Petak, 02.12.2022.

10:29

Ultraofanzivna Srbija za meč odluke

Fudbaleri Srbije od 20 časova igraju odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva.

Izvor: B92

Ultraofanzivna Srbija za meè odluke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

230 Komentari

Sortiraj po:

111

pre 1 godinu

Napada se Pavlovic koji se mnogo trudio, izvlacio napred, probijao ali ne moze i sam u odbrani. Dao je gol u prosloj utakmici. Spasavao je neke napade ali je bio krivac za neke golove. Decko je mlad i ja vidim da ne moze sam. On je nesto pruzio na ovom SK , dao gol u prosloj ali druze, ne mozes sve dok drugi kao da ne postoje na terenu?? To ne mogu ni najveci majstori a ne ovako mlad igrac. Lukic, SMS?? Sto njih ne pljujete? Sta su oni pruzili na ovom SK? SREDINA TERENA NE POSTOJI PA AJDE DA PLJUJEMO NAJMLADJEG, PAVLOVICA? Piksi mora da resi problem u odbrani ako zeli da igramo napadacki fudbal. U suprotnom, golovi koje postizemo, evo 5 u poslednje dve utakmice ne vrede nista..Ajde onda da igramo bunker pa na neku kontru ali i tu bi primali golove. Kad se branis, primis gol kad tad.

Zoran Juric

pre 1 godinu

Susjedi,
volio bih da izgubite ali sam za svaki slučaj uplatio okladu na vašu pobjedu :-) Radovati ću se u svakom slučaju.

dare slovenac

pre 1 godinu

Nekada smo bili evropski brazilci i uvek ultra ofenzivni, pa smo presli na katanaco..bolje da izgubimo a igramo, nego da igramo bunker pa opet izgubimo

Zlo je među nama

pre 1 godinu

Bilo bi najpoštenije i najpravednije da večeras pobedimo Švajcarsku iz nepostojećeg penala pa da damo priliku Portugalu za revanš. Mnogo smo im zla i bola naneli u kvalifikacijama. Prvo poništen čist gol u Beogradu a onda hladan tuš u Lisabonu.

Палислама

pre 1 godinu

Мислим када би постојала статистика за враћање лопте голману да би ми убедљиво били на врху.Једино када би постојала забрана да се по било коју цену враћа лопта е онда би нешто и вредели.

budni sin

pre 1 godinu

Pogledajte skraćeni snimak sa EP prošle godine Francuska - Švajcarska, gde su ih Švajcarci eliminisali kao svetske prvake pa onda nađite za shodno da bilo kakve nerealne optimisticne prognoze dajete.

Zuba

pre 1 godinu

Slažem se da bi Ilić bio puno bolje rešenje od Sergeja kao što mislim da bi Vlahović trebao da igra u paru sa Jovićem,ali da li neko misli da Piksi sme da izostavi Sergeja i Mitrovića. Pa zna se koje njihov menadžer.

Miroslav

pre 1 godinu

Cemu forsiranje ove postave sa trojicom u odbrani?Zar nije svima jasno da nam je odbrana suplja inace,a tek sa trojicom u odbrani?Nadam se da cemo pobediti na kraju.

Igor

pre 1 godinu

Zašto Vlahović nije bio u prvih 11 do sad ? Juventus vs Fulham , kojom logikom igra Mitrović ? Jedino u Srbiji ko je stariji ima prednost

aca

pre 1 godinu

Zasto ih nazivate sajdzije kad neki od njih ne umeju ni da gledaju na sat? cast izuzecima!
(mirko, 02. decembar 2022 11:18)

pre da su sladoledzije.

Mateo

pre 1 godinu

Ma šta vas briga, ako Srbija ne može da vam donese veselje večeras, protiv raspale Švicarske, uvijek ostaje Japan poslije... Ako slučajno i Japan omane, oće Brazil. Ma oće neko valjda.

JaCar

pre 1 godinu

PRotiv Portugala u Lisabonu nismo poceli sa dva spica ve samo sa Vlahovicem. Mitar je usao umesto Gudelja u 45om, a u 89 Jovic. Sa tri spica na terenu plus Kostic, Tadic i Sergej smo dali gol.

Tako da nije mnogo bitno da li pocinjemo sa jednim ili dva, jer ce sigurno uci drugi napadac u nekom trenutku.

Dejan

pre 1 godinu

Ako vec Veljkovic ne igra, vise bih voleo formaciju pozadi: LB Pavlovic - CB Milenkovic - DB Erakovic.
Erakovic je napredovao u Zvezdi pod Stankovicem i vrlo je pouzdan, za razliku od S. Mitrovica.

Istina

pre 1 godinu

Nema nista dok ova tri drveta budu u odbrani jer nam je ona rak rana,zbog tih kiksera.Najbolji stoper nam sedi na klupi i nema nijedan odigran minut.

Najrealnije

pre 1 godinu

Nema potrebe da igramo sa dva spica,tj.potpuno svejedno nam je jer mozemo dati bar jedan gol i sa jednim i sa dva ali nama je problem odbrana.Igramo ispodprosecne igrace u odbrani,teske kiksare i oni nas skupo kostaju.Primili smo 5 komada u dve utakmice a mogli smo jos toliko.Izbaciti Milenkovica,Pavlovica i Mitrovica i bilo bi ok.Erakovic je ubedljivo najbolji nas odbrambeni igrac.

grizli

pre 1 godinu

S obzirom da nam je odbrana slaba, pasovi nesigurni i letargicno spori, ispucavati loptu non stop cim dodje u posed prema Svajcarskoj polovini, vezni red cim uvati loptu traziti napadace i sutirati sto cesce na gol, ako i kada damo 2-3 komada svi nazad, bunker do iznemoglosti, uz sansu za kontru. E sad, treba doci u posed lopte, to ce mozda biti problem. :)

Ruska salata

pre 1 godinu

Dajte malo realnosti. Nasi igraci su posle Brazila i Kameruna na ivici tezih povreda.
Nepostovanje Brazila i izjave tipa "Znas kako me briga za Brazil" dovele su to toga da su oni prvo mesto overavali protiv nas, umesto protiv Kameruna. Toliko su iscrpli odbranu da ovi nisu uspeli da odigraju na nivou drugu utakmicu. Onakvi golovi se ne primaju ni na rekreativnom fudbalu.
Veceras ocekujem prijateljsku utakmicu, mi cemo kao da napadamo, oni ce kao da se brane, i svi zadovoljni ako bude 0:0. A ako mi odigramo otvorenije, pregazice nas u drugom poluvremenu, bice mnogo gore nego u Rusiji. Treba spreciti debakl.
Ljudi ne shvataju da mi nemamo igrace koji mogu da igraju presing 100-130 minuta, a to moras na velikim takmicenjima. Nas bi jedan Maroko ili Japan pregazili. Jos smo imali i laku grupu.

Dr doc.

pre 1 godinu

Ako S.Mitrovic bude igrao, nadam se da nece biti pogubljen kao protiv Kameruna kada je sa klupe usao u igru. Steta za Veljkovica, on je sigurno bolja opcija od S.Mitorovica, a i Milenkovic je postao veoma rizican posle ona dva katastrofalna propusta u 2.poluvremnu kada je Kamerun dao 2. i 3. gol zbog njegovog "spavanja" kod ofsajd zamke.

Djole_Kg

pre 1 godinu

"Prema najnovijim informacijama za meč neće biti spreman Miloš Veljković, pa bi u startnih 11 trebalo da se nađe iskusni Stefan Mitrović".

Iskusni. Stefan. Mitrović.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

@Smešan lik,

Ti si prijatelju stvarno smešan kada omalovažavaš Mitrovića. Kakav god da je , on je u istoriji Srbije prvi strelac. Videćemo kada će ga neko prestići , ali proteći će mnogo vode Savom i Dunvom do tada. Srećno orlovi!!

miško

pre 1 godinu

Vlahović I Mitar će se sudarati, Tadić solirati, Pavlović bez orjentacije, golman se naprimao golova i golova u zadnji mesec, dva dana pa se već navikao itd.

Aca

pre 1 godinu

Ultraonfazivna Srbija puca.Srbija treba da igra strpljivo i da ceka priliku da iz neke kontre da gol.Ako kojim slucajem primimo gol prilikom srljanja na njihov,tu smo ga ugasili.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

kako je predstavljeno u izveštaju utakmice i po komentarima, Milenković nije zakasnio kod postavljanja dva ofsajda i Maksimović je kriv za krilo Kameruna? U Srbiji sve može da se postavi kao istina. Mitrović, promaši penal protivu Škotske, sada, posle posle umišljenosti o veličini i drske sebičnosti protivu Kameruna, mesto mu je na klupi za rezerve. Od 6 centralnih bekova, dva su povređena i ne bi trebalo da počnu utakmicu, jer je najbolji fudbaler samo zdrav i fizički spreman. Od bekova imamo samo jednog, Mladenovića i to je najveći Piksijev propust. Preostaje nam samo ultra ofanzivna igra, na gol više, jer je Brazil potvrdio, da ako se samo branimo, onda i gubimo.

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

kvisko

pre 1 godinu

Sad smo ga tek ugasili, utakmicu treba predati bez igranja.
Bolje i regularnih 3:0 za Svajcarce no da se brukamo sa Mitrovicem kao centralnim bekom.

Rade Piket

pre 1 godinu

Idemo da pobedimo, a sko nedaj Bize ne uspemo podrška Piksiju i ovoj ekipi, šteta bi nilo da se ova ekipa raspe i da Piksi bude primoran da ode.
Zato nadajmo se najboljem večeras,

Lale Gator

pre 1 godinu

Ako se ne daj Bože vratimo kući posle večerašnjeg meča, počinje nova Zadruga i zbog čega nepovređeni reprezentativci nisu imali snage da trče.

Ivan

pre 1 godinu

@skov olsen
Kako si prost čovek, izmenjena je vest i uklonjen je Veljkovic... Ali takvi kao ti uvek žele da ispadnu pametni, i da druge spuste...

my way

pre 1 godinu

Уместо Стефана Митровића ја бих пре Страхињу Ераковића ставио, али добро. Много среће момцима и Пиксију и да славимо вечерас!

merđan

pre 1 godinu

Dragi igrači i selektoru , ako vam nije dovoljno stalo za napaćeni narod u Srbiji i mislite samo o splavovima i lajkovima , setite se da uz vas su i slobodarski narodi rusije, belorusije irana pa ako bš hoćete i severne koreja pa čak i đibutija.

sls

pre 1 godinu

ultraofanzivna srbija? zar nismo to videli pre par dana (niko ne zna da li je to bilo namerno ili ne)? Bese 3:3 ili tako nesto? svi gledaju da daju gol, niko da brani nas.

321

pre 1 godinu

Ispadose Nemacka i Belgija?? A ako prodje Srbija? Na kraju, da li ce biti smak sveta? Nemci dva SK ne mogu da prodju kvalifikacije? Nemci? Pobedice veceras ko bude bio bolji i ko bude imao vise srece. Mislim ne stativa nego gol..

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

Karma itb

pre 1 godinu

Vreme je za Istinu, Vreme je za Pravdu!
(John Player & Sons Ltd, 2. decembar 2022 13:56) # Link komentara

U potpisu: Ronaldo i drugovi

Kecman

pre 1 godinu

Ni Maksimovic ni Gudelj, vec Ilic treba da igra.
Ne S.Mitrovic, Babic treba da igra.

I da, sa dva spica.

V.M.Savic
Pavlovic, Milenkovic,Babic
Lukic
Zivkovic,Tadic,S.M.Savic,Kostic
Mitrovic,Vlahovic/Ilic ako igramo sa 1 spicem i 2 zadnja vezna.

Najjaca postava sigurno

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarski napad je potpuno bezopasan, po dosadašnjim igrama možda i najlošiji od svih na prvenstvu. Cenim da naša odbrana i neće imati posla uopšte pa je i nevažno koga će Piksi tamo postaviti.

xmen

pre 1 godinu

Samo oprezno molim vas pa 70 minuta nemojte nista da uradite, pa se onda setite poslednjih 20 da nam treba gol pa onda kao nesto jurcate i onda nismo imali srece jbg 0:0 ostalo

Vdusan

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović
(Igor, 2. decembar 2022 10:56)

Kad bi svako u ovoj drzavi gledao svoja posla, mozda bi nam sve krenulo na bolje. Niko relevantan ne cita ovakve “predloge”. Probaj na simulaciji Menadzer pa javi kako je proslo.

Nenad

pre 1 godinu

Pustite im neposredno pred meč snimak onog deteta koje drži njihov poster na zidu pored svog kreveta i svakog od njih poljubi pred spavanje i poželi im laku noć. Momci, ne morate ali možete mnogo. Ako vam je imalo stalo, napravićete čudo, pobedićete ako prvo pobedite svoje strahove i pritisak. Srećno!

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

Jezicar

pre 1 godinu

Kad ne bi sudiju pomenuli, valjda bi nam bilo teze. Uvek nas je neko narajcao, a mi igrali ko sampioni. Ko je gledao pre 4 godine, zna kako je tuzno i naivno sve to bilo, i da je navijao za nas, opet bi ga pusili.

Namesnik

pre 1 godinu

Opet loženje pa razocarenje. Nemamo mi taj kvalitetnza osminu finala. Ne mozes da sastavis tri pasa preko polovine, samo neko srnjanje po magli

5. STAR

pre 1 godinu

Stefan Mitrović da bi mogao da bude na visini zadatka mora da igra utakmicu karijere. On je ubedljivo najslabiji naš odbrambeni igrač. Bolje Erakovića da stavi. Brži, snažniji i skočniji. Čak i Babić ima kvalitete ispred Mitrovića, a to je nešto što nisam mislio da ću reći.
Zaista ne gledam subjektivno ali on u Zvezdi bi meni bio iza Erakovića, Milunovića i Dragovića.
Naravno da mu želim kao i svima da večeras budu odlični i da pobedimo.
Da podržimo svi dok imamo šansu. Za kritike (i ima i do sad šta da se kritikuje) ima vremena posle... Nadam se ne ovog meča.

Kaњош

pre 1 godinu

Искусни, али не и довољно добри Стефан Митровић. Нажалост, након повреда Настасића, Спајића, Вељковића не знам ни да ли имамл боље. Срећно!!!

Joco

pre 1 godinu

Srbija kada bude ponizna i da si stavi realan cilj prolaska skupine.... Da to bude uspjeh kojem težimo a sve ostalo neka bude bonus, a ne mi odmah sebe vidimo u finalu kako pobeđujemo 4:0. Ima da nas sajđije raščetvore jer naš mentalitet je jadan..... Mislimo da od naših igrača nema boljih a puno su loši, trener je jedna velika 0

cracker

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.
(Lepa Lori, 02. decembar 2022 12:44.
Lepa Lori, mislim da si ipak džaba dala pare

cinik ovdašnji

pre 1 godinu

Mi uporno igramo sa 3 nazad, znam da nemamo klasične bekove, ali većina dobrih ekipa ovde igra sa 4 pozadi, a ni nama ta 3 nisu vrhunska...I bojim se da će Piksi podleći pritisku i ići sa 2 špica, što će imati smisla samo ako mi na neku foru učačkamo 2 gola u prvom poluvremenu, pa posle brani se kako znaš. U suprotnom, napuniće nas sajdžije.

Matan

pre 1 godinu

Ložana kao da igrate protiv Brazila ili Španjolske za prolazak u finale, gdje vas čeka Saudijska Arabija, a ne raspala Švicarska 😂😂😂

Ako ovo ne prođete, ugasite nogomet u Srbiji, znam da je vama prolazak grupe nešto što mnogi od vas nisu nikad vidjeli uživo, ali onda vjerovatno i nečete.
Batalite nogomet, nabili ste traume i komplekse vašoj djeci, a ništa nisu krivi jadni, jedino što žele, da se vesele ko njihovi vršnjaci prosječnih ekipa, koji gdje god i ubodu koji prolazak grupe, ili čak, plasman na EP....

bezobrazluk

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.
(nidzerland, 2. decembar 2022 13:29) Samo bi se potvrdio dosadašnji trend sumraka Evrope na ovom prvenstvu. Sem Iberskog poluostrva, Francuza i Hrvata, Evropa užas...

ninepi

pre 1 godinu

Slažem se sa takvim mogućim timom. Samo dodajem da, kad već imamo takvu ofanzivnu mašineriju u napadu, primenimo taktiku Čelzija, a to je velika potrošnja ful bekova ( Kostić i Živković) i njihova zamena oko 60 minuta, na primer Lazovićem i još nekim igračem po strani. Takođe, Jović da dobije pristojnu šansu, oko 60tog minuta. Ostale dve izmene, po potrebi. Dakloe trčanje, trčanje, trčanje, tehnika, tehnika, tehnika i mudro. Zezanje i šetnje po terenu ostaviti za drugi put. I ne nasedati na provokacije uvezenih Švajcaraca, a biće ih sigurno. Srećno momci, treba i toga malo.

replika

pre 1 godinu

Kakav S.Mitrovic, Erakovic ili Babic, klinci mogu da potrce ako nista... Fali nam tvrdi zadnji vezni kao zednom voda, SMS nije idealno resenje za defanzivnu ulogu, ali kada je alternativa Gudelj, bolje da SMS bude u igri. Makar ne pravi kikseve nicim izazvan kao Anastasija protiv Portugala, Brazila i koga sve ne... DO POBEDE!

Smešan lik

pre 1 godinu

Nasi fudbaleri jedva cekaju da se ovo zavrsi. Ako budu morali da igraju i osminu finala protiv Portugala, bukvalno ce zavrsiti u bolnici.
Sprecavanje debakla protiv Brazila je totalno iscrplo ovu ekipu. Mozda je trebalo da puste 0:7, ali i onda bi tesko pobedili Kamerun i Svajcarsku.
To su prosecni igraci koji ukoliko zbog povrede izgube mesto u timu, lako bivaju zamenjeni. Kao da Fulam ne moze da kupi drugog napadaca na nivou Mitrovica?
Moras da imas vanserijske igrace da bi stigao do cetvrtfinala i dalje. Cak i za prolaz grupe je to ponekad neophodno. Hrvatska ima jednog, Modrica, i nekoliko solidnih, i to je vec bilo dovoljno za finale u Rusiji. Naravno, uz srecu i veliko zalaganje.
Mi nemamo ni vanserijske igrace, ni srecu, ni zalaganje.
Zbog toga ni ne prolazimo grupu 24 godine. A izgleda bice 28...

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bolje Erakovic nego stefan mitrovic.
(putnim, 02. decembar 2022 12:49)

Naravno. Ma neka igraju Zeka i Bjeka, samo da dobijemo.

Mister NO

pre 1 godinu

Ja lično sam dosta imao jak utisak od Gosp. Stojkovića
posle Kameruna nemam taj utisak. 3-1 vidimo!!! njegova zadnja linija na pola Terena stoji I to kod OBA GOLA !!!!! još sedi ladno na klupi, ne pomera se !!!!! Amaterski beskrajno. Može bit svašta protiv švice , daj bože. Ipak sumljam u to. pozzz

Che

pre 1 godinu

Nakon Kameruma mi je proradio čir da sam trebao tražiti lekarsku intervenciju. Srećom sad je sve ok, ali sledećih par nedelja postim. A što se tiče ovih manekena. Zaboli me za njih, večer ću provesti gledajući neki film na Netflixu.

gl

pre 1 godinu

Nemoj Stefana Mitrovica kao Boga te molim, em je spor, em teska kiksara, samo ne on, kamerunci su ga pretrcavali kao od sale, ume da pokloni protivnicima penal, ma sve sto ne treba on ima.

Masariko

pre 1 godinu

Ubedjen sam, ako igraju onako kako mogu i znaju, dva gola razlike za Srbiju. Jedino je oduvek bilo pitanje sta nose u srcu...
(sumadinac, 02. decembar 2022 13:04)

A Švajcarska? Oni nemaju ničeg u srcu?

Masariko

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Prolaziće kroz našu odbranu kao penzioner kroz vrata Lidla.

nidzerland

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarci nemaju klase kao šta su Vlahović, Mitrović i Tadić, pa prema tome naša odbrana i nije toliko važna i da bude na nivou. Naš kvalitet u napadu odlučiti će utakmicu tu nema nikakve sumnje.

Sash

pre 1 godinu

Sa dva spica i cak tri "poluspica" (Tadic, SMS, Tadic) i cak vise ofanzivnim nego defanzivnim veznim igracima Lukicem i Zivkovicem, mi ostadosmo ponovo sa samo 3 rastrkana igraca u odbrani. To je formacija u kojoj niko ne igra normalan fudbal, cak ni Brazil i Argentina nemaju toliko samopouzdanje! Treba odigrati sa 4 u odbrani ili bar jednim bas defanzivnim veznim igracem poput Gudelja. Nasa formacija je toliko veliki rizik i naprezanje igraca koji timovi igraju mozda 20-30 zadnjih minuta kad jure rezultat. To niko ne moze izdrzati 90 minuta da igra, zato nasi i fizicki padaju posle 50-60 minuta igre. Svaka sansa koju bi protivnik imao, bila bi stopostotna jer trebaju da prodju realno 1 igraca u odbrani (jer drugi ne moze da stigne jer pokriva veliki prostor).

Ne preti se sa praznom puskom

pre 1 godinu

Ali Stefan Mitrovic? Taj covek je enigma. Ne znam da je odigrao 2 dobre utakmice u zivotu. Takvih stopera smo imali i u domacoj ligi. Vise pouzdanja sam imao i u Nastasica i Spajica. Voleo bih da gresim...

merđan

pre 1 godinu

Gospoda draga uz dužno poštovanja nešto se i Granita a bome i Đerdana pita. I u njima teče vrela krv ilirska.Jest da su veliki provokatori ali mora se priznati da i znaju igrati ali i da su veliki ljubimci ženskog dela publike

bostanseltiks

pre 1 godinu

Jao koja pljuvacina!
Pa kako vas bre nije sramota?!
Znate li da date nekad podrsku i kad je tesko, a ne samo pljuvanje?!

Ajmoooo fudbaleriiiii, niste blistali ali neke stvari su se definitivno popravile.
Ja vam dajem punu podrsku i zelim uspeh pa kako bude!
EDEMOOOO MATOREEEEEE!!!!

2,5

pre 1 godinu

Formacija kao dosad sa dvojicom iza napadaca ne radi tj ne funkcionise jer sredina red iza ne radi dovoljno dobro.Setimo se formacije iz Norveske kako smo poceli,bez Sergeja 3 4 1 2

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pobeda i prolaz bili bi ravni čudu. Ne samo zbog toga što Švajcarska ima čvrst, uigran tim, već i zbog očiglednog problema sa mentaliterom kod nas. Prvo, tenzije i raskol u FSS. To se najbolje vidi na Piksiju, koji više ne daje odmerene, već nervozne i čudne izjave. Verovatno će otići bez obzira na večerašnji rezultat. Drugo, atmosfera je daleko od dobre, vidi se da se foliraju na konferencijama za štampu. Treće, mentalitet naših igrača koji odaje da su umislili da su zvezde, da igraju za svoju slavu a ne za svoju zemlju, to je i glavni razlog sramote protiv Kameruna, a ne tobož Piksijevo neznanje, što neki polupismeni poluigrači pokušavaju da proture.
Nadam se da grešim.

Penalđžija

pre 1 godinu

Još nikad niste pogodili sastav nije problem što se tiče startnog sastava nego posle kad i kako izvršiti izmene da bi se dobila utakmica. Sretnoooo

Lukavi

pre 1 godinu

U sustini bilo bi dobro da piksi ostane na klupi zbog kontinuiteta, nije trebalo mnogo da ocekujemo poznavajuci nasu proslost,reprezentativni fudbal nam nije jaca strana, ne treba dramiti. Sada se videlo da mi prosto moramo da budemo na zemlji i da smanjimo ocekivanja i uz trud se mozda nekad nesto i promeni. Mi protiv svajcarske nemamob da trazimo, ko je gledao njihove utakmice i nase, videce da su dosta kompaktniji tim sa dosta boljom odbranom. Plus pritisak je na nama a ne na njima, da smo imali kvalitet pobedili bi kamerun, imali smo 3:1 i prokockali smo, protiv jednog Kameruna… i sad neko ocekuje da damo Svajcarskoj dva gola a da ne primimo ni jedan. Meni to deluje jako tesko… da nama treba remi onda bi imalo razloga za optimizam, ovako moramo napasti a to njima ostavlja prostor za gol, ja se cak plasim da mi ne potonemo potpuno ako oni kojim slucajem postignu gol prvi. Nadam se barem da se necemo obrukati. Srecno!

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Ljudi, mi imamo slabiji tim nego pre 4 godine. Nikad losiju odbranu nismo imali, svi su to primetili i to je potvrdjeno na ovom prvesntvu.
I da Anceloti dodje za trenera, ne moze on nista da napravi jer nema igrace.
Ne moze SP da se igra bez odbrane! Ako mladji igraci napreduju, onda mozda i prodjemo grupu na nekom od narednih takmicenja. U redu je Piksi da ostane cak i da zavrsimo s jednim bodom.

dusan

pre 1 godinu

Ako bude igrao Stefan Mitrovic,nek nam je bog u pomoc,pa zar nije Piksi video da kad on igra primamo 2 gola od Kameruna iz kontre za 5min.

Folender

pre 1 godinu

Ja mislim kao vrhunski fudbalski stručnjak da ako dobijemo danas i jos sledeće 4 utakmice,bićemo prvaci sveta.Niko ne zna bolje od mene

Gadza

pre 1 godinu

Ubaciti Erakovica uz Pavlovica na mestu centralnih bekova, jer jedini ima koliko toliko brzinu
(Oliver, 02. decembar 2022 11:33)

E moj ti, Erakovic je mlad i neiskusan i na ovakvim utakmicama ni pod razno takav igrac se ne ubacuje pogotovo ne u odbranu. Da igra u ligama petice pa onda ok, ovako ni pod tackom razno na ovakvoj utakmici.

Demokrata u nestanku

pre 1 godinu

Piksi ispade najlukaviji, nije nista posebno uradio kao fudbler, kao trener nijedan ozbiljan tim nije vodio, a sad ce uspeti bod protiv Kameruna da proda kao "uspeh".
Ja sam prvo mislio da su te price o povredama deo neke nase taktike, a oni pripremali teren za ispadanje jos od oktobra. Njima je izgleda dovoljno da ucestvuju - cak i da si poslednji na SP, bolje je nego da se nisi plasirao.
Problem javnosti u Srbiji je sto ocekuje previse!

PeraKojot

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 2. decembar 2022 12:30)

Sta ce Svajcarci u Srbiji? Presedanje?

Zg01

pre 1 godinu

Ljudi ja kao Hrvat kazem da bi bila fora da i vi prodjete. Jedna dvije tekme i eto nas, i vi i mi u 8 najboljih na svijetu. Jaci ste realno od Svice. Jedini preblem moze biti Brazil i kako ce oni odigrat,prvi ili drugi tim,ali ni to nemora da znaci

Nenad

pre 1 godinu

Kakva crns ultraofanziva, ljudi moji.
Pa on protiv rasoalog kameruna je pri ofanzivi tkz.primio tri komada, a kamoli sada.
TREBA DA ZNATE DA UOPSTE NECE POCETI ULTRAOFANZIVNO, ZASTO ZAMAJAVATE OVAJ NAPACENI NAROD?

Rade

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrovic u odbrani.
Ili da onda igramo 4-4-2.
Kada igramo presing onda mora komplet ekipa da igra presing, a kada se branimo da svi igraci igraju odbranu a ne samo tri iz zadnjeg reda a ostali su negde ostali kod protivnickog gola.Kada se vodi pogotovo sa dva razlike ceka se na svojoj polovini i odmara i ukazace ti se sansa za kontranapad.

Dragon

pre 1 godinu

A šta vam znači to "ultraofanzivna"? Hoće da nas uvere kako idu na pobedu?
Pa nije poenta staviti 2, 3 napadača, pa si sad ti kao "ofanzivan", nego svi moraju da igraju kao jedno, da trče, da se kreću bez lopte, da se nude, da budu obazrivi i koncentrisani, odlučni u odbrani i strpljivi u napadu ... KAO TIM, a to može i sa jednim napadačem!
Realno, ako i urade sve ovako za pobedu će trebati ogromna sreća ... ogromna!

Telal

pre 1 godinu

Gledao sam Mesija i njegov doprinos na utakmici. Mogu samo reci da Katai u ovom momentu nije nista losiji. Eto pa neka se ljuti ko god hoce...

Luka

pre 1 godinu

Dajte bre ljudi, malo pozitive ovi momci su to zaslužili a Piksi je svakako. Složio bih se da smo previše poleteli pre prvenstva, ali sve greške mogu večeras biti ispravljene, a i biće. Imamo istorijsku šansu da se po prvi put plasiram u nokaut fazu svetske smotre fudbala. Ulog je veliki, a negativa velikog broja prisutnih svakako neće biti od koristi.
SREĆNO ORLOVI?

Englez, NS

pre 1 godinu

Opkladio sam se veceras da cu sve vreme dok utakmica traje da skacem i pevam. Mogu da odmaram samo na poluvremenu. Ne znam bas ni da pevam ali sam u kondiciji, mogu da skacem. Pozdrav svima koji veceras navijaju za Srbiju!

Perin Pelen

pre 1 godinu

Sad ili nikad!!! I preporučio bi Piksiju i igracima obavezno pogledati motivacioni govor trenera na poluvremenu Saudijska Arabija - Argentina .
Idemoo, Napred SRBIJA

anti Rola

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Brate nemoj da mracis, popij svetlo!

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.

Milan

pre 1 godinu

Ne pitamo se samo mi, nazalost Kamerun ima koliku toliku sansu kao i Japan, Maroko, samo na osnovu toga sto smo mi krivci za povredu Nejmara plasim se da mogu i da nam Brazilci presude mada je kvalitet "druge" postave Brazila neupitan, eto o tome niko nije ni pomislio...

Slon

pre 1 godinu

Što pre svatimo da je ona pobeda u Prtugalu bila anomalija a ne rezultat rada, kvalitete i planskog pristupa fudbalu biti će nam puno lakše podneti večerašnji neuspeh.
Švicarska ulaže već deceniju u futbal, za redom su na 5 velikih takmičenja i samo jednom nisu prošli grupu. Nešto ko Kroasani juče, pa ne dešava se to "slučajno" ljudi alo, nema to veze jer Lukaku nije zabio zicer.

Šta mi možemo po pokaznoj igri očekivati? Igrači koji imaju snage za 60min, vezni red koji ne može spojiti 3 pasa, nesigurna i neuštimana obrana, roviti napadači koji ne mogu zabiti iz 5 zicera, atmosfera koja je toliko očajna da moraju imati konferenciju za štampu da na objasne da je sve idealno, izbornik koji zalegne na klupu zadnih 30min i nemo pomatra meč a dan prije umesto taktike citira pevaljke za motivaciju.

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Bude li mitrovic igro stopera nama spasa nema,bolje da niko ni ne igra nek igra sa dva stopera i 5 veznih onda il nek igra erakovic i on je nesta sa mitrovica.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Stefana Mitrovica jedino postaviti iza golmana. Ni dan danas mi nije jasno kojim igrama je on zasluzio da bude u reprezentaciji...

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne znaci ako budemo igrali sa dva napadaca, da cemo lakse doci do izgledne sanse za gol.
Mi smo protiv Kameruna imali nekoliko izglednih sansi i tri gola smo dali, a igrali smo sa jednim napadacem.
Izasao bi ja sa istom postavom kao protiv Kameruna, moze u drugom poluvremenu ubaciti jos nekog napadaca ako bude rezultat nepovoljan.
Ne jurimo nikakvu gol razliku, vec svaka pobeda nas vodi dalje.
Ocekujem od Brazila da odigraju utakmicu posteno, da se ne igraju .

DAVOR

pre 1 godinu

Ja bih na pocetku utakmice izveo sastav iz Osla koji se dokazao u slicnoj utakmici. Jer mali Ilic mnogo vise trci od Sergeja i kvalitetniji je u fazi odbrane. Mislim da bi trebalo jer je to neophodno i ako veliki rizik staviti Gudelja na mesto centralnog beka jer tesko i sporo iznosimo loptu iz faze odbrane u napad. A onda polako vrsiti izmene u odnosu na trenutni rezultat.

Ivar

pre 1 godinu

Nema veze broj napadaca nego kako se krecu igraci na terenu. Mozes imati i 4 spice ali bez veznog reda i igraca koji zna slati lopte igras sa 4 igraca manje na terenu

skov olsen

pre 1 godinu

Samo što je tu 12 igrača
(Ivan, 02. decembar 2022 11:00)

milinkovic-savic i milinkovic-savic su dva brata, dva igraca, a ne 4 igraca balvanu

Ustaše

pre 1 godinu

Znate, u jednoj izjavi koju je dala, Ana Rajković kaže da bi ona mijenjala veze sa ženama svaka 2 dana da je popularni muškarac. Drugom prilikom joj se omakelo pa je priznala da s Rajkovićem i nije postojala ljubav na prvi pogled

skov olsen

pre 1 godinu

stefan mitrovic nas je odveo na svetsko sa onim ciscenjem gola protiv ronalda. on ce nas ponovo odvesti dalje. puna podrska za stefana. zasluzuje priliku.

Patriota

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrović.
On kad je ušao, propast...
Na njegovoj poziciji su prošli i dali dva gola.
Ko forsira tog igrača, da mi je znati???

skov olsen

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

@odg
maksimovic je taj koji je ostavio igraca kod oba gola protiv kameruna. pocetnicka greska. ne znam samo kako se on nasao poslednji u liniji. maksimovic ne bi smeo da igra sad.

nebitno

pre 1 godinu

Greska kod prve dve utakmice je sto Erakobic nije igrao.
Decko je najbrzi defanzivac kog imamo, mogao bi svakog igraca da isprati, tako da se nadam da ce danas igrati.

igor jovanovic

pre 1 godinu

Ako igra Stefan Mitrovic, necu ni da gledam.
Taj covek je svojim kiksevima kriv za polovinu golova koje smo u kvalifikacijama primili. A i protiv Kameruna ovde.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Jel ja ovo dobro vidim?? Formacija 3:2:3:2?!?!?! Ubice nas Svajcarci ako ovako budemo igrali jos sa Stefanom Mitrovicem u srcu odbrane. Kuku i lele

fenomen

pre 1 godinu

Interesantno sa ovog spiska je da su 6 bivših fudbalera Partizana i nijedan iz Zvezde. Samo kažem a i čudim se. Zvezda tolike rekorde i titule a nema jednog jedinog u prvih 11. Al dobro naći će oni da je neko od njih zvezdas, da se slikao kao dete u zvezdinom dresu.

Marka Zvaka

pre 1 godinu

Ovoga sam se pribijavao nedostatak fudbalske inteligencije + spor do zla Boga - S.Mitrovic. Pre bi Gudelj trebao na tu poziciju ako vec mora umesto Veljkovica.
352 (3511) formacija
Golman Vms (Rajkovic)
Odbrana Pavlovic (Babic) Gudelj (Veljkovic) Milenkovic (Erakovic)
Sredina Kostic (Lazovic) Lukic (Maksimovic) Ilic (Racic) Sms (Grujic) Zivkovic (Radonjic)
Napad Tadic (Djuricic) Vlahovic ili Mitrovic (Jovic)

Ako mora sve u napad Mitrovic ili Vlahovic umesto nekog ko ne trci iz sredine i Jovic ako se umori prvi spic. Samo se nadam da ce ovaj put pravovremene izmene da budu. Cim se primeti da ne mogu vise da trce a to je kod nas oko 5o-6o minuta maxx. Srecom pa sad moze 5 od 1o igraca da rotira.

Aleksa

pre 1 godinu

Jao Stefan Mitrović
(Faust, 02. decembar 2022 11:31)

kiksara neviđena... skoro nisam gledao igrača za koga se bukvalno pri svakom kontaktu plašim da će da zabrlja... lažem, jesam, Gudelja... još ako startuju zajedno, doviđenja prijatno...

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Mitrovic nas je skoto dam dovukao na svojim ledjima na ovo svetsko,ali ce nas on zakopati covek bukvalno igra na silu povredjen,nije pipnuo loptu 2 meseca pre takmicenja, nema snge ni za pola sata,videli smo promasaje protiv kamerunaca to je posledica umora,dao bog da uvali 3 komada svajcarcima al nema od tog nista.

SAF

pre 1 godinu

Za razliku od Danske i Belgine, mi idemo od starta napadacki pa ko bude bio bolji. Sigurno da ce biti prilika na obe strane ali nadam se da ce lopta zavrsiti umrezu Svajcaraca vise puta nego kod nas. Idemoooo momci

Kralj mača

pre 1 godinu

С. Митровић је већ једном скинуо дрон са заставом Велике Албаније, па се надам да ће Џака и Шаћири лоше да се проведу овог пута.

Harry Shaved

pre 1 godinu

Tri pozadi?! Od kojih je jedan Mitrović?!

Kad stvarno vidim večeras ovaj sastav, potrudiću se svim silama da se odmah pomirim sa ispadanjem. A nadi će reći da iskulira :)

Aleks

pre 1 godinu

Sve ću da znam večeras u 19 kad se objavi formacija. Ako budu dva špica, dobijamo, ako bude jedan, ziheraški, muljanke, ništa neće napravimo. Vlahović se dokazao asistencijama, i to kakvim, mnogo bolje ako igraju dva špica.
I kod Muslina je bilo, ne znam ko se seća, svaku ali svaku smo dobili u kojoj su igrali Mitrović i Prijović zajedno. Prija beše jako dobar kao asistent.

Igor

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

Kakva crna dva napadača od početka? To možemo da očekujemo u poslednjih 15 minuta ako do tada ne budemo zaostajali previše.

Možda se Pikseta utripuje i izrotira ceo sastav ko onomad Krstaja protiv Brazila na prethodnom svetskom prvenstvu. To će kobajagi biti neke njegove taktičke zamisli. XD

skov olsen

pre 1 godinu

Samo što je tu 12 igrača
(Ivan, 02. decembar 2022 11:00)

milinkovic-savic i milinkovic-savic su dva brata, dva igraca, a ne 4 igraca balvanu

igor jovanovic

pre 1 godinu

Ako igra Stefan Mitrovic, necu ni da gledam.
Taj covek je svojim kiksevima kriv za polovinu golova koje smo u kvalifikacijama primili. A i protiv Kameruna ovde.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

Kakva crna dva napadača od početka? To možemo da očekujemo u poslednjih 15 minuta ako do tada ne budemo zaostajali previše.

Možda se Pikseta utripuje i izrotira ceo sastav ko onomad Krstaja protiv Brazila na prethodnom svetskom prvenstvu. To će kobajagi biti neke njegove taktičke zamisli. XD

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne znaci ako budemo igrali sa dva napadaca, da cemo lakse doci do izgledne sanse za gol.
Mi smo protiv Kameruna imali nekoliko izglednih sansi i tri gola smo dali, a igrali smo sa jednim napadacem.
Izasao bi ja sa istom postavom kao protiv Kameruna, moze u drugom poluvremenu ubaciti jos nekog napadaca ako bude rezultat nepovoljan.
Ne jurimo nikakvu gol razliku, vec svaka pobeda nas vodi dalje.
Ocekujem od Brazila da odigraju utakmicu posteno, da se ne igraju .

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Jel ja ovo dobro vidim?? Formacija 3:2:3:2?!?!?! Ubice nas Svajcarci ako ovako budemo igrali jos sa Stefanom Mitrovicem u srcu odbrane. Kuku i lele

skov olsen

pre 1 godinu

stefan mitrovic nas je odveo na svetsko sa onim ciscenjem gola protiv ronalda. on ce nas ponovo odvesti dalje. puna podrska za stefana. zasluzuje priliku.

Folender

pre 1 godinu

Ja mislim kao vrhunski fudbalski stručnjak da ako dobijemo danas i jos sledeće 4 utakmice,bićemo prvaci sveta.Niko ne zna bolje od mene

anti Rola

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Brate nemoj da mracis, popij svetlo!

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Mitrovic nas je skoto dam dovukao na svojim ledjima na ovo svetsko,ali ce nas on zakopati covek bukvalno igra na silu povredjen,nije pipnuo loptu 2 meseca pre takmicenja, nema snge ni za pola sata,videli smo promasaje protiv kamerunaca to je posledica umora,dao bog da uvali 3 komada svajcarcima al nema od tog nista.

Ivar

pre 1 godinu

Nema veze broj napadaca nego kako se krecu igraci na terenu. Mozes imati i 4 spice ali bez veznog reda i igraca koji zna slati lopte igras sa 4 igraca manje na terenu

Aleksa

pre 1 godinu

Jao Stefan Mitrović
(Faust, 02. decembar 2022 11:31)

kiksara neviđena... skoro nisam gledao igrača za koga se bukvalno pri svakom kontaktu plašim da će da zabrlja... lažem, jesam, Gudelja... još ako startuju zajedno, doviđenja prijatno...

Balls of Steel

pre 1 godinu

Stefana Mitrovica jedino postaviti iza golmana. Ni dan danas mi nije jasno kojim igrama je on zasluzio da bude u reprezentaciji...

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Ljudi, mi imamo slabiji tim nego pre 4 godine. Nikad losiju odbranu nismo imali, svi su to primetili i to je potvrdjeno na ovom prvesntvu.
I da Anceloti dodje za trenera, ne moze on nista da napravi jer nema igrace.
Ne moze SP da se igra bez odbrane! Ako mladji igraci napreduju, onda mozda i prodjemo grupu na nekom od narednih takmicenja. U redu je Piksi da ostane cak i da zavrsimo s jednim bodom.

skov olsen

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

@odg
maksimovic je taj koji je ostavio igraca kod oba gola protiv kameruna. pocetnicka greska. ne znam samo kako se on nasao poslednji u liniji. maksimovic ne bi smeo da igra sad.

cracker

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.
(Lepa Lori, 02. decembar 2022 12:44.
Lepa Lori, mislim da si ipak džaba dala pare

dusan

pre 1 godinu

Ako bude igrao Stefan Mitrovic,nek nam je bog u pomoc,pa zar nije Piksi video da kad on igra primamo 2 gola od Kameruna iz kontre za 5min.

5. STAR

pre 1 godinu

Stefan Mitrović da bi mogao da bude na visini zadatka mora da igra utakmicu karijere. On je ubedljivo najslabiji naš odbrambeni igrač. Bolje Erakovića da stavi. Brži, snažniji i skočniji. Čak i Babić ima kvalitete ispred Mitrovića, a to je nešto što nisam mislio da ću reći.
Zaista ne gledam subjektivno ali on u Zvezdi bi meni bio iza Erakovića, Milunovića i Dragovića.
Naravno da mu želim kao i svima da večeras budu odlični i da pobedimo.
Da podržimo svi dok imamo šansu. Za kritike (i ima i do sad šta da se kritikuje) ima vremena posle... Nadam se ne ovog meča.

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

Milan

pre 1 godinu

Ne pitamo se samo mi, nazalost Kamerun ima koliku toliku sansu kao i Japan, Maroko, samo na osnovu toga sto smo mi krivci za povredu Nejmara plasim se da mogu i da nam Brazilci presude mada je kvalitet "druge" postave Brazila neupitan, eto o tome niko nije ni pomislio...

Englez, NS

pre 1 godinu

Opkladio sam se veceras da cu sve vreme dok utakmica traje da skacem i pevam. Mogu da odmaram samo na poluvremenu. Ne znam bas ni da pevam ali sam u kondiciji, mogu da skacem. Pozdrav svima koji veceras navijaju za Srbiju!

nebitno

pre 1 godinu

Greska kod prve dve utakmice je sto Erakobic nije igrao.
Decko je najbrzi defanzivac kog imamo, mogao bi svakog igraca da isprati, tako da se nadam da ce danas igrati.

Patriota

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrović.
On kad je ušao, propast...
Na njegovoj poziciji su prošli i dali dva gola.
Ko forsira tog igrača, da mi je znati???

Dragon

pre 1 godinu

A šta vam znači to "ultraofanzivna"? Hoće da nas uvere kako idu na pobedu?
Pa nije poenta staviti 2, 3 napadača, pa si sad ti kao "ofanzivan", nego svi moraju da igraju kao jedno, da trče, da se kreću bez lopte, da se nude, da budu obazrivi i koncentrisani, odlučni u odbrani i strpljivi u napadu ... KAO TIM, a to može i sa jednim napadačem!
Realno, ako i urade sve ovako za pobedu će trebati ogromna sreća ... ogromna!

Kaњош

pre 1 godinu

Искусни, али не и довољно добри Стефан Митровић. Нажалост, након повреда Настасића, Спајића, Вељковића не знам ни да ли имамл боље. Срећно!!!

Rade

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrovic u odbrani.
Ili da onda igramo 4-4-2.
Kada igramo presing onda mora komplet ekipa da igra presing, a kada se branimo da svi igraci igraju odbranu a ne samo tri iz zadnjeg reda a ostali su negde ostali kod protivnickog gola.Kada se vodi pogotovo sa dva razlike ceka se na svojoj polovini i odmara i ukazace ti se sansa za kontranapad.

Zg01

pre 1 godinu

Ljudi ja kao Hrvat kazem da bi bila fora da i vi prodjete. Jedna dvije tekme i eto nas, i vi i mi u 8 najboljih na svijetu. Jaci ste realno od Svice. Jedini preblem moze biti Brazil i kako ce oni odigrat,prvi ili drugi tim,ali ni to nemora da znaci

Djole_Kg

pre 1 godinu

"Prema najnovijim informacijama za meč neće biti spreman Miloš Veljković, pa bi u startnih 11 trebalo da se nađe iskusni Stefan Mitrović".

Iskusni. Stefan. Mitrović.

my way

pre 1 godinu

Уместо Стефана Митровића ја бих пре Страхињу Ераковића ставио, али добро. Много среће момцима и Пиксију и да славимо вечерас!

Ne preti se sa praznom puskom

pre 1 godinu

Ali Stefan Mitrovic? Taj covek je enigma. Ne znam da je odigrao 2 dobre utakmice u zivotu. Takvih stopera smo imali i u domacoj ligi. Vise pouzdanja sam imao i u Nastasica i Spajica. Voleo bih da gresim...

PeraKojot

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 2. decembar 2022 12:30)

Sta ce Svajcarci u Srbiji? Presedanje?

Masariko

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Prolaziće kroz našu odbranu kao penzioner kroz vrata Lidla.

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

Ruska salata

pre 1 godinu

Dajte malo realnosti. Nasi igraci su posle Brazila i Kameruna na ivici tezih povreda.
Nepostovanje Brazila i izjave tipa "Znas kako me briga za Brazil" dovele su to toga da su oni prvo mesto overavali protiv nas, umesto protiv Kameruna. Toliko su iscrpli odbranu da ovi nisu uspeli da odigraju na nivou drugu utakmicu. Onakvi golovi se ne primaju ni na rekreativnom fudbalu.
Veceras ocekujem prijateljsku utakmicu, mi cemo kao da napadamo, oni ce kao da se brane, i svi zadovoljni ako bude 0:0. A ako mi odigramo otvorenije, pregazice nas u drugom poluvremenu, bice mnogo gore nego u Rusiji. Treba spreciti debakl.
Ljudi ne shvataju da mi nemamo igrace koji mogu da igraju presing 100-130 minuta, a to moras na velikim takmicenjima. Nas bi jedan Maroko ili Japan pregazili. Jos smo imali i laku grupu.

Demokrata u nestanku

pre 1 godinu

Piksi ispade najlukaviji, nije nista posebno uradio kao fudbler, kao trener nijedan ozbiljan tim nije vodio, a sad ce uspeti bod protiv Kameruna da proda kao "uspeh".
Ja sam prvo mislio da su te price o povredama deo neke nase taktike, a oni pripremali teren za ispadanje jos od oktobra. Njima je izgleda dovoljno da ucestvuju - cak i da si poslednji na SP, bolje je nego da se nisi plasirao.
Problem javnosti u Srbiji je sto ocekuje previse!

Sash

pre 1 godinu

Sa dva spica i cak tri "poluspica" (Tadic, SMS, Tadic) i cak vise ofanzivnim nego defanzivnim veznim igracima Lukicem i Zivkovicem, mi ostadosmo ponovo sa samo 3 rastrkana igraca u odbrani. To je formacija u kojoj niko ne igra normalan fudbal, cak ni Brazil i Argentina nemaju toliko samopouzdanje! Treba odigrati sa 4 u odbrani ili bar jednim bas defanzivnim veznim igracem poput Gudelja. Nasa formacija je toliko veliki rizik i naprezanje igraca koji timovi igraju mozda 20-30 zadnjih minuta kad jure rezultat. To niko ne moze izdrzati 90 minuta da igra, zato nasi i fizicki padaju posle 50-60 minuta igre. Svaka sansa koju bi protivnik imao, bila bi stopostotna jer trebaju da prodju realno 1 igraca u odbrani (jer drugi ne moze da stigne jer pokriva veliki prostor).

gl

pre 1 godinu

Nemoj Stefana Mitrovica kao Boga te molim, em je spor, em teska kiksara, samo ne on, kamerunci su ga pretrcavali kao od sale, ume da pokloni protivnicima penal, ma sve sto ne treba on ima.

Aleks

pre 1 godinu

Sve ću da znam večeras u 19 kad se objavi formacija. Ako budu dva špica, dobijamo, ako bude jedan, ziheraški, muljanke, ništa neće napravimo. Vlahović se dokazao asistencijama, i to kakvim, mnogo bolje ako igraju dva špica.
I kod Muslina je bilo, ne znam ko se seća, svaku ali svaku smo dobili u kojoj su igrali Mitrović i Prijović zajedno. Prija beše jako dobar kao asistent.

DAVOR

pre 1 godinu

Ja bih na pocetku utakmice izveo sastav iz Osla koji se dokazao u slicnoj utakmici. Jer mali Ilic mnogo vise trci od Sergeja i kvalitetniji je u fazi odbrane. Mislim da bi trebalo jer je to neophodno i ako veliki rizik staviti Gudelja na mesto centralnog beka jer tesko i sporo iznosimo loptu iz faze odbrane u napad. A onda polako vrsiti izmene u odnosu na trenutni rezultat.

bostanseltiks

pre 1 godinu

Jao koja pljuvacina!
Pa kako vas bre nije sramota?!
Znate li da date nekad podrsku i kad je tesko, a ne samo pljuvanje?!

Ajmoooo fudbaleriiiii, niste blistali ali neke stvari su se definitivno popravile.
Ja vam dajem punu podrsku i zelim uspeh pa kako bude!
EDEMOOOO MATOREEEEEE!!!!

321

pre 1 godinu

Ispadose Nemacka i Belgija?? A ako prodje Srbija? Na kraju, da li ce biti smak sveta? Nemci dva SK ne mogu da prodju kvalifikacije? Nemci? Pobedice veceras ko bude bio bolji i ko bude imao vise srece. Mislim ne stativa nego gol..

Mateo

pre 1 godinu

Ma šta vas briga, ako Srbija ne može da vam donese veselje večeras, protiv raspale Švicarske, uvijek ostaje Japan poslije... Ako slučajno i Japan omane, oće Brazil. Ma oće neko valjda.

Luka

pre 1 godinu

Dajte bre ljudi, malo pozitive ovi momci su to zaslužili a Piksi je svakako. Složio bih se da smo previše poleteli pre prvenstva, ali sve greške mogu večeras biti ispravljene, a i biće. Imamo istorijsku šansu da se po prvi put plasiram u nokaut fazu svetske smotre fudbala. Ulog je veliki, a negativa velikog broja prisutnih svakako neće biti od koristi.
SREĆNO ORLOVI?

kvisko

pre 1 godinu

Sad smo ga tek ugasili, utakmicu treba predati bez igranja.
Bolje i regularnih 3:0 za Svajcarce no da se brukamo sa Mitrovicem kao centralnim bekom.

bezobrazluk

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.
(nidzerland, 2. decembar 2022 13:29) Samo bi se potvrdio dosadašnji trend sumraka Evrope na ovom prvenstvu. Sem Iberskog poluostrva, Francuza i Hrvata, Evropa užas...

Nenad

pre 1 godinu

Pustite im neposredno pred meč snimak onog deteta koje drži njihov poster na zidu pored svog kreveta i svakog od njih poljubi pred spavanje i poželi im laku noć. Momci, ne morate ali možete mnogo. Ako vam je imalo stalo, napravićete čudo, pobedićete ako prvo pobedite svoje strahove i pritisak. Srećno!

nidzerland

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

kako je predstavljeno u izveštaju utakmice i po komentarima, Milenković nije zakasnio kod postavljanja dva ofsajda i Maksimović je kriv za krilo Kameruna? U Srbiji sve može da se postavi kao istina. Mitrović, promaši penal protivu Škotske, sada, posle posle umišljenosti o veličini i drske sebičnosti protivu Kameruna, mesto mu je na klupi za rezerve. Od 6 centralnih bekova, dva su povređena i ne bi trebalo da počnu utakmicu, jer je najbolji fudbaler samo zdrav i fizički spreman. Od bekova imamo samo jednog, Mladenovića i to je najveći Piksijev propust. Preostaje nam samo ultra ofanzivna igra, na gol više, jer je Brazil potvrdio, da ako se samo branimo, onda i gubimo.

SAF

pre 1 godinu

Za razliku od Danske i Belgine, mi idemo od starta napadacki pa ko bude bio bolji. Sigurno da ce biti prilika na obe strane ali nadam se da ce lopta zavrsiti umrezu Svajcaraca vise puta nego kod nas. Idemoooo momci

Harry Shaved

pre 1 godinu

Tri pozadi?! Od kojih je jedan Mitrović?!

Kad stvarno vidim večeras ovaj sastav, potrudiću se svim silama da se odmah pomirim sa ispadanjem. A nadi će reći da iskulira :)

Vdusan

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović
(Igor, 2. decembar 2022 10:56)

Kad bi svako u ovoj drzavi gledao svoja posla, mozda bi nam sve krenulo na bolje. Niko relevantan ne cita ovakve “predloge”. Probaj na simulaciji Menadzer pa javi kako je proslo.

Палислама

pre 1 godinu

Мислим када би постојала статистика за враћање лопте голману да би ми убедљиво били на врху.Једино када би постојала забрана да се по било коју цену враћа лопта е онда би нешто и вредели.

Igor

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović

Perin Pelen

pre 1 godinu

Sad ili nikad!!! I preporučio bi Piksiju i igracima obavezno pogledati motivacioni govor trenera na poluvremenu Saudijska Arabija - Argentina .
Idemoo, Napred SRBIJA

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Bude li mitrovic igro stopera nama spasa nema,bolje da niko ni ne igra nek igra sa dva stopera i 5 veznih onda il nek igra erakovic i on je nesta sa mitrovica.

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

fenomen

pre 1 godinu

Interesantno sa ovog spiska je da su 6 bivših fudbalera Partizana i nijedan iz Zvezde. Samo kažem a i čudim se. Zvezda tolike rekorde i titule a nema jednog jedinog u prvih 11. Al dobro naći će oni da je neko od njih zvezdas, da se slikao kao dete u zvezdinom dresu.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pobeda i prolaz bili bi ravni čudu. Ne samo zbog toga što Švajcarska ima čvrst, uigran tim, već i zbog očiglednog problema sa mentaliterom kod nas. Prvo, tenzije i raskol u FSS. To se najbolje vidi na Piksiju, koji više ne daje odmerene, već nervozne i čudne izjave. Verovatno će otići bez obzira na večerašnji rezultat. Drugo, atmosfera je daleko od dobre, vidi se da se foliraju na konferencijama za štampu. Treće, mentalitet naših igrača koji odaje da su umislili da su zvezde, da igraju za svoju slavu a ne za svoju zemlju, to je i glavni razlog sramote protiv Kameruna, a ne tobož Piksijevo neznanje, što neki polupismeni poluigrači pokušavaju da proture.
Nadam se da grešim.

Joco

pre 1 godinu

Srbija kada bude ponizna i da si stavi realan cilj prolaska skupine.... Da to bude uspjeh kojem težimo a sve ostalo neka bude bonus, a ne mi odmah sebe vidimo u finalu kako pobeđujemo 4:0. Ima da nas sajđije raščetvore jer naš mentalitet je jadan..... Mislimo da od naših igrača nema boljih a puno su loši, trener je jedna velika 0

Dr doc.

pre 1 godinu

Ako S.Mitrovic bude igrao, nadam se da nece biti pogubljen kao protiv Kameruna kada je sa klupe usao u igru. Steta za Veljkovica, on je sigurno bolja opcija od S.Mitorovica, a i Milenkovic je postao veoma rizican posle ona dva katastrofalna propusta u 2.poluvremnu kada je Kamerun dao 2. i 3. gol zbog njegovog "spavanja" kod ofsajd zamke.

replika

pre 1 godinu

Kakav S.Mitrovic, Erakovic ili Babic, klinci mogu da potrce ako nista... Fali nam tvrdi zadnji vezni kao zednom voda, SMS nije idealno resenje za defanzivnu ulogu, ali kada je alternativa Gudelj, bolje da SMS bude u igri. Makar ne pravi kikseve nicim izazvan kao Anastasija protiv Portugala, Brazila i koga sve ne... DO POBEDE!

cinik ovdašnji

pre 1 godinu

Mi uporno igramo sa 3 nazad, znam da nemamo klasične bekove, ali većina dobrih ekipa ovde igra sa 4 pozadi, a ni nama ta 3 nisu vrhunska...I bojim se da će Piksi podleći pritisku i ići sa 2 špica, što će imati smisla samo ako mi na neku foru učačkamo 2 gola u prvom poluvremenu, pa posle brani se kako znaš. U suprotnom, napuniće nas sajdžije.

Smešan lik

pre 1 godinu

Nasi fudbaleri jedva cekaju da se ovo zavrsi. Ako budu morali da igraju i osminu finala protiv Portugala, bukvalno ce zavrsiti u bolnici.
Sprecavanje debakla protiv Brazila je totalno iscrplo ovu ekipu. Mozda je trebalo da puste 0:7, ali i onda bi tesko pobedili Kamerun i Svajcarsku.
To su prosecni igraci koji ukoliko zbog povrede izgube mesto u timu, lako bivaju zamenjeni. Kao da Fulam ne moze da kupi drugog napadaca na nivou Mitrovica?
Moras da imas vanserijske igrace da bi stigao do cetvrtfinala i dalje. Cak i za prolaz grupe je to ponekad neophodno. Hrvatska ima jednog, Modrica, i nekoliko solidnih, i to je vec bilo dovoljno za finale u Rusiji. Naravno, uz srecu i veliko zalaganje.
Mi nemamo ni vanserijske igrace, ni srecu, ni zalaganje.
Zbog toga ni ne prolazimo grupu 24 godine. A izgleda bice 28...

Kralj mača

pre 1 godinu

С. Митровић је већ једном скинуо дрон са заставом Велике Албаније, па се надам да ће Џака и Шаћири лоше да се проведу овог пута.

Slon

pre 1 godinu

Što pre svatimo da je ona pobeda u Prtugalu bila anomalija a ne rezultat rada, kvalitete i planskog pristupa fudbalu biti će nam puno lakše podneti večerašnji neuspeh.
Švicarska ulaže već deceniju u futbal, za redom su na 5 velikih takmičenja i samo jednom nisu prošli grupu. Nešto ko Kroasani juče, pa ne dešava se to "slučajno" ljudi alo, nema to veze jer Lukaku nije zabio zicer.

Šta mi možemo po pokaznoj igri očekivati? Igrači koji imaju snage za 60min, vezni red koji ne može spojiti 3 pasa, nesigurna i neuštimana obrana, roviti napadači koji ne mogu zabiti iz 5 zicera, atmosfera koja je toliko očajna da moraju imati konferenciju za štampu da na objasne da je sve idealno, izbornik koji zalegne na klupu zadnih 30min i nemo pomatra meč a dan prije umesto taktike citira pevaljke za motivaciju.

Che

pre 1 godinu

Nakon Kameruma mi je proradio čir da sam trebao tražiti lekarsku intervenciju. Srećom sad je sve ok, ali sledećih par nedelja postim. A što se tiče ovih manekena. Zaboli me za njih, večer ću provesti gledajući neki film na Netflixu.

Lukavi

pre 1 godinu

U sustini bilo bi dobro da piksi ostane na klupi zbog kontinuiteta, nije trebalo mnogo da ocekujemo poznavajuci nasu proslost,reprezentativni fudbal nam nije jaca strana, ne treba dramiti. Sada se videlo da mi prosto moramo da budemo na zemlji i da smanjimo ocekivanja i uz trud se mozda nekad nesto i promeni. Mi protiv svajcarske nemamob da trazimo, ko je gledao njihove utakmice i nase, videce da su dosta kompaktniji tim sa dosta boljom odbranom. Plus pritisak je na nama a ne na njima, da smo imali kvalitet pobedili bi kamerun, imali smo 3:1 i prokockali smo, protiv jednog Kameruna… i sad neko ocekuje da damo Svajcarskoj dva gola a da ne primimo ni jedan. Meni to deluje jako tesko… da nama treba remi onda bi imalo razloga za optimizam, ovako moramo napasti a to njima ostavlja prostor za gol, ja se cak plasim da mi ne potonemo potpuno ako oni kojim slucajem postignu gol prvi. Nadam se barem da se necemo obrukati. Srecno!

Mister NO

pre 1 godinu

Ja lično sam dosta imao jak utisak od Gosp. Stojkovića
posle Kameruna nemam taj utisak. 3-1 vidimo!!! njegova zadnja linija na pola Terena stoji I to kod OBA GOLA !!!!! još sedi ladno na klupi, ne pomera se !!!!! Amaterski beskrajno. Može bit svašta protiv švice , daj bože. Ipak sumljam u to. pozzz

Rade Piket

pre 1 godinu

Idemo da pobedimo, a sko nedaj Bize ne uspemo podrška Piksiju i ovoj ekipi, šteta bi nilo da se ova ekipa raspe i da Piksi bude primoran da ode.
Zato nadajmo se najboljem večeras,

Dejan

pre 1 godinu

Ako vec Veljkovic ne igra, vise bih voleo formaciju pozadi: LB Pavlovic - CB Milenkovic - DB Erakovic.
Erakovic je napredovao u Zvezdi pod Stankovicem i vrlo je pouzdan, za razliku od S. Mitrovica.

Telal

pre 1 godinu

Gledao sam Mesija i njegov doprinos na utakmici. Mogu samo reci da Katai u ovom momentu nije nista losiji. Eto pa neka se ljuti ko god hoce...

Aca

pre 1 godinu

Ultraonfazivna Srbija puca.Srbija treba da igra strpljivo i da ceka priliku da iz neke kontre da gol.Ako kojim slucajem primimo gol prilikom srljanja na njihov,tu smo ga ugasili.

Karma itb

pre 1 godinu

Vreme je za Istinu, Vreme je za Pravdu!
(John Player & Sons Ltd, 2. decembar 2022 13:56) # Link komentara

U potpisu: Ronaldo i drugovi

budni sin

pre 1 godinu

Pogledajte skraćeni snimak sa EP prošle godine Francuska - Švajcarska, gde su ih Švajcarci eliminisali kao svetske prvake pa onda nađite za shodno da bilo kakve nerealne optimisticne prognoze dajete.

merđan

pre 1 godinu

Dragi igrači i selektoru , ako vam nije dovoljno stalo za napaćeni narod u Srbiji i mislite samo o splavovima i lajkovima , setite se da uz vas su i slobodarski narodi rusije, belorusije irana pa ako bš hoćete i severne koreja pa čak i đibutija.

xmen

pre 1 godinu

Samo oprezno molim vas pa 70 minuta nemojte nista da uradite, pa se onda setite poslednjih 20 da nam treba gol pa onda kao nesto jurcate i onda nismo imali srece jbg 0:0 ostalo

Lale Gator

pre 1 godinu

Ako se ne daj Bože vratimo kući posle večerašnjeg meča, počinje nova Zadruga i zbog čega nepovređeni reprezentativci nisu imali snage da trče.

aca

pre 1 godinu

Zasto ih nazivate sajdzije kad neki od njih ne umeju ni da gledaju na sat? cast izuzecima!
(mirko, 02. decembar 2022 11:18)

pre da su sladoledzije.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarci nemaju klase kao šta su Vlahović, Mitrović i Tadić, pa prema tome naša odbrana i nije toliko važna i da bude na nivou. Naš kvalitet u napadu odlučiti će utakmicu tu nema nikakve sumnje.

JaCar

pre 1 godinu

PRotiv Portugala u Lisabonu nismo poceli sa dva spica ve samo sa Vlahovicem. Mitar je usao umesto Gudelja u 45om, a u 89 Jovic. Sa tri spica na terenu plus Kostic, Tadic i Sergej smo dali gol.

Tako da nije mnogo bitno da li pocinjemo sa jednim ili dva, jer ce sigurno uci drugi napadac u nekom trenutku.

ninepi

pre 1 godinu

Slažem se sa takvim mogućim timom. Samo dodajem da, kad već imamo takvu ofanzivnu mašineriju u napadu, primenimo taktiku Čelzija, a to je velika potrošnja ful bekova ( Kostić i Živković) i njihova zamena oko 60 minuta, na primer Lazovićem i još nekim igračem po strani. Takođe, Jović da dobije pristojnu šansu, oko 60tog minuta. Ostale dve izmene, po potrebi. Dakloe trčanje, trčanje, trčanje, tehnika, tehnika, tehnika i mudro. Zezanje i šetnje po terenu ostaviti za drugi put. I ne nasedati na provokacije uvezenih Švajcaraca, a biće ih sigurno. Srećno momci, treba i toga malo.

Matan

pre 1 godinu

Ložana kao da igrate protiv Brazila ili Španjolske za prolazak u finale, gdje vas čeka Saudijska Arabija, a ne raspala Švicarska 😂😂😂

Ako ovo ne prođete, ugasite nogomet u Srbiji, znam da je vama prolazak grupe nešto što mnogi od vas nisu nikad vidjeli uživo, ali onda vjerovatno i nečete.
Batalite nogomet, nabili ste traume i komplekse vašoj djeci, a ništa nisu krivi jadni, jedino što žele, da se vesele ko njihovi vršnjaci prosječnih ekipa, koji gdje god i ubodu koji prolazak grupe, ili čak, plasman na EP....

grizli

pre 1 godinu

S obzirom da nam je odbrana slaba, pasovi nesigurni i letargicno spori, ispucavati loptu non stop cim dodje u posed prema Svajcarskoj polovini, vezni red cim uvati loptu traziti napadace i sutirati sto cesce na gol, ako i kada damo 2-3 komada svi nazad, bunker do iznemoglosti, uz sansu za kontru. E sad, treba doci u posed lopte, to ce mozda biti problem. :)

2,5

pre 1 godinu

Formacija kao dosad sa dvojicom iza napadaca ne radi tj ne funkcionise jer sredina red iza ne radi dovoljno dobro.Setimo se formacije iz Norveske kako smo poceli,bez Sergeja 3 4 1 2

Penalđžija

pre 1 godinu

Još nikad niste pogodili sastav nije problem što se tiče startnog sastava nego posle kad i kako izvršiti izmene da bi se dobila utakmica. Sretnoooo

Nenad

pre 1 godinu

Kakva crns ultraofanziva, ljudi moji.
Pa on protiv rasoalog kameruna je pri ofanzivi tkz.primio tri komada, a kamoli sada.
TREBA DA ZNATE DA UOPSTE NECE POCETI ULTRAOFANZIVNO, ZASTO ZAMAJAVATE OVAJ NAPACENI NAROD?

Ivan

pre 1 godinu

@skov olsen
Kako si prost čovek, izmenjena je vest i uklonjen je Veljkovic... Ali takvi kao ti uvek žele da ispadnu pametni, i da druge spuste...

miško

pre 1 godinu

Vlahović I Mitar će se sudarati, Tadić solirati, Pavlović bez orjentacije, golman se naprimao golova i golova u zadnji mesec, dva dana pa se već navikao itd.

merđan

pre 1 godinu

Gospoda draga uz dužno poštovanja nešto se i Granita a bome i Đerdana pita. I u njima teče vrela krv ilirska.Jest da su veliki provokatori ali mora se priznati da i znaju igrati ali i da su veliki ljubimci ženskog dela publike

Kecman

pre 1 godinu

Ni Maksimovic ni Gudelj, vec Ilic treba da igra.
Ne S.Mitrovic, Babic treba da igra.

I da, sa dva spica.

V.M.Savic
Pavlovic, Milenkovic,Babic
Lukic
Zivkovic,Tadic,S.M.Savic,Kostic
Mitrovic,Vlahovic/Ilic ako igramo sa 1 spicem i 2 zadnja vezna.

Najjaca postava sigurno

Ustaše

pre 1 godinu

Znate, u jednoj izjavi koju je dala, Ana Rajković kaže da bi ona mijenjala veze sa ženama svaka 2 dana da je popularni muškarac. Drugom prilikom joj se omakelo pa je priznala da s Rajkovićem i nije postojala ljubav na prvi pogled

Istina

pre 1 godinu

Nema nista dok ova tri drveta budu u odbrani jer nam je ona rak rana,zbog tih kiksera.Najbolji stoper nam sedi na klupi i nema nijedan odigran minut.

Miroslav

pre 1 godinu

Cemu forsiranje ove postave sa trojicom u odbrani?Zar nije svima jasno da nam je odbrana suplja inace,a tek sa trojicom u odbrani?Nadam se da cemo pobediti na kraju.

Namesnik

pre 1 godinu

Opet loženje pa razocarenje. Nemamo mi taj kvalitetnza osminu finala. Ne mozes da sastavis tri pasa preko polovine, samo neko srnjanje po magli

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bolje Erakovic nego stefan mitrovic.
(putnim, 02. decembar 2022 12:49)

Naravno. Ma neka igraju Zeka i Bjeka, samo da dobijemo.

Masariko

pre 1 godinu

Ubedjen sam, ako igraju onako kako mogu i znaju, dva gola razlike za Srbiju. Jedino je oduvek bilo pitanje sta nose u srcu...
(sumadinac, 02. decembar 2022 13:04)

A Švajcarska? Oni nemaju ničeg u srcu?

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

@Smešan lik,

Ti si prijatelju stvarno smešan kada omalovažavaš Mitrovića. Kakav god da je , on je u istoriji Srbije prvi strelac. Videćemo kada će ga neko prestići , ali proteći će mnogo vode Savom i Dunvom do tada. Srećno orlovi!!

Igor

pre 1 godinu

Zašto Vlahović nije bio u prvih 11 do sad ? Juventus vs Fulham , kojom logikom igra Mitrović ? Jedino u Srbiji ko je stariji ima prednost

Gadza

pre 1 godinu

Ubaciti Erakovica uz Pavlovica na mestu centralnih bekova, jer jedini ima koliko toliko brzinu
(Oliver, 02. decembar 2022 11:33)

E moj ti, Erakovic je mlad i neiskusan i na ovakvim utakmicama ni pod razno takav igrac se ne ubacuje pogotovo ne u odbranu. Da igra u ligama petice pa onda ok, ovako ni pod tackom razno na ovakvoj utakmici.

Jezicar

pre 1 godinu

Kad ne bi sudiju pomenuli, valjda bi nam bilo teze. Uvek nas je neko narajcao, a mi igrali ko sampioni. Ko je gledao pre 4 godine, zna kako je tuzno i naivno sve to bilo, i da je navijao za nas, opet bi ga pusili.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.

sls

pre 1 godinu

ultraofanzivna srbija? zar nismo to videli pre par dana (niko ne zna da li je to bilo namerno ili ne)? Bese 3:3 ili tako nesto? svi gledaju da daju gol, niko da brani nas.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarski napad je potpuno bezopasan, po dosadašnjim igrama možda i najlošiji od svih na prvenstvu. Cenim da naša odbrana i neće imati posla uopšte pa je i nevažno koga će Piksi tamo postaviti.

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

Zuba

pre 1 godinu

Slažem se da bi Ilić bio puno bolje rešenje od Sergeja kao što mislim da bi Vlahović trebao da igra u paru sa Jovićem,ali da li neko misli da Piksi sme da izostavi Sergeja i Mitrovića. Pa zna se koje njihov menadžer.

Najrealnije

pre 1 godinu

Nema potrebe da igramo sa dva spica,tj.potpuno svejedno nam je jer mozemo dati bar jedan gol i sa jednim i sa dva ali nama je problem odbrana.Igramo ispodprosecne igrace u odbrani,teske kiksare i oni nas skupo kostaju.Primili smo 5 komada u dve utakmice a mogli smo jos toliko.Izbaciti Milenkovica,Pavlovica i Mitrovica i bilo bi ok.Erakovic je ubedljivo najbolji nas odbrambeni igrac.

Zlo je među nama

pre 1 godinu

Bilo bi najpoštenije i najpravednije da večeras pobedimo Švajcarsku iz nepostojećeg penala pa da damo priliku Portugalu za revanš. Mnogo smo im zla i bola naneli u kvalifikacijama. Prvo poništen čist gol u Beogradu a onda hladan tuš u Lisabonu.

Marka Zvaka

pre 1 godinu

Ovoga sam se pribijavao nedostatak fudbalske inteligencije + spor do zla Boga - S.Mitrovic. Pre bi Gudelj trebao na tu poziciju ako vec mora umesto Veljkovica.
352 (3511) formacija
Golman Vms (Rajkovic)
Odbrana Pavlovic (Babic) Gudelj (Veljkovic) Milenkovic (Erakovic)
Sredina Kostic (Lazovic) Lukic (Maksimovic) Ilic (Racic) Sms (Grujic) Zivkovic (Radonjic)
Napad Tadic (Djuricic) Vlahovic ili Mitrovic (Jovic)

Ako mora sve u napad Mitrovic ili Vlahovic umesto nekog ko ne trci iz sredine i Jovic ako se umori prvi spic. Samo se nadam da ce ovaj put pravovremene izmene da budu. Cim se primeti da ne mogu vise da trce a to je kod nas oko 5o-6o minuta maxx. Srecom pa sad moze 5 od 1o igraca da rotira.

dare slovenac

pre 1 godinu

Nekada smo bili evropski brazilci i uvek ultra ofenzivni, pa smo presli na katanaco..bolje da izgubimo a igramo, nego da igramo bunker pa opet izgubimo

Zoran Juric

pre 1 godinu

Susjedi,
volio bih da izgubite ali sam za svaki slučaj uplatio okladu na vašu pobjedu :-) Radovati ću se u svakom slučaju.

111

pre 1 godinu

Napada se Pavlovic koji se mnogo trudio, izvlacio napred, probijao ali ne moze i sam u odbrani. Dao je gol u prosloj utakmici. Spasavao je neke napade ali je bio krivac za neke golove. Decko je mlad i ja vidim da ne moze sam. On je nesto pruzio na ovom SK , dao gol u prosloj ali druze, ne mozes sve dok drugi kao da ne postoje na terenu?? To ne mogu ni najveci majstori a ne ovako mlad igrac. Lukic, SMS?? Sto njih ne pljujete? Sta su oni pruzili na ovom SK? SREDINA TERENA NE POSTOJI PA AJDE DA PLJUJEMO NAJMLADJEG, PAVLOVICA? Piksi mora da resi problem u odbrani ako zeli da igramo napadacki fudbal. U suprotnom, golovi koje postizemo, evo 5 u poslednje dve utakmice ne vrede nista..Ajde onda da igramo bunker pa na neku kontru ali i tu bi primali golove. Kad se branis, primis gol kad tad.

Igor

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović

skov olsen

pre 1 godinu

stefan mitrovic nas je odveo na svetsko sa onim ciscenjem gola protiv ronalda. on ce nas ponovo odvesti dalje. puna podrska za stefana. zasluzuje priliku.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

Kakva crna dva napadača od početka? To možemo da očekujemo u poslednjih 15 minuta ako do tada ne budemo zaostajali previše.

Možda se Pikseta utripuje i izrotira ceo sastav ko onomad Krstaja protiv Brazila na prethodnom svetskom prvenstvu. To će kobajagi biti neke njegove taktičke zamisli. XD

skov olsen

pre 1 godinu

Samo što je tu 12 igrača
(Ivan, 02. decembar 2022 11:00)

milinkovic-savic i milinkovic-savic su dva brata, dva igraca, a ne 4 igraca balvanu

merđan

pre 1 godinu

Gospoda draga uz dužno poštovanja nešto se i Granita a bome i Đerdana pita. I u njima teče vrela krv ilirska.Jest da su veliki provokatori ali mora se priznati da i znaju igrati ali i da su veliki ljubimci ženskog dela publike

Mateo

pre 1 godinu

Ma šta vas briga, ako Srbija ne može da vam donese veselje večeras, protiv raspale Švicarske, uvijek ostaje Japan poslije... Ako slučajno i Japan omane, oće Brazil. Ma oće neko valjda.

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne znaci ako budemo igrali sa dva napadaca, da cemo lakse doci do izgledne sanse za gol.
Mi smo protiv Kameruna imali nekoliko izglednih sansi i tri gola smo dali, a igrali smo sa jednim napadacem.
Izasao bi ja sa istom postavom kao protiv Kameruna, moze u drugom poluvremenu ubaciti jos nekog napadaca ako bude rezultat nepovoljan.
Ne jurimo nikakvu gol razliku, vec svaka pobeda nas vodi dalje.
Ocekujem od Brazila da odigraju utakmicu posteno, da se ne igraju .

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarci nemaju klase kao šta su Vlahović, Mitrović i Tadić, pa prema tome naša odbrana i nije toliko važna i da bude na nivou. Naš kvalitet u napadu odlučiti će utakmicu tu nema nikakve sumnje.

Joco

pre 1 godinu

Srbija kada bude ponizna i da si stavi realan cilj prolaska skupine.... Da to bude uspjeh kojem težimo a sve ostalo neka bude bonus, a ne mi odmah sebe vidimo u finalu kako pobeđujemo 4:0. Ima da nas sajđije raščetvore jer naš mentalitet je jadan..... Mislimo da od naših igrača nema boljih a puno su loši, trener je jedna velika 0

Telal

pre 1 godinu

Gledao sam Mesija i njegov doprinos na utakmici. Mogu samo reci da Katai u ovom momentu nije nista losiji. Eto pa neka se ljuti ko god hoce...

Demokrata u nestanku

pre 1 godinu

Piksi ispade najlukaviji, nije nista posebno uradio kao fudbler, kao trener nijedan ozbiljan tim nije vodio, a sad ce uspeti bod protiv Kameruna da proda kao "uspeh".
Ja sam prvo mislio da su te price o povredama deo neke nase taktike, a oni pripremali teren za ispadanje jos od oktobra. Njima je izgleda dovoljno da ucestvuju - cak i da si poslednji na SP, bolje je nego da se nisi plasirao.
Problem javnosti u Srbiji je sto ocekuje previse!

Ruska salata

pre 1 godinu

Dajte malo realnosti. Nasi igraci su posle Brazila i Kameruna na ivici tezih povreda.
Nepostovanje Brazila i izjave tipa "Znas kako me briga za Brazil" dovele su to toga da su oni prvo mesto overavali protiv nas, umesto protiv Kameruna. Toliko su iscrpli odbranu da ovi nisu uspeli da odigraju na nivou drugu utakmicu. Onakvi golovi se ne primaju ni na rekreativnom fudbalu.
Veceras ocekujem prijateljsku utakmicu, mi cemo kao da napadamo, oni ce kao da se brane, i svi zadovoljni ako bude 0:0. A ako mi odigramo otvorenije, pregazice nas u drugom poluvremenu, bice mnogo gore nego u Rusiji. Treba spreciti debakl.
Ljudi ne shvataju da mi nemamo igrace koji mogu da igraju presing 100-130 minuta, a to moras na velikim takmicenjima. Nas bi jedan Maroko ili Japan pregazili. Jos smo imali i laku grupu.

Ivan Milosevic

pre 1 godinu

Jel ja ovo dobro vidim?? Formacija 3:2:3:2?!?!?! Ubice nas Svajcarci ako ovako budemo igrali jos sa Stefanom Mitrovicem u srcu odbrane. Kuku i lele

Igor

pre 1 godinu

Zašto Vlahović nije bio u prvih 11 do sad ? Juventus vs Fulham , kojom logikom igra Mitrović ? Jedino u Srbiji ko je stariji ima prednost

merđan

pre 1 godinu

Dragi igrači i selektoru , ako vam nije dovoljno stalo za napaćeni narod u Srbiji i mislite samo o splavovima i lajkovima , setite se da uz vas su i slobodarski narodi rusije, belorusije irana pa ako bš hoćete i severne koreja pa čak i đibutija.

Gadza

pre 1 godinu

Ubaciti Erakovica uz Pavlovica na mestu centralnih bekova, jer jedini ima koliko toliko brzinu
(Oliver, 02. decembar 2022 11:33)

E moj ti, Erakovic je mlad i neiskusan i na ovakvim utakmicama ni pod razno takav igrac se ne ubacuje pogotovo ne u odbranu. Da igra u ligama petice pa onda ok, ovako ni pod tackom razno na ovakvoj utakmici.

Smešan lik

pre 1 godinu

Nasi fudbaleri jedva cekaju da se ovo zavrsi. Ako budu morali da igraju i osminu finala protiv Portugala, bukvalno ce zavrsiti u bolnici.
Sprecavanje debakla protiv Brazila je totalno iscrplo ovu ekipu. Mozda je trebalo da puste 0:7, ali i onda bi tesko pobedili Kamerun i Svajcarsku.
To su prosecni igraci koji ukoliko zbog povrede izgube mesto u timu, lako bivaju zamenjeni. Kao da Fulam ne moze da kupi drugog napadaca na nivou Mitrovica?
Moras da imas vanserijske igrace da bi stigao do cetvrtfinala i dalje. Cak i za prolaz grupe je to ponekad neophodno. Hrvatska ima jednog, Modrica, i nekoliko solidnih, i to je vec bilo dovoljno za finale u Rusiji. Naravno, uz srecu i veliko zalaganje.
Mi nemamo ni vanserijske igrace, ni srecu, ni zalaganje.
Zbog toga ni ne prolazimo grupu 24 godine. A izgleda bice 28...

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Mitrovic nas je skoto dam dovukao na svojim ledjima na ovo svetsko,ali ce nas on zakopati covek bukvalno igra na silu povredjen,nije pipnuo loptu 2 meseca pre takmicenja, nema snge ni za pola sata,videli smo promasaje protiv kamerunaca to je posledica umora,dao bog da uvali 3 komada svajcarcima al nema od tog nista.

cracker

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.
(Lepa Lori, 02. decembar 2022 12:44.
Lepa Lori, mislim da si ipak džaba dala pare

Lepa Lori

pre 1 godinu

Švajcarski napad je potpuno bezopasan, po dosadašnjim igrama možda i najlošiji od svih na prvenstvu. Cenim da naša odbrana i neće imati posla uopšte pa je i nevažno koga će Piksi tamo postaviti.

fenomen

pre 1 godinu

Interesantno sa ovog spiska je da su 6 bivših fudbalera Partizana i nijedan iz Zvezde. Samo kažem a i čudim se. Zvezda tolike rekorde i titule a nema jednog jedinog u prvih 11. Al dobro naći će oni da je neko od njih zvezdas, da se slikao kao dete u zvezdinom dresu.

miško

pre 1 godinu

Vlahović I Mitar će se sudarati, Tadić solirati, Pavlović bez orjentacije, golman se naprimao golova i golova u zadnji mesec, dva dana pa se već navikao itd.

Lepa Lori

pre 1 godinu

Ja sam uverena da je sad došlo vreme da i pravda dođe na red. Naši fudbaleri imaju vrednosti i znanja da to pokažu pobedom ne samo protiv Švajcaraca nego sve redom do titule šampiona. Tako će i da bude na kraju. Mitrović najbolji strelac šampionata, a Srbija šampion sveta. Nisam ja džaba dala pare u kladionici.

cinik ovdašnji

pre 1 godinu

Mi uporno igramo sa 3 nazad, znam da nemamo klasične bekove, ali većina dobrih ekipa ovde igra sa 4 pozadi, a ni nama ta 3 nisu vrhunska...I bojim se da će Piksi podleći pritisku i ići sa 2 špica, što će imati smisla samo ako mi na neku foru učačkamo 2 gola u prvom poluvremenu, pa posle brani se kako znaš. U suprotnom, napuniće nas sajdžije.

kvisko

pre 1 godinu

Sad smo ga tek ugasili, utakmicu treba predati bez igranja.
Bolje i regularnih 3:0 za Svajcarce no da se brukamo sa Mitrovicem kao centralnim bekom.

igor jovanovic

pre 1 godinu

Ako igra Stefan Mitrovic, necu ni da gledam.
Taj covek je svojim kiksevima kriv za polovinu golova koje smo u kvalifikacijama primili. A i protiv Kameruna ovde.

Matan

pre 1 godinu

Ložana kao da igrate protiv Brazila ili Španjolske za prolazak u finale, gdje vas čeka Saudijska Arabija, a ne raspala Švicarska 😂😂😂

Ako ovo ne prođete, ugasite nogomet u Srbiji, znam da je vama prolazak grupe nešto što mnogi od vas nisu nikad vidjeli uživo, ali onda vjerovatno i nečete.
Batalite nogomet, nabili ste traume i komplekse vašoj djeci, a ništa nisu krivi jadni, jedino što žele, da se vesele ko njihovi vršnjaci prosječnih ekipa, koji gdje god i ubodu koji prolazak grupe, ili čak, plasman na EP....

Masariko

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Prolaziće kroz našu odbranu kao penzioner kroz vrata Lidla.

Mister NO

pre 1 godinu

Ja lično sam dosta imao jak utisak od Gosp. Stojkovića
posle Kameruna nemam taj utisak. 3-1 vidimo!!! njegova zadnja linija na pola Terena stoji I to kod OBA GOLA !!!!! još sedi ladno na klupi, ne pomera se !!!!! Amaterski beskrajno. Može bit svašta protiv švice , daj bože. Ipak sumljam u to. pozzz

Nenad

pre 1 godinu

Kakva crns ultraofanziva, ljudi moji.
Pa on protiv rasoalog kameruna je pri ofanzivi tkz.primio tri komada, a kamoli sada.
TREBA DA ZNATE DA UOPSTE NECE POCETI ULTRAOFANZIVNO, ZASTO ZAMAJAVATE OVAJ NAPACENI NAROD?

skov olsen

pre 1 godinu

Izgledaće isto kao i na prethodne dve utakmice. Jedino je pitanje da li će kao treći vezni igrati Gudelj, Ilić ili Maksimović.

@odg
maksimovic je taj koji je ostavio igraca kod oba gola protiv kameruna. pocetnicka greska. ne znam samo kako se on nasao poslednji u liniji. maksimovic ne bi smeo da igra sad.

Ustaše

pre 1 godinu

Znate, u jednoj izjavi koju je dala, Ana Rajković kaže da bi ona mijenjala veze sa ženama svaka 2 dana da je popularni muškarac. Drugom prilikom joj se omakelo pa je priznala da s Rajkovićem i nije postojala ljubav na prvi pogled

Folender

pre 1 godinu

Ja mislim kao vrhunski fudbalski stručnjak da ako dobijemo danas i jos sledeće 4 utakmice,bićemo prvaci sveta.Niko ne zna bolje od mene

Dejan

pre 1 godinu

Ako vec Veljkovic ne igra, vise bih voleo formaciju pozadi: LB Pavlovic - CB Milenkovic - DB Erakovic.
Erakovic je napredovao u Zvezdi pod Stankovicem i vrlo je pouzdan, za razliku od S. Mitrovica.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

kako je predstavljeno u izveštaju utakmice i po komentarima, Milenković nije zakasnio kod postavljanja dva ofsajda i Maksimović je kriv za krilo Kameruna? U Srbiji sve može da se postavi kao istina. Mitrović, promaši penal protivu Škotske, sada, posle posle umišljenosti o veličini i drske sebičnosti protivu Kameruna, mesto mu je na klupi za rezerve. Od 6 centralnih bekova, dva su povređena i ne bi trebalo da počnu utakmicu, jer je najbolji fudbaler samo zdrav i fizički spreman. Od bekova imamo samo jednog, Mladenovića i to je najveći Piksijev propust. Preostaje nam samo ultra ofanzivna igra, na gol više, jer je Brazil potvrdio, da ako se samo branimo, onda i gubimo.

Slon

pre 1 godinu

Što pre svatimo da je ona pobeda u Prtugalu bila anomalija a ne rezultat rada, kvalitete i planskog pristupa fudbalu biti će nam puno lakše podneti večerašnji neuspeh.
Švicarska ulaže već deceniju u futbal, za redom su na 5 velikih takmičenja i samo jednom nisu prošli grupu. Nešto ko Kroasani juče, pa ne dešava se to "slučajno" ljudi alo, nema to veze jer Lukaku nije zabio zicer.

Šta mi možemo po pokaznoj igri očekivati? Igrači koji imaju snage za 60min, vezni red koji ne može spojiti 3 pasa, nesigurna i neuštimana obrana, roviti napadači koji ne mogu zabiti iz 5 zicera, atmosfera koja je toliko očajna da moraju imati konferenciju za štampu da na objasne da je sve idealno, izbornik koji zalegne na klupu zadnih 30min i nemo pomatra meč a dan prije umesto taktike citira pevaljke za motivaciju.

Che

pre 1 godinu

Nakon Kameruma mi je proradio čir da sam trebao tražiti lekarsku intervenciju. Srećom sad je sve ok, ali sledećih par nedelja postim. A što se tiče ovih manekena. Zaboli me za njih, večer ću provesti gledajući neki film na Netflixu.

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

Zuba

pre 1 godinu

Slažem se da bi Ilić bio puno bolje rešenje od Sergeja kao što mislim da bi Vlahović trebao da igra u paru sa Jovićem,ali da li neko misli da Piksi sme da izostavi Sergeja i Mitrovića. Pa zna se koje njihov menadžer.

Masariko

pre 1 godinu

Ubedjen sam, ako igraju onako kako mogu i znaju, dva gola razlike za Srbiju. Jedino je oduvek bilo pitanje sta nose u srcu...
(sumadinac, 02. decembar 2022 13:04)

A Švajcarska? Oni nemaju ničeg u srcu?

bostanseltiks

pre 1 godinu

Jao koja pljuvacina!
Pa kako vas bre nije sramota?!
Znate li da date nekad podrsku i kad je tesko, a ne samo pljuvanje?!

Ajmoooo fudbaleriiiii, niste blistali ali neke stvari su se definitivno popravile.
Ja vam dajem punu podrsku i zelim uspeh pa kako bude!
EDEMOOOO MATOREEEEEE!!!!

nebitno

pre 1 godinu

Greska kod prve dve utakmice je sto Erakobic nije igrao.
Decko je najbrzi defanzivac kog imamo, mogao bi svakog igraca da isprati, tako da se nadam da ce danas igrati.

Zg01

pre 1 godinu

Ljudi ja kao Hrvat kazem da bi bila fora da i vi prodjete. Jedna dvije tekme i eto nas, i vi i mi u 8 najboljih na svijetu. Jaci ste realno od Svice. Jedini preblem moze biti Brazil i kako ce oni odigrat,prvi ili drugi tim,ali ni to nemora da znaci

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

Karma itb

pre 1 godinu

Vreme je za Istinu, Vreme je za Pravdu!
(John Player & Sons Ltd, 2. decembar 2022 13:56) # Link komentara

U potpisu: Ronaldo i drugovi

anti Rola

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 02. decembar 2022 12:30)

Brate nemoj da mracis, popij svetlo!

Realnost

pre 1 godinu

Nadam se da će kiksara Stefan Mitrović ovaj put primiti 5 golova i da konačno prestane da dobija poziv u reprezentaciju. Svi vide da je rupa i on uvek dobija pozive ko god da je selektor. E to se zove jaka veza. Srbija je i propala zbog takvih ne samo u fudbalu nego u svim segmentima društva.

Najrealnije

pre 1 godinu

Nema potrebe da igramo sa dva spica,tj.potpuno svejedno nam je jer mozemo dati bar jedan gol i sa jednim i sa dva ali nama je problem odbrana.Igramo ispodprosecne igrace u odbrani,teske kiksare i oni nas skupo kostaju.Primili smo 5 komada u dve utakmice a mogli smo jos toliko.Izbaciti Milenkovica,Pavlovica i Mitrovica i bilo bi ok.Erakovic je ubedljivo najbolji nas odbrambeni igrac.

Miroslav

pre 1 godinu

Cemu forsiranje ove postave sa trojicom u odbrani?Zar nije svima jasno da nam je odbrana suplja inace,a tek sa trojicom u odbrani?Nadam se da cemo pobediti na kraju.

budni sin

pre 1 godinu

Pogledajte skraćeni snimak sa EP prošle godine Francuska - Švajcarska, gde su ih Švajcarci eliminisali kao svetske prvake pa onda nađite za shodno da bilo kakve nerealne optimisticne prognoze dajete.

PeraKojot

pre 1 godinu

Ima da nas Švajcarci operišu od fudbala danas...Čujem da se već čekiraju karte za let za Srbiju.
(Da se ne lažemo, 2. decembar 2022 12:30)

Sta ce Svajcarci u Srbiji? Presedanje?

Crni-zg

pre 1 godinu

Obzirom na kvalitetu igrača vjerujem da će Srbija dobiti Švicarsku . Imate dobru ekipu napad jedan od boljih na turniru koji će proraditi i pokazati ono što rade u klubovima.

Aleksa

pre 1 godinu

Jao Stefan Mitrović
(Faust, 02. decembar 2022 11:31)

kiksara neviđena... skoro nisam gledao igrača za koga se bukvalno pri svakom kontaktu plašim da će da zabrlja... lažem, jesam, Gudelja... još ako startuju zajedno, doviđenja prijatno...

Kralj mača

pre 1 godinu

С. Митровић је већ једном скинуо дрон са заставом Велике Албаније, па се надам да ће Џака и Шаћири лоше да се проведу овог пута.

Milan

pre 1 godinu

Ne pitamo se samo mi, nazalost Kamerun ima koliku toliku sansu kao i Japan, Maroko, samo na osnovu toga sto smo mi krivci za povredu Nejmara plasim se da mogu i da nam Brazilci presude mada je kvalitet "druge" postave Brazila neupitan, eto o tome niko nije ni pomislio...

Bivsi dizajner tobogana

pre 1 godinu

Ljudi, mi imamo slabiji tim nego pre 4 godine. Nikad losiju odbranu nismo imali, svi su to primetili i to je potvrdjeno na ovom prvesntvu.
I da Anceloti dodje za trenera, ne moze on nista da napravi jer nema igrace.
Ne moze SP da se igra bez odbrane! Ako mladji igraci napreduju, onda mozda i prodjemo grupu na nekom od narednih takmicenja. U redu je Piksi da ostane cak i da zavrsimo s jednim bodom.

Englez, NS

pre 1 godinu

Opkladio sam se veceras da cu sve vreme dok utakmica traje da skacem i pevam. Mogu da odmaram samo na poluvremenu. Ne znam bas ni da pevam ali sam u kondiciji, mogu da skacem. Pozdrav svima koji veceras navijaju za Srbiju!

5. STAR

pre 1 godinu

Stefan Mitrović da bi mogao da bude na visini zadatka mora da igra utakmicu karijere. On je ubedljivo najslabiji naš odbrambeni igrač. Bolje Erakovića da stavi. Brži, snažniji i skočniji. Čak i Babić ima kvalitete ispred Mitrovića, a to je nešto što nisam mislio da ću reći.
Zaista ne gledam subjektivno ali on u Zvezdi bi meni bio iza Erakovića, Milunovića i Dragovića.
Naravno da mu želim kao i svima da večeras budu odlični i da pobedimo.
Da podržimo svi dok imamo šansu. Za kritike (i ima i do sad šta da se kritikuje) ima vremena posle... Nadam se ne ovog meča.

Sash

pre 1 godinu

Sa dva spica i cak tri "poluspica" (Tadic, SMS, Tadic) i cak vise ofanzivnim nego defanzivnim veznim igracima Lukicem i Zivkovicem, mi ostadosmo ponovo sa samo 3 rastrkana igraca u odbrani. To je formacija u kojoj niko ne igra normalan fudbal, cak ni Brazil i Argentina nemaju toliko samopouzdanje! Treba odigrati sa 4 u odbrani ili bar jednim bas defanzivnim veznim igracem poput Gudelja. Nasa formacija je toliko veliki rizik i naprezanje igraca koji timovi igraju mozda 20-30 zadnjih minuta kad jure rezultat. To niko ne moze izdrzati 90 minuta da igra, zato nasi i fizicki padaju posle 50-60 minuta igre. Svaka sansa koju bi protivnik imao, bila bi stopostotna jer trebaju da prodju realno 1 igraca u odbrani (jer drugi ne moze da stigne jer pokriva veliki prostor).

my way

pre 1 godinu

Уместо Стефана Митровића ја бих пре Страхињу Ераковића ставио, али добро. Много среће момцима и Пиксију и да славимо вечерас!

321

pre 1 godinu

Ispadose Nemacka i Belgija?? A ako prodje Srbija? Na kraju, da li ce biti smak sveta? Nemci dva SK ne mogu da prodju kvalifikacije? Nemci? Pobedice veceras ko bude bio bolji i ko bude imao vise srece. Mislim ne stativa nego gol..

aca

pre 1 godinu

Zasto ih nazivate sajdzije kad neki od njih ne umeju ni da gledaju na sat? cast izuzecima!
(mirko, 02. decembar 2022 11:18)

pre da su sladoledzije.

Luka

pre 1 godinu

Dajte bre ljudi, malo pozitive ovi momci su to zaslužili a Piksi je svakako. Složio bih se da smo previše poleteli pre prvenstva, ali sve greške mogu večeras biti ispravljene, a i biće. Imamo istorijsku šansu da se po prvi put plasiram u nokaut fazu svetske smotre fudbala. Ulog je veliki, a negativa velikog broja prisutnih svakako neće biti od koristi.
SREĆNO ORLOVI?

ninepi

pre 1 godinu

Slažem se sa takvim mogućim timom. Samo dodajem da, kad već imamo takvu ofanzivnu mašineriju u napadu, primenimo taktiku Čelzija, a to je velika potrošnja ful bekova ( Kostić i Živković) i njihova zamena oko 60 minuta, na primer Lazovićem i još nekim igračem po strani. Takođe, Jović da dobije pristojnu šansu, oko 60tog minuta. Ostale dve izmene, po potrebi. Dakloe trčanje, trčanje, trčanje, tehnika, tehnika, tehnika i mudro. Zezanje i šetnje po terenu ostaviti za drugi put. I ne nasedati na provokacije uvezenih Švajcaraca, a biće ih sigurno. Srećno momci, treba i toga malo.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Pobeda i prolaz bili bi ravni čudu. Ne samo zbog toga što Švajcarska ima čvrst, uigran tim, već i zbog očiglednog problema sa mentaliterom kod nas. Prvo, tenzije i raskol u FSS. To se najbolje vidi na Piksiju, koji više ne daje odmerene, već nervozne i čudne izjave. Verovatno će otići bez obzira na večerašnji rezultat. Drugo, atmosfera je daleko od dobre, vidi se da se foliraju na konferencijama za štampu. Treće, mentalitet naših igrača koji odaje da su umislili da su zvezde, da igraju za svoju slavu a ne za svoju zemlju, to je i glavni razlog sramote protiv Kameruna, a ne tobož Piksijevo neznanje, što neki polupismeni poluigrači pokušavaju da proture.
Nadam se da grešim.

Lukavi

pre 1 godinu

U sustini bilo bi dobro da piksi ostane na klupi zbog kontinuiteta, nije trebalo mnogo da ocekujemo poznavajuci nasu proslost,reprezentativni fudbal nam nije jaca strana, ne treba dramiti. Sada se videlo da mi prosto moramo da budemo na zemlji i da smanjimo ocekivanja i uz trud se mozda nekad nesto i promeni. Mi protiv svajcarske nemamob da trazimo, ko je gledao njihove utakmice i nase, videce da su dosta kompaktniji tim sa dosta boljom odbranom. Plus pritisak je na nama a ne na njima, da smo imali kvalitet pobedili bi kamerun, imali smo 3:1 i prokockali smo, protiv jednog Kameruna… i sad neko ocekuje da damo Svajcarskoj dva gola a da ne primimo ni jedan. Meni to deluje jako tesko… da nama treba remi onda bi imalo razloga za optimizam, ovako moramo napasti a to njima ostavlja prostor za gol, ja se cak plasim da mi ne potonemo potpuno ako oni kojim slucajem postignu gol prvi. Nadam se barem da se necemo obrukati. Srecno!

nidzerland

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.

Nenad

pre 1 godinu

Pustite im neposredno pred meč snimak onog deteta koje drži njihov poster na zidu pored svog kreveta i svakog od njih poljubi pred spavanje i poželi im laku noć. Momci, ne morate ali možete mnogo. Ako vam je imalo stalo, napravićete čudo, pobedićete ako prvo pobedite svoje strahove i pritisak. Srećno!

Aca

pre 1 godinu

Ultraonfazivna Srbija puca.Srbija treba da igra strpljivo i da ceka priliku da iz neke kontre da gol.Ako kojim slucajem primimo gol prilikom srljanja na njihov,tu smo ga ugasili.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

@Smešan lik,

Ti si prijatelju stvarno smešan kada omalovažavaš Mitrovića. Kakav god da je , on je u istoriji Srbije prvi strelac. Videćemo kada će ga neko prestići , ali proteći će mnogo vode Savom i Dunvom do tada. Srećno orlovi!!

Marka Zvaka

pre 1 godinu

Ovoga sam se pribijavao nedostatak fudbalske inteligencije + spor do zla Boga - S.Mitrovic. Pre bi Gudelj trebao na tu poziciju ako vec mora umesto Veljkovica.
352 (3511) formacija
Golman Vms (Rajkovic)
Odbrana Pavlovic (Babic) Gudelj (Veljkovic) Milenkovic (Erakovic)
Sredina Kostic (Lazovic) Lukic (Maksimovic) Ilic (Racic) Sms (Grujic) Zivkovic (Radonjic)
Napad Tadic (Djuricic) Vlahovic ili Mitrovic (Jovic)

Ako mora sve u napad Mitrovic ili Vlahovic umesto nekog ko ne trci iz sredine i Jovic ako se umori prvi spic. Samo se nadam da ce ovaj put pravovremene izmene da budu. Cim se primeti da ne mogu vise da trce a to je kod nas oko 5o-6o minuta maxx. Srecom pa sad moze 5 od 1o igraca da rotira.

Perin Pelen

pre 1 godinu

Sad ili nikad!!! I preporučio bi Piksiju i igracima obavezno pogledati motivacioni govor trenera na poluvremenu Saudijska Arabija - Argentina .
Idemoo, Napred SRBIJA

Balls of Steel

pre 1 godinu

Stefana Mitrovica jedino postaviti iza golmana. Ni dan danas mi nije jasno kojim igrama je on zasluzio da bude u reprezentaciji...

Rade

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrovic u odbrani.
Ili da onda igramo 4-4-2.
Kada igramo presing onda mora komplet ekipa da igra presing, a kada se branimo da svi igraci igraju odbranu a ne samo tri iz zadnjeg reda a ostali su negde ostali kod protivnickog gola.Kada se vodi pogotovo sa dva razlike ceka se na svojoj polovini i odmara i ukazace ti se sansa za kontranapad.

Dragon

pre 1 godinu

A šta vam znači to "ultraofanzivna"? Hoće da nas uvere kako idu na pobedu?
Pa nije poenta staviti 2, 3 napadača, pa si sad ti kao "ofanzivan", nego svi moraju da igraju kao jedno, da trče, da se kreću bez lopte, da se nude, da budu obazrivi i koncentrisani, odlučni u odbrani i strpljivi u napadu ... KAO TIM, a to može i sa jednim napadačem!
Realno, ako i urade sve ovako za pobedu će trebati ogromna sreća ... ogromna!

Namesnik

pre 1 godinu

Opet loženje pa razocarenje. Nemamo mi taj kvalitetnza osminu finala. Ne mozes da sastavis tri pasa preko polovine, samo neko srnjanje po magli

Kaњош

pre 1 godinu

Искусни, али не и довољно добри Стефан Митровић. Нажалост, након повреда Настасића, Спајића, Вељковића не знам ни да ли имамл боље. Срећно!!!

Jezicar

pre 1 godinu

Kad ne bi sudiju pomenuli, valjda bi nam bilo teze. Uvek nas je neko narajcao, a mi igrali ko sampioni. Ko je gledao pre 4 godine, zna kako je tuzno i naivno sve to bilo, i da je navijao za nas, opet bi ga pusili.

Vdusan

pre 1 godinu

Ja bi ovo predlozio

Milinković-Savić
Pavlović, Veljković, Milenković
Kostić - Gudelj - Milinković-Savić - Živković
Vlahovic - Tadic
Mitrović
(Igor, 2. decembar 2022 10:56)

Kad bi svako u ovoj drzavi gledao svoja posla, mozda bi nam sve krenulo na bolje. Niko relevantan ne cita ovakve “predloge”. Probaj na simulaciji Menadzer pa javi kako je proslo.

Палислама

pre 1 godinu

Мислим када би постојала статистика за враћање лопте голману да би ми убедљиво били на врху.Једино када би постојала забрана да се по било коју цену враћа лопта е онда би нешто и вредели.

Ivar

pre 1 godinu

Nema veze broj napadaca nego kako se krecu igraci na terenu. Mozes imati i 4 spice ali bez veznog reda i igraca koji zna slati lopte igras sa 4 igraca manje na terenu

SAF

pre 1 godinu

Za razliku od Danske i Belgine, mi idemo od starta napadacki pa ko bude bio bolji. Sigurno da ce biti prilika na obe strane ali nadam se da ce lopta zavrsiti umrezu Svajcaraca vise puta nego kod nas. Idemoooo momci

Aleks

pre 1 godinu

Sve ću da znam večeras u 19 kad se objavi formacija. Ako budu dva špica, dobijamo, ako bude jedan, ziheraški, muljanke, ništa neće napravimo. Vlahović se dokazao asistencijama, i to kakvim, mnogo bolje ako igraju dva špica.
I kod Muslina je bilo, ne znam ko se seća, svaku ali svaku smo dobili u kojoj su igrali Mitrović i Prijović zajedno. Prija beše jako dobar kao asistent.

Patriota

pre 1 godinu

Samo ne S. Mitrović.
On kad je ušao, propast...
Na njegovoj poziciji su prošli i dali dva gola.
Ko forsira tog igrača, da mi je znati???

dusan

pre 1 godinu

Ako bude igrao Stefan Mitrovic,nek nam je bog u pomoc,pa zar nije Piksi video da kad on igra primamo 2 gola od Kameruna iz kontre za 5min.

Ne preti se sa praznom puskom

pre 1 godinu

Ali Stefan Mitrovic? Taj covek je enigma. Ne znam da je odigrao 2 dobre utakmice u zivotu. Takvih stopera smo imali i u domacoj ligi. Vise pouzdanja sam imao i u Nastasica i Spajica. Voleo bih da gresim...

replika

pre 1 godinu

Kakav S.Mitrovic, Erakovic ili Babic, klinci mogu da potrce ako nista... Fali nam tvrdi zadnji vezni kao zednom voda, SMS nije idealno resenje za defanzivnu ulogu, ali kada je alternativa Gudelj, bolje da SMS bude u igri. Makar ne pravi kikseve nicim izazvan kao Anastasija protiv Portugala, Brazila i koga sve ne... DO POBEDE!

2,5

pre 1 godinu

Formacija kao dosad sa dvojicom iza napadaca ne radi tj ne funkcionise jer sredina red iza ne radi dovoljno dobro.Setimo se formacije iz Norveske kako smo poceli,bez Sergeja 3 4 1 2

bezobrazluk

pre 1 godinu

Sta cemo ako Kamerun dobije Brazil... vrlo moguce da se "slucajno" saplete Brazil protiv njih pa i mi i Svajcarci izvisimo na kraju.
(nidzerland, 2. decembar 2022 13:29) Samo bi se potvrdio dosadašnji trend sumraka Evrope na ovom prvenstvu. Sem Iberskog poluostrva, Francuza i Hrvata, Evropa užas...

Harry Shaved

pre 1 godinu

Tri pozadi?! Od kojih je jedan Mitrović?!

Kad stvarno vidim večeras ovaj sastav, potrudiću se svim silama da se odmah pomirim sa ispadanjem. A nadi će reći da iskulira :)

Bata Zivotinja

pre 1 godinu

Bude li mitrovic igro stopera nama spasa nema,bolje da niko ni ne igra nek igra sa dva stopera i 5 veznih onda il nek igra erakovic i on je nesta sa mitrovica.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Bolje Erakovic nego stefan mitrovic.
(putnim, 02. decembar 2022 12:49)

Naravno. Ma neka igraju Zeka i Bjeka, samo da dobijemo.

Penalđžija

pre 1 godinu

Još nikad niste pogodili sastav nije problem što se tiče startnog sastava nego posle kad i kako izvršiti izmene da bi se dobila utakmica. Sretnoooo

xmen

pre 1 godinu

Samo oprezno molim vas pa 70 minuta nemojte nista da uradite, pa se onda setite poslednjih 20 da nam treba gol pa onda kao nesto jurcate i onda nismo imali srece jbg 0:0 ostalo

Lale Gator

pre 1 godinu

Ako se ne daj Bože vratimo kući posle večerašnjeg meča, počinje nova Zadruga i zbog čega nepovređeni reprezentativci nisu imali snage da trče.

Djole_Kg

pre 1 godinu

"Prema najnovijim informacijama za meč neće biti spreman Miloš Veljković, pa bi u startnih 11 trebalo da se nađe iskusni Stefan Mitrović".

Iskusni. Stefan. Mitrović.

Istina

pre 1 godinu

Nema nista dok ova tri drveta budu u odbrani jer nam je ona rak rana,zbog tih kiksera.Najbolji stoper nam sedi na klupi i nema nijedan odigran minut.

grizli

pre 1 godinu

S obzirom da nam je odbrana slaba, pasovi nesigurni i letargicno spori, ispucavati loptu non stop cim dodje u posed prema Svajcarskoj polovini, vezni red cim uvati loptu traziti napadace i sutirati sto cesce na gol, ako i kada damo 2-3 komada svi nazad, bunker do iznemoglosti, uz sansu za kontru. E sad, treba doci u posed lopte, to ce mozda biti problem. :)

dare slovenac

pre 1 godinu

Nekada smo bili evropski brazilci i uvek ultra ofenzivni, pa smo presli na katanaco..bolje da izgubimo a igramo, nego da igramo bunker pa opet izgubimo

DAVOR

pre 1 godinu

Ja bih na pocetku utakmice izveo sastav iz Osla koji se dokazao u slicnoj utakmici. Jer mali Ilic mnogo vise trci od Sergeja i kvalitetniji je u fazi odbrane. Mislim da bi trebalo jer je to neophodno i ako veliki rizik staviti Gudelja na mesto centralnog beka jer tesko i sporo iznosimo loptu iz faze odbrane u napad. A onda polako vrsiti izmene u odnosu na trenutni rezultat.

gl

pre 1 godinu

Nemoj Stefana Mitrovica kao Boga te molim, em je spor, em teska kiksara, samo ne on, kamerunci su ga pretrcavali kao od sale, ume da pokloni protivnicima penal, ma sve sto ne treba on ima.

sls

pre 1 godinu

ultraofanzivna srbija? zar nismo to videli pre par dana (niko ne zna da li je to bilo namerno ili ne)? Bese 3:3 ili tako nesto? svi gledaju da daju gol, niko da brani nas.

Ivan

pre 1 godinu

@skov olsen
Kako si prost čovek, izmenjena je vest i uklonjen je Veljkovic... Ali takvi kao ti uvek žele da ispadnu pametni, i da druge spuste...

Kecman

pre 1 godinu

Ni Maksimovic ni Gudelj, vec Ilic treba da igra.
Ne S.Mitrovic, Babic treba da igra.

I da, sa dva spica.

V.M.Savic
Pavlovic, Milenkovic,Babic
Lukic
Zivkovic,Tadic,S.M.Savic,Kostic
Mitrovic,Vlahovic/Ilic ako igramo sa 1 spicem i 2 zadnja vezna.

Najjaca postava sigurno

Rade Piket

pre 1 godinu

Idemo da pobedimo, a sko nedaj Bize ne uspemo podrška Piksiju i ovoj ekipi, šteta bi nilo da se ova ekipa raspe i da Piksi bude primoran da ode.
Zato nadajmo se najboljem večeras,

Zoran Juric

pre 1 godinu

Susjedi,
volio bih da izgubite ali sam za svaki slučaj uplatio okladu na vašu pobjedu :-) Radovati ću se u svakom slučaju.

Dr doc.

pre 1 godinu

Ako S.Mitrovic bude igrao, nadam se da nece biti pogubljen kao protiv Kameruna kada je sa klupe usao u igru. Steta za Veljkovica, on je sigurno bolja opcija od S.Mitorovica, a i Milenkovic je postao veoma rizican posle ona dva katastrofalna propusta u 2.poluvremnu kada je Kamerun dao 2. i 3. gol zbog njegovog "spavanja" kod ofsajd zamke.

JaCar

pre 1 godinu

PRotiv Portugala u Lisabonu nismo poceli sa dva spica ve samo sa Vlahovicem. Mitar je usao umesto Gudelja u 45om, a u 89 Jovic. Sa tri spica na terenu plus Kostic, Tadic i Sergej smo dali gol.

Tako da nije mnogo bitno da li pocinjemo sa jednim ili dva, jer ce sigurno uci drugi napadac u nekom trenutku.

Zlo je među nama

pre 1 godinu

Bilo bi najpoštenije i najpravednije da večeras pobedimo Švajcarsku iz nepostojećeg penala pa da damo priliku Portugalu za revanš. Mnogo smo im zla i bola naneli u kvalifikacijama. Prvo poništen čist gol u Beogradu a onda hladan tuš u Lisabonu.

111

pre 1 godinu

Napada se Pavlovic koji se mnogo trudio, izvlacio napred, probijao ali ne moze i sam u odbrani. Dao je gol u prosloj utakmici. Spasavao je neke napade ali je bio krivac za neke golove. Decko je mlad i ja vidim da ne moze sam. On je nesto pruzio na ovom SK , dao gol u prosloj ali druze, ne mozes sve dok drugi kao da ne postoje na terenu?? To ne mogu ni najveci majstori a ne ovako mlad igrac. Lukic, SMS?? Sto njih ne pljujete? Sta su oni pruzili na ovom SK? SREDINA TERENA NE POSTOJI PA AJDE DA PLJUJEMO NAJMLADJEG, PAVLOVICA? Piksi mora da resi problem u odbrani ako zeli da igramo napadacki fudbal. U suprotnom, golovi koje postizemo, evo 5 u poslednje dve utakmice ne vrede nista..Ajde onda da igramo bunker pa na neku kontru ali i tu bi primali golove. Kad se branis, primis gol kad tad.