Nova vest
Košarka

Petak, 14.10.2022.

08:30

Pokuševski solidan u pobedi Oklahome nad Popovičevim San Antoniom

Oklahoma Siti Tanderi su rezultatom 118:112 pobedili San Antonio Sparse u predsezonskoj utakmici.

Izvor: SN

Autor: SN

Pokuševski solidan u pobedi Oklahome nad Popovičevim San Antoniom
Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ubacio je 8 poena, uz 6 skokova i 1 asistenciju u tesnoj pobedi Oklahome u San Antoniju.

Što se same utakmice tiče, gledali smo rezultatsku klackalicu od prvog do poslednjeg minuta i Oklahoma se u takvom scenariju nešto bolje snašla.

Pokuševskog šut nikako nije išao, imao je 0 od 5 za tri poena, a zbog toga je u finišu meča posebno bio frustriran, međutim, ekipa je uz njegov solidan učinak upisala trijumf pred početak nove sezone.

Najefikasniji u Tanderima bio je Vilijams sa 21 poenom, dok je Džoš Gidi upisao 18 uz po 6 skokova i asistencija, 17 je imao Tre Men, a 12 Lugenc Dort.

Što se tiče izabranika Grega Popoviča, najefikasniji je bio Džošua Primo sa 23 poena i 4 asistencije, 19 je imao Keldon Džonson, 18 Devin Vasel, 11 Dag Mekdermot, a 8 Jakob Peltl uz 10 skokova.

Memfis Grizlisi su rezultatom 126:111 porazili Detroit Pistonse u noći iza nas.

Sjajno je odigrao plejmejker Dža Morent koji je publiku oduševio svojim zakucavanjima, a utakmicu okončao sa 31 poenom, 8 skokova i 4 asistencije, dok su po 16 upisali Dezmond Bejn i Brendon Klark, a 12 je imao Rodi.

Što se tiče Pistonsa, 17 poena i 8 skokova bio je učinak Sadika Beja, dok je 16 poena i 9 skokova imao Ajzea Stjuart, a Kejd Kaninghem postigao je 15 poena i podelio 6 asistencija,uhvativši 6 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve