Nova vest
Promo

Sreda, 15.09.2021.

14:10

Registruj se na maxbet.rs i osvoji nikad jači paket dobrodošlice!

Zavrti 200 iz mesta!

Izvor: B92

Autor:B92

Registruj se na maxbet.rs i osvoji nikad jači paket dobrodošlice!

MaxBet je pripremio sjajna iznenađenja za sve novoregistrovane igrače.

MaxBet je pripremio sjajna iznenađenja za sve novoregistrovane igrače. Iskoristi jedinstvenu priliku, registruj se na maxbet.rs i osvoji nikad jači paket dobrodošlice!

Sjajna vest na samom početku je da već nakon uspešne registracije na sajtu dobijaš 200 dinara FB bonusa za igru, bez ikakvih dodatnih uslova! Nakon toga, uz uplatu prvog depozita na svoj MaxBet nalog, očekuje te bonus od neverovatnih 200% do maksimalnih 30.000 dinara u Freebetu i čak 200 poklon spinova u slot igri Book of Secrets!

Tu poklonima dobrodošlice u MaxBet-u nije kraj – uplatom drugog depozita osvajaš dodatnih 50% bonusa do maksimalnih 10.000 dinara u Freebetu i 50 poklon spinova u slot igri Respin Joker 81.

I finalni poklon u specijalnom MaxBet paketu dobrodošlice čeka te odmah nakon uplate trećeg depozita - 25% bonusa do maksimalnih 5.000 dinara u Freebetu i 25 poklon spinova u slot igri Diamondz!

Specijalna promocija za novoregistrovane igrače traje sve do kraja godine, a minimalni iznos za svaki od prva tri depozita kojim se kvalifikuješ za bonuse i poklon spinove iznosi 500 dinara.

I za kraj - MaxBet ne zaboravlja ni svoje verne igrače pa je pokrenuo promociju u kojoj mogu da učestvuju SVI! Bez obzira na to da li si se tek registrovao ili si već postojeći igrač, na svaki prvi dnevni depozit u iznosu od 1.000 do 10.000 dinara, uplaćen u nekoj od MaxBet kladionica širom Srbije, odmah dobijaš 10% FB bonusa!

Život je igra - REGISTRUJ SE i zaigraj nikad jače uz fenomenalne Maxbet poklon bonuse!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve