Nova vest
Odbojka

Petak, 30.09.2022.

18:15

Selektor Srbije: Kazahstan nije naš nivo

Danijele Santareli, selektor Srbije, rekao je da će sve odbojkašice dati maksimum protiv SAD

Izvor: B92

Autor:B92

Selektor Srbije: Kazahstan nije naš nivo
Foto: Profimedia

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je da je ponosan na igru svog tima na meču protiv Kazahstana u četvrtom kolu grupe C na Svetskom prvenstvu u Lođu.

Srbija je ranije danas ostvarila četvrtu pobedu na SP, a za samo 60 minuta naša selekcija je pobedila Kazahstan 25:13, 25:17, 25:10.

"Dao sam priliku odbojkašicama koje do sada nisu igrale mnogo, jer je takmičenje dugo i potrebna mi je svaka igračica. Rekao sam da bi mogao da se zakomplikuje meč, jer smo igrali sa timom koji nije naš nivo. Važan je stav. Devojke koje su igrale, donele su pozitivnu energiju i srećan sam zbog toga", rekao je Santareli, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OS S).

Na utakmici protiv Kazahstana na poziciji primača igrale su Bojana Milenković i Sara Lozo, dok se Brankica Mihajlović bila korektor.

"Brankica nije igrala na svojoj poziciji i odradila je odličan posao. Srećan sam i zbog onoga što su pokazali primaći. Bojana nije igrala do sada, ali je bila sjajna",
dodao je selektor Srbije.

Naša selekcija će poslednji meč u grupi odigrati sutra od 19 sati protiv Sjedinjenih Američkih Država.

"Potrebno je da se sada odmorimo, jer čeka nas težak meč protiv selekcije SAD-a, koja je pored nas najbolji tim u ovoj grupi. Moramo da se oporavimo. Siguran sam da će sve devojke želeti da pruže svoj maksimum sutra", zaključio je Santareli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve