Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.05.2023.

17:04

Dan posle teškog poraza – Harden planira da napusti Embida

Košarkaš Filadelfije Džejms Harden ozbiljno razmišlja o povratku u Hjuston Rokitse.

Izvor:

Autor:

Dan posle teškog poraza – Harden planira da napusti Embida
Foto: Profimedia

Tu vest je preneo pouzdani NBA insajder Adrijan Vojnarovski, tako da sa sigurnošću možemo reći da su Seventisiksersi na pragu rasformiranja ekipe.

Ova vest dolazi nepunia 24 časa nakon što je Boston eliminisao Filadelfiju u polufinalu Istočne konferencije, a do nje je popularni Voj došao govorećo o šansama ekipe iz Teksasa da na draftu dođu do prvog pika odnosno Viktora Vembenjame.

Kako je rekao, ako dobiju Francuza to ne znači da će odustati od Hardena – naprotiv.

"Slušajte, to bi moglo da napravi prevagu ka povratku Džejmsa Hardena. Hjuston bi mogao da bude mesto gde će dobiti svoj novac koji je želeo od Filadelfije. Mislim da veoma ozbiljno razmišlja o tome. Biće veoma zanimljivih nekoliko meseci", rekao je Vojnarovski.

Harden je nastupao za Hjuston od 2012. do 2021. godine, a upravo je tamo i pružao najbolje partije koje su ga pretvorile u jednu od najvećih zvezda u ligi. Od njegovog odlaska, taj tim je u procesu reizgradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve