Nova vest
Promo

Sreda, 22.09.2021.

11:50

Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95!

Nigde nećete naći veće.

Izvor: B92

Autor:B92

Mozzart daje najveće kvote na svetu: PSŽ 1,35, Sevilja 1,75, Galatasaraj 1,95!
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Raznovrstan fudbalski program ove srede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u šampionatima Francuske, Španije i Turske.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su dvojke na PSŽ i Galatasaraj, odnosno jedinica na Sevilju.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MEC - PSŽ (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,35

PSŽ je u sezonu krenuo sa šest pobeda u prvenstvu iz isto toliko utakmica. Međutim, Parižani ne deluju previše ubedljivo kao što bi mnogi od njih to očekivali. U poslednjoj utakmici protiv Liona došlo je i do trzavica na relaciji Lionel Mesi - Maurisio Poketino. Mesi u tri utakmice nije postigao gol, a večeras neće igrati zbog prijavljene povrede. Mec je poslednji na tabeli, sa tri sakupljena boda iz tri remija, dok u tri navrata u kojima je poražen nije uspeo ni da stigne do počasnog gola. Tradicija je potpuno na strani Svetaca, koji su slavili na 11 poslednjih sukoba.

SEVILJA - VALENSIJA (SREDA, 19.30), KEC 1,75

U prva četiri kola nove sezone Primere Sevilja je odigrala tri gostujuće utakmice. I to prilično uspešno i za sada nema poraz, a posle dve pobede upisala je i dva remija. Večeras u Andaluziju stiže Valensija koja je do prošlog kola i domaćeg poraza od Real Madrida bila na čelu tabele. Sevilja je inače slavila u poslednje četiri međusobne utakmice i to bez primljenog gola, a proteklu pobedu Valensia je ostvarila 2019. i to u Sevilli.

KAJSERI - GALATASARAJ (SREDA, 19.00), DVOJKA 1,95

Iznenađujuće je da su Kajseri i Galatasaraj trenutno komšije na tabeli prvenstva Turske. Radi se o timovima različitog nivoa i sa različitim zadacima za sezonu, a koliko su istanbulski Lavovi superiorniji od rivala pokazuju i skoriji dvoboji, gde je Galata slavila na osam od 10 minulih okršaja. Galatasaraj je bez pobede na tri protekla ligaška duela, a jedini trijumf na četiri prethodna duela desio se nad Lacijem u sklopu Lige Evrope. Sa druge strane, Kajseri je pre tri dana prekinuo niz od tri susreta bez neuspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve