Nova vest
Košarka

Utorak, 18.10.2022.

08:30

Još jedan skandal potresao NBA

Američki košarkaš Džejms Bouknajt uhapšen je zbog vožnje pod uticajem u nedelju ujutru čime je još jedan igrač Šarlot Hornetsa napravio incident.

Izvor: LN

Autor: LN

Još jedan skandal potresao NBA
Foto: Profimedia

Bek Šarlot Hornetsa priveden je u stanicu u Severnoj Karolini i njegova kaucija postavljena je na 2,500 dolara, a ubrzo i plaćena.

Bouknajt u trenutnu privođenja nije vozio već je bio onesvešćen na jednom parkingu nešto posle ponoći, a u njegovom posedu pronađen je i pištolj (Glok 23).

U policijskom izveštaju se ne navodi da li je imao dozvolu za vatreno oružje i, prenose američki mediji, ne deluje kao da mu je to stavljeno na teret.

Bouknajt je nekadašnja zvezda koledža Ju-Kon, a 2021. je bio 11. pik na NBA draftu.

Minule sezone imao je prosek od 4,6 poena za 31 utakmicu u ekipi Majkla Džordana, a ove sezone se očekivano značajni iskorak.

Ovo nije prvi problem za Šarlot pred početak nove sezone, pošto je prethodno uhapšen Majls Bridžis jer je pretukao svoju devojku pred decom.

Bridžis najverovatnije neće igrati cele sezone, a potencijalno bi mogao i da završi u zatvoru.

Manji prekršaj od njegovog napravio je centar Montrez Herel, koji je u međuvremenu prešao u Filadelfiju, pošto je on ranije ove godine uhapšen zbog nedozvoljene količine marihuane u automobilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve