Nova vest
Košarka

Utorak, 18.10.2022.

11:31

Legenda pronašla Jokiću savršenog partnera VIDEO

Čuveni NBA košarkaš Kevin Garnet smatra da bi Demijanu Lilardu bilo najbolje kod Nikole Jokića.

Izvor: LN

Autor: LN

Legenda pronašla Jokiću savršenog partnera VIDEO
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Garnet je jedan od mnogih koji žele da Lilarda vide van Portlanda, jer u toj ekipi nema objektivnih šansi za borbu za NBA titulu.

Penzionisani krilni centar, inače vlasnik šampionskog prstena iz 2008. sa Boston Seltiksima, kao idealnu destinaciju za iskusnog plejmejkera vidi Denver Nagetse.

"Želim da ode kod Jokića i da ih gledam kako igraju pik-en-rol sa vrha kapice. Želim da ga vidim i sa Entonijem Dejvisom ili Taunsom, ma sa bilo kim. Želim da ga vidim sa drugim velikanima, najbolje nekim visokim igračima", rekao je Garnet u podkastu "All The Smoke".

Tridesetdvogodišnji plejmejker se tokom karijere istakao sa 24 poena, 4,1 skokom i 7,3 asistencije po meču.

Šest puta je bio Ol-star, jednom u najboljem timu sezone, svrstan je i u Top 75 svih vremena NBA lige, ali nikada nije uradio ništa značajnije sa Trejlblejzersima, iz kojih nije mrdao od drafta 2012. godine.

"Videli smo ko je 'Dejm-Dola'. Gledamo ga, znamo ko je i šta je. Zamislite da on igra sa nekim ko je podjednako dobar kao i on..."
, zapitao se Kej-Dži.

Lilard je prošle sezone uradio operaciju abdomena, ali je ostao bez nekih igrača. Ove godine će pokušati da uradi nešto sa Enfernijem Sajmonsom, Džeramijem Grentom i Jusufom Nurkićem u glavnim ulogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve