Nova vest
Košarka

Sreda, 26.10.2022.

08:36

Buker: Volim Kleja Tompsona VIDEO

Devin Buker, košarkaš Finiks Sansa, prokomentarisao je sukob sa Klejom Tompsonom.

Izvor: LN

Autor: LN

Buker: Volim Kleja Tompsona VIDEO
(AP Photo/Rick Scuteri)

Čak sedam tehničkih je viđeno u duelu Finiksa i Golden Stejta, a sve je eskaliralo kada je u trećoj deonici Klej Tompson po prvi put u karijeri izbačen iz igre.

Bek tima iz San Franciska je pokušao da se obračuna sa Devinom Bukerom nakon koje je ozvaničen kraj meča za njega usled druge tehničke.

"Čoveče, ja volim Kleja Tompsona. Volim ga od samog početka, kad sam ušao u ligu rekao sam da želim da budem Klej Tompson, ali to ne menja činjenicu da mi igramo jedan protiv drugog i da se 'podbadamo'. To sam i uradio, ali sam i svakako veliki njegov navijač i to je to", rekao je Buker posle utakmice.

Buker je meč završio sa 34 poena i sedam asistencija, uz sjajnih 10/19 iz igre, dok je Tompson do izbacivanja imao svega dva poena na 1/8 iz igre.

"Oni nose krunu. Svaki put kada igramo protiv njih želimo da damo sve od sebe i pobedimo ih", dodao je Buker, koji, inače, ima najveći +/- ove sezone u NBA ligi od +63.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve