Nova vest
Odbojka

Nedelja, 13.11.2022.

20:45

Poznati parovi Kupa Srbije u odbojci

Odbojkaši Partizana, koji brane titulu u Kupu Srbije, igraće u polufinalu protiv Radničkog iz Kragujevca, odlučeno je žrebom u Gornjem Milanovcu.

Izvor: B92

Autor:B92

Poznati parovi Kupa Srbije u odbojci
Foto: OSS

Prvi meč igra se u Kragujevcu, dok drugi polufinalni par čine prošlosezonski finalista Mladi radnik i aktuelni šampion Srbije, Vojvodina (prvi meč u Požarevcu).

U ženskoj konkurenciji polufinalne parove čine Železničar iz Lajkovca i Jedinstvo iz Stare Pazove, odnosno Partizan i Ub.

Polufinala u muškom delu igraju se 22. i 23. novembra, odnosno 27. i 28. decembra. Odbojkašice će prvi meč polufinala igrati 6. i 7. decembra, a revanši su na programu 27. i 28. decembra, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

U slučaju da ekipe budu ostvarile po pobedu o plasmanu u finale odlučuje bolji set količnik ili bolji poen količnik, ako je rezultat u setovima isti. Ako su ekipe i posle toga izjednačene igra se zlatni set.

Žreb je održan u hali "Breza" u Gornjem Milanovcu, pre početka meča šestog kola Superlige između odbojkaša Takova i Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve