Nova vest
Košarka

Sreda, 22.03.2023.

21:55

Vilijamson još najmanje dve nedelje van terena

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa Zajon Vilijamson biće van terena još najmanje dve nedelje zbog povrede tetive, saopštio je taj klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Vilijamson još najmanje dve nedelje van terena
Foto: Profimedia

Pelikansi su u saopštenju naveli da je igrač koji je van terena od 3. januara "dobio dozvolu" da nastavi sa treninzima, a nova procena njegovog stanja biće obavljena za dve nedelje.

Vodeći strelac tima tako je neizvestan za završnicu regularnog dela. Nju Orleans će poslednji meč igrati 9. aprila protiv Minesote.

"Ne mogu da potvrdim da li će se vratiti ili ne", rekao je trener Pelikansa Vili Grin.

Vilijamson, koji je propustio celu prošlu sezonu zbog operacije stopala, ove sezone prosečno beleži 26 poena, sedam skokova i 4,6 asistencija po meču.

Pelikansi su od njegovog odsustva ostvarili skor 12/23 i trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli Zapadne konferencije (35/37).

Direktan plasman u plej-of osiguraće po šest ekipa iz obe konferencije, dok će timovi od sedmog do desetog mesta igrati na plej-in turniru od 11. do 14. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve