava tj.da Nadal skakuce kao jelen trogodacb, a ovamo , jao , kako cu da hodam .

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Što Novak da mu čestita?
Jel se Rafa setio da se zahvali australijskoj vladi, na osvajanju AO, jer su ovi proterali zdravog Đokovića?
Ili Zveravu da se zahvali za 22. slem...
Da je sve bilo regularno, stanje bi bilo malo drugačije: 23:20:20.
Zna se za koga.

Vanja

pre 1 godinu

Novak verovatno nije, jer bi to bilo javno 100%
A i sto bi, pa ni na mrezi ga nije pozdravio normalno, bilo bi smesno da je posle javno srdacno cestitato.
A Roger vecinu ovakvih stvari uradi privatno (i cestitke mladim igracima i ostalo). Ne voli da dokazuje i pokazuje svetu da je fin. :) Javno je cestitao kad ga je stigao i prestigao sa titulama GS, samo takve znacajne stvari javno postavi.

Provokator!

pre 1 godinu

Dopinguje se Nadal.To je razlog peta,ko zna šta ubrizgava na konto pete.Sada treba razmisliti zašti ne pravi decu?Komisija na RG korumpirana i zato je on 14 puta tu nesavladiv.Proveriti članove komisije.

Srbin

pre 1 godinu

Obican folirant i licemer, Nole ce uspeti da ga nadmasi u svemu i da bude GOAT iako su svi protiv njega i svim silama se trude da ga sprece u tome

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Haha.Rodja kad Nadal osvoji,ko da je on osvojio.A kad Novak nesto osvoji onda par dana ne zna dal je doso,dal je poso..Pa zaboravi Novaku i da cestita 😄

Onokao

pre 1 godinu

Kaze Rafa da ga ne interesuje broj trofeja već samo želi da nastavi da se takmiči? A cilj takmicenja nije osvajanje trofeja izgleda?
(Marko, 7. jun 2022 17:36)

Mozda da nisi zatrovan mrznjom kao i ostali prema svemu sto nije Djokovic, mozda bi pomislio da covek voli da igra tenis dok god je moguce, da to voli, i da postigne svoje najbolje sto moze kroz to, koliki god taj broj bio... A ako Djokovic bude imao vise od tog sto je on osvojio, svaka cast, nije bitno, to ga ne interesuje,ne mora nuzno da ima najvise, samo da ima priliku da moze da igra bez nekih vecih problema, pa izgubio ili pobedio... Nece da se ubije zbog toga... Ali od te mrznje, ne mozes ni da shvatis...

Mladić traži damu, hallo oglasi

pre 1 godinu

Nek da Rafa Federeru tajni recept za povratak, vidim Dominik Tim povredio prst, ne može da se sastavi, ali zato Nadal bez rebra i stopala kida gde stigne.

Tarmi Rićmi

pre 1 godinu

Ja se nisam vakcinisao i to je moj izbor,moj život moja stvar,a nisam ni vakcinisanima pametovao kao što nisam dozvoljavao njima isto to.Taj Nadal,osim što je naprimao sve moguće vakcine i inekcije,se naravno stavio na stranu vlade Australije tj podržao ih debelo i kritikovao Novaka i naravno to mu je donelo ono što svi znamo.Ne da mu ne bi čestitao nego mu se ne bih javio ni u prolazu!!!

tako je!!

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...

panter pudlica

pre 1 godinu

Nisi ni zaslužio da ti čestita pogotovo posle onog ljigavog odnosa na AO. Nadam se da mu je došlo iz d u glavu, ali to je ipak Novak. Uvek ide protiv sebe...

pejafan

pre 1 godinu

Kako je stopalo Rafo,jel i poceo da ga osecas ili je nerv umrtvljen?
Kako ti rece za Novaka na AO,da ko ima iole ozbiljniju povredu nema sanse da osvoji turnir hahaha

Nile povreda nego bolest

pre 1 godinu

Nije rec o povredi vec o bolesti. Ta bolest ima i svoje ime, Mueller-Weiss sindrom, a rec je o nekrozi kostiju stopala tj. nedovoljnim dovodom krvi u taj deo stopala.

doktor

pre 1 godinu

Kakve gluposti se ovdje pisu,to je nevjerovatno.. Djokovic je cestitao Nadalu nakon sto ga je pobijedio u cetvrtfinalu I to je to.. Zasto bi mu cestitao na osvajanje turnira? Jel treba sad svako ko osvoji neki turnir da primi cestitke od svih najvecih rivala? Drugo je kada u finalu izgube..Kada je Nadal ili Federer cestitao Djokovicu kada je uzeo GS? Federer to samo radi sa Nadalom,jer zapad voli Nadala skoro kao Federera,pa da ovaj ispadne fin I kulturan.. Uostalom osvojice I Djokovic uskoro opet GS pa cu vidjeti bas hoce li Nadal I Federer cestitati..

marko

pre 1 godinu

A sto ovo stalno naglašava da sa Federerom ima poseban odnos, ne kontam sta, jesu li pederi ili mu je to isplativije zbog sponzora. Čuj kao poseban odnos sa Federerom, mos misliti. Ne kontam, sta želi lik reci sa tim.

unknown77

pre 1 godinu

A što želiš da nastaviš da se takmičih i da rizikuješ to tvoje "stopalo" kad te briga za titule,da nije zbog para... Ajde beži tamo!

petar veliki

pre 1 godinu

A što bi mu Novak posebno čestitao? Bili su direktni rivali na ovom turniru. Inače, Nadal nije primer igrača koji se razbacuje čestitkama kad izgubi neki turnir. Mislim da se u medijima preteruje sa tim nekakvim veštačkim poštenjem.

sasha

pre 1 godinu

Ne zanimaju ga pobede i osvajanje turnira, jedino ga zanima da se takmici.

Malo je kontradiktorno, ne verujem da se drzi parole samo je vazno ucestvovati.
Sve nesto uvija, zavija, kao neka seka persa, ne sme da kaze takmicim se da bi pobedio.

Volina

pre 1 godinu

Djokevic cemu cesitati kaga prestigme i omda ce da bidu nabolji durgovi misim daje tako i ferereru cesito djokevic kaga je pobedijo na vinbldomu i daje mu reko daje svarmo odlicam igras i dasu nabolji durgovi takoce i sa ovim

Ivan

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava ovim Nadalovim trofejem. Sa druge strane Nadal zna da trka još nije gotova, zna da je Đoković na predstojećem Vimbldonu ogroman favorit i boji se da Nole ne uzme 21. Slem upravo sada na Vimbldonu, čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.

ljud

pre 1 godinu

Svako bije da dobije.
I snalazi se na svoj način da nadmaši konkurente.
A koja sredstva koristi... pa pod uslovom da nisu zabranjena, ima puno pravo da ih koristi, i niko ne bi trebao da mu to zamera zašto ne koristi neka druga sredstva, načine, metode...
Ako su ta sredstva opasna po zdravlje, njegov je rizik, nije mali, zna šta radi.

Marko

pre 1 godinu

Ma naravno da ga zanima broj osvojenih trofeja. Da ga ne zanima pa okačio bi reket o klin odavno. Kaže da samo želi da se takmiči. Pa da, želi da se takmiči, a cilj toga su TROFEJI zar ne. Samim tim i broj trofeja mu je bitan, stalo mu je da bude rekorder. I logično je to, normalno je, ne shvatam zašto to ne želi da prizna. Što se tiče čestitanja pa, šta da kažem, ne verujem da je baš i taj njegov navodni "dobar prijatelj" gospodin Federer ushićen ovim njegovim najnovijim trijumfom i da je brže bolje odmah požurio da mu čestita. Zašto to javno nije učinio, da svi mi vidimo na delu to njihovo "veliko prijateljstvo"? Ne, njihovo "prijateljstvo" se zasniva na obostranoj netrpeljivosti prema Đokoviću i da im se nije Nole umešao u njihovo rovalstvo i uzeo im ogroman broj najvećih trofeja bili bi oni i dan danas na povelikoj distanci. No i pored toga Federer siguran sam nije ushićen ovim Nadalovim trijumfom jer i on naravno želi da u nečemu bude rekorder a ovom titulom Nadal ga je definitivno izbacio iz te kombinacije jer zna i sam sa 40 godina sigurno neće osvojiti još dva Gren Slem trofeja i zato se Feđa nimalo ne oduševljava , čime bi stekao ogromne šanse da ga opet dostigne i prestigne. Otud ovo njegovo lagarenje "ne zanima me broj trofeja". Zanima ga, i to veoma veoma ga zanima.
(Ivan,

Dakle nije mu pravi prijatelj ako ne stavi na stori ili ne pozove novinare da objave cestiitku?
I naravno ceo zapad postoji jer ima netrpeljivost prema nolu. Hahahahahahaah nebeski narod..

Marija

pre 1 godinu

lepo je kada je sve u redu, da se uvažavaju, a gde je bio kada je kolega ležao istragu? pa, zašto bi on tebe podržao, stvar principa, da budete u istom nivou nepoštovanja...
(tako je!!, 7. jun 2022 17:22)

Kad je Rafa osvojio AO, Nole mu je čestitao (javno). Mada je možda to bio i PR potez, jer je i Rodžer tad čestitao javno.

Ali eto, kad nije javno, svi komentarišu i pitaju se. Takvo vreme došlo; ako se nije dogodilo preko društvenih mreža, kao da se nije se ni dogodilo...